MEB 2015 yılında yaptığı duzenlemeyle rotasyonu yonetmeliğe ekledi ama uygulamadı. Mevzuat değişikliği yapılmadı surece her defasında "Bu yıl rotasyon yapılacak mı?" soruları gundeme gelmekte olup, MEB'in bu noktada bir duzenlemeye gitmesi en kalıcı ve kafa karışıklıklarını giderici cozum olacaktır. MEB'de yıllardır konuşulan ve gundemden hic duşmeyen bir konu rotasyon. Bu konuda en somut adım 2015 yılında atılmış ve 17.04.2015'te yayımlanan ve halen yururlukte olan Milli Eğitim Bakanlığı Oğretmen Atama Ve Yer Değiştirme Yonetmeliği yururluğe konulmuştur.
Yonetmeliğin 48. maddesine gore 8 yılını dolduran oğretmenlerin gorev yerlerinin değiştirilmesi duzenlendi. Aynı yonetmeliğin gecici maddesinde de "Gecici Madde 3 - (1) 48 inci madde hukumleri aynı eğitim kurumunda; 2014-2015 oğretim yılında 12 yıl, 2015-2016 oğretim yılında 11 yıl, 2016-2017 oğretim yılında 10 yıl, 2017-2018 oğretim yılında 9 yıl gorev yapan oğretmenler hakkında uygulanır." şeklinde bir uygulama olacağı yer aldı. Yani ilk uygulama aynı kurumda 12 yılını dolduran oğretmenler icin olacaktı.
Uc ay gecmeden 8 yıl 12, 12 yıl ise 15 Yıla Cıkarıldı
Gelen tepkiler uzerine 04.07. 2015'te yapılan değişiklikle 48. Maddedeki 8 yıllık sure "Oğretmenler, aynı eğitim kurumunda adaylık dahil toplamda en fazla 12 yıl gorev yapabilir." şeklinde duzenlendi. Boylece 8 yıllık sure 12 yıla cıkarılmıştı. Aynı duzenlemeyle gecici maddede de şu şekilde değiştirildi.
" 48 inci madde hukumleri aynı eğitim kurumunda; 2014-2015 oğretim yılında 15 yıl, 2015-2016 oğretim yılında 14 yıl, 2016-2017 oğretim yılında 13 yıl gorev yapan oğretmenler hakkında uygulanır."
İlk Uygula(yama)ma
Bu değişiklikler sonrasında; 2015 yılında aynı kurumda 15 yılını doldurmuş olanlara yonelik başvuruların da alındığı bir surecte rotasyondan vazgecildi. Yani tercih vardı ama atamalar yapıl(a)madı.
Rotasyonda Amac ve Kime Hizmet Eder?
Rotasyonun değişen (2014'de yaşanan yonetici atamaları nedeniyle), yeni gorev alan eğitim kurumu yoneticilerinin rahatlatmak amaclı yapıldığın, rotasyona en cok olumlu bakan zorunlu bolgelerde calışan oğretmenlerin yararlanmasının cok zor olduğunu, bu duzenlemenin onlara olumlu hizmet etmeyeceğini defalarca ele almıştık. Cunku; mevcut duzenlemeye gore bir okulda 15 (son durumda 12) yılını doldurmayan oğretmenler azami calışma suresine gore atamalaraa başvuru yapamıyorlardı. Yani bir okulda 12 yılınızı doldurmuşsanız başvurabiliyorsunuz ve aynı kurumda 12 yılını dolduranlarla yarışacaksınız. Bunun sonucu olarak da bir şekilde 12 yılını dolduran oğretmenler kendi aralarında yer değiştirmiş oluyor. Yani A okulundaki oğretmen aynı ilcede hatta mahallede B okuluna, B okulundaki de A okuluna gibi bir durum ortaya cıkacaktı ozetle.

2015'ten Beri Uygulanmayan Mevzuat 2022'de Uygulanır Mı?
Evet 2015 yılında yururluğe giren ve bugune kadar uygulanmayan yonetmelik maddesi halen yururlukte. Yani kaldırılmasına yonelik bir duzenleme yapılmış değil. Yonetmelikte olan bir madde ise tam 6 yıldır uygulanmıyor. 6 yıldır uygulanmayan maddenin 7. yılda uygulanmasında bir engel yok. Yani MEB isterse bu yıl bu maddeyi uygulayabilir. Aslında MEB'in 6 yıl boyunca olduğu gibi uygulamamak gibi bir luksu de yok. Mevzuatı uygulamak hukukun gereğidir. Uygulamamak keyfi bir durum olur ve hukuk devleti ilkesi ile bağdaşmaz.
MEB mevzuatta değişiklik yapmadığı daha doğrusu bu maddeyi kaldırmadığı surece rotasyon her zaman kapıdadır ve uygulanma zorunluluğu vardır. Bu konuda gelen bazı duyumlar soz konusu olup MEB'in bu noktada bir duzenlemeye gitmesi en kalıcı ve kafa karışıklıklarını giderici cozum olacaktır.
MEB Personel Genel Mudurluğunun gorev alanındaki bu konuda adım atması gerekmektedir. MEB'deki daha doğrusu personel uygulamalarındaki en buyuk sorunlardan biri; uygulamaların alt yapı hazırlanmadan, uygulamadan etkileneceklere onceden tedbir şansı tanınmadan, ani bir şekilde ben yaptım oldu anlayışıyla hareket edilmesidir.
Maksut BALMUK