Merhaba arkadaşlar, sizlere Yakamoz WordPress Temasını tanıtmak istiyorum. Genel olarak kişisel bloglarda ve yazıların onemli olduğu, yazıların okunaklı olması gereken sitelerde kullanılabilecek bir tema olduğunu duşunuyorum. Sade tema seven arkadaşlar varsa bir bakmalarını tavsiye ederim. Temanın tasarımı ve kodlaması tamamen bana aittir. Temanın ozelliklerini aşağıda bulabilirsiniz.

* Oncelikle en ust kısımda blogunuzun Site Başlığı ve hemen altında Sloganı bulunmaktadır.

* Menudeki linkler ise sizin sayfalarını gostermektedir.

* Her yazı başlığından sonra etiketler gorunmektedir. Bunun sebebi SEO acısından boyle bir şeyin yararlı olabileceğini duşunmemdir.

* Yan menuye gelirsek iki farklı yanmenu seceneğiniz var : birincisi cift sutunlu yanmenu ve ikincisi ise tek sutunlu yanmenu. Kategorilerinizi gosterirken cift sutunlu yanmenu seceneğini kullanmak isteyebilirsiniz diye boyle bir girişimde bulundum.

* Eski yazıların gosteriminde Pagenavi eklentisini kullandım. Bunu yukleyip aktif ederseniz, temada guzel duracaktır. Eklenti temayı indirdiğiniz dosyanın Plugin klasoru icindedir.

* Yorumlar kısmında ise bir başka eklenti kullandım. Intensedebate adlı WordPress Yorum Eklentisi oldukca kullanışlı ve guzel bir eklenti. Ayrıca bu eklenti WordPress’in yapımcılarından cıkma bir eklenti. Bu eklentiyi de dosyaların icinde bulabilirsiniz.

Aklıma gelen ozellikler şimdilik bu kadar.

Son olarak tema şu an oldukca yeni ve eksiği cıkabilir. Sizler buradan temadaki eksiklikleri, şurası boyle olsa daha iyi olurdu gibi yorumları eksik etmezseniz, temanın ikinci versiyonunu kısa surede yayına sokarım. Lutfen beğenmediğiniz yerleri buradan dile getirin. Kullanacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Demo

Download