MoviePress
Merhaba arkadaşlar. Kendi yapmış olduğum ve uzerinde cok emek harcadığım MoviePress Dizi - Film Teması'nı sizlere duyurmaktan nihayet mutluyum.
Şu sıralar dizi-film sitelerinin populer olduğunu ve bir hayli kazanc getirdiğini hepimiz biliyoruz. Hem boyle bir websitesi olan arkadaşlar icin hem de kafasında bu fikir olanlar icin harika bir tema yaptım. Genelde yaptığım temaları arşivime saklarım ama bunu satmaya karar verdim. Ve bu yuzden fiyatını da hayli duşuk tutuyorum.
Temamızın ozelliklerine gelecek olursak
Temada reklam alanlarını, footer bolumunu, yorum alanı ayarlarını duzenleyebiliyorsunuz / acıp-kapatabiliyorsunuz. Yani bir kontrol paneline sahip. SEO uyumludur temamız. Bu sayede hızlı, kullanıcılar ve google tarafından sevilen bir site olabilirsiniz. Demo'da coğu resme alt eklemedim vs. siz temayı yuklediğinizde resimlere ozen gosterirseniz daha iyi olur. Ozel alanlar sayesinde icerik eklemesi son derece basit. Ekleyeceğiniz dizinin-filmin linkini giriyorsunuz sadece iceriğe. Ozel alan olarak sezon-bolum bilgileri mevcut. Bunları da ekleyince iceriğiniz paylaşmaya hazır hale geliyor. Bu sayede başka sitelerin sizden bot ile icerik cekmesini de bir nebze engellemiş oluyorsunuz. Cunku cekilen iceriklerin başlığı yalnızda dizinin ismi olarak kalıyor. Sezon, bolum bilgisi olmadan! Temayı satın alacak arkadaşlarıma yardımcı olacağım. Ufak tefek duzenlemeleri onlar icin yapabilirim. (Buyuk ekstra istekler haric.) Hatta sitesini kurmamış arkadaşlarıma wordpress ile birlikte temayı da kurabilirim. Dilerseniz ek bir ucret karşılığında temayı satıştan kaldırabilirim. Ayrıca temanın bileşen desteği de bulunmaktadır.
Dilerseniz yerli,yabancı dizi botu da ekleyebilirim.
Bot + Tema + Kurulum toplam 35 TL
Temanın Ucreti: 20 TL
Odeme Yontemi:
DEMO
Konu altından ya da PM ile iletişime gecebilirsiniz.
Not: Elimde şuan demoyu kuracak bir websitesi olmadığı icin mecbur free hosta kurdum.
Multi link