Bir arkadaşımın ricası uzerine giriştiğim Wordpress sağlık teması v1 surumuyle sizlerle beraberiz
Ayrıca belirtmek istiyorum arkadaşımın gebelik sitesi icin alacağım demesi uzerine renkleri bu şekilde sectim,renkler değiştirilebilir yada değiştirilmeden daha cok bayanlar uzerine her turlu sitede rahatca kullanılabilir bir temadır.( dantel orgu,bayan sağlığı,cocuk sağlığı renkler değiştirilerek cizgi film teması olarak dahi kullanabilirsiniz.

Guncelleme dosyaları cıkarıldı ;
-Valid Xhtml hale getirildi
-Seo ayarları yukseltildi
-Tarayıcı arası kaymalar giderildi
-Resim dosyaları validate edildi
-Sidebar ustune arama kısmı yerleştirildi

Not: Guncelleştirmeler ve ust surumler onceden satın almış olan arkadaşlar icin ucretsizdir.
Buyrun ozellikleri ;

-- Valid Css
-- Valid Xhtml
-- Tema yonetim paneli ile tek sayfada tum reklamları,linkleri sayac kodlarınızı kontrol edin
-- Profesyonel reklam yerleşimi
-- Widget desteği
-- Seo dostu kodlama
-- Anasayfa ve kategorilerde gecişli manşet
-- Hızlı yuklenme ozelliği
-- Hızlı indexlenme ( ilk kurulduğu sitede 1dk lık indexlenme hızı goruldu ) Edit : Temayı kurduktan sonra ilk alan sitenin hiti iki kat arttı
-- Facebookda paylaş, Sosyal imleme sitelerine kısayol butonları
-- vs. vs...

Fiyat ; 20TL
Tek Lisans 10TL
Tek kişiye tum hakları ; 200TL
Odeme Yolu ;
İşbank-Garanti-Ziraat-Paypal (18$)
Not ; Footer kısmında arka planla aynı renk gorunmeyen bir adet link bulunur.Bu linki kaldırma ucreti ayrıca 10TL dir.
Temanın Calışabilmesi İcin Sunucunuzda Ioncube Kurulu Olması Gerekir
Tema Demo Adresi ; www.annelikvegebelik.net
İletişim ;Msn-Email = [email protected]
Ayrıca unutmadan eğer benim Wordpress sitem yok kurmayıda bilmiyorum ama bu temayı illede alacağım diyorsanız Wordpress kurulum ucretsiz
Ayrıca wordpress kurmayı bilmiyorum temayı da beğenmedim birşeye benzemiyor ama yardım et kurayım derseniz yine yardımcı olurum
Temadan birkac goruntu;