Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gunduz Bakım Evi Muduru Zuhal Uckan Irmak, 20 yıl onceki oğrencisi Sumeyye Olucay ile meslektaş olarak aynı kreşte buluştu. Belediyeden yapılan acıklamaya gore, 2001 yılında Edirne'nin Buyukdolluk koyunde ana sınıfı oğretmenliği yapan Irmak, o donem oğrencisi olan Olucay ile yıllar sonra aynı kreşte bu defa meslektaş olarak bir araya geldi.
Acıklamada goruşlerine yer verilen Irmak, oğrencisini yıllar sonra meslektaşı olarak gormenin gururunu yaşadığını belirtti.
Yaşananların guzel bir tesaduf olduğunu dile getiren Irmak, "Burada bana verilen gorevin yanı sıra farklı bir gurur yaşıyorum. Cok mutluyum. 2001 yılında Buyukdolluk koyunde ana sınıfındaki oğrencim ile birlikte calışıyoruz. O zaman cok kucuktu, şimdi buyudu oğretmen oldu. Birlikte calışma fırsatımız oldu. O yuzden cok mutluyum. Bir yerde onun kalbine dokunabilmişim demek ki. Bu da beni ayrıca mutlu ediyor." ifadesini kullandı.
Olucay ise 20 yıl onceki oğretmeniyle aynı kurumda meslektaş olarak calışmaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.
İlk oğretmeni olan Irmak'ın kendisindeki yerinin ozel olduğunu aktaran Olucay, "Zuhal oğretmenim benim ilk oğretmenim, ikinci ailem, ikinci annem. Benim icin yeri cok ayrı. Kalbimde bıraktığı guzel izler sayesinde şimdi ben de bir oğretmenim. Onunla meslektaş olmak, benim icin cok gurur verici. Aynı kurum da calışmak cok mutluluk verici." dedi.