Afyonkarahisar'da bir oğretmen, cocuğu icin 'disleksi' raporu almasını istediği annenin yanındaki şahıs tarafından darp edilip hastanelik oldu. Edinilen bilgiye gore olay, kent merkezi Ataturk İlkokulu'nda meydana geldi. 3. oğretmeni Cesur Hasırcı, iddiaya gore sınıfında oğrenim goren bir oğrencisinin velisi olan G.D., kendisi ile goruşmek isteyince okul bahcesine cıktı. Burada G.D., ve yanında bulunan B.D. isimli şahıs ile goruşmeye başlayan Hasırcı, bir sure sonra B.D.'nin yumruklu saldırısına uğradı. Kafasına aldığı yumruk darbeleri ile fenalaşan Hasırcı yere duştu. Hasırcı'nın saldırıya uğradığını goren okul guvenlik gorevlisi ise tarafları mudahale edip ardından polis ve 112 Acil servise haber verdi. İhbar uzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri darp edilen Hasırcı'yı ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hasırcı burada yapılan ilk mudahalenin ardından hastanede muşahede altında tutuldu.
Olayın ardından ihbar uzerine bolgeye gelen polis ekipleri ise G.D. isimli kadın ile yanında bulunan B.D. ifadelerini almak uzere emniyete goturdu.
"Ne olduğunu anlayamadım o anda"
Olay sonrası İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine acıklamalarda bulunan ve yaşananları anlatan Hasırcı, olayın oğlen saatlerinde gercekleştiğini ifade etti. Hasırcı, "Velim benimle goruşmek istediğini soylemiş guvenlik gorevlisine. Goruşmeye indiğimde yeni konuşmaya başlamıştık ki, velinin yanındaki beyefendi birden başıma yumruk atmaya başladı. Ne olduğunu anlayamadım o anda. Başım dondu, midem bulandı, kalbim sıkıştırmaya başladı ve o esnada guvenlik gorevlileri araya girdi. Sonra ambulans cağırdık sonra buraya (hastaneye) geldik" dedi.
"Ben daha faza ilgi istiyorum"
Olayın disleksi raporu meselesinden dolayı yaşandığını dile getiren Hasırcı, acıklamalarını şoyle surdurdu:
"Velim, neden ilgilenmiyorsun benim cocuğumla? Ben daha fazla ilgi istiyorum. Bende kendisine 'ben butun cocuklarla ilgilenirim, sizin cocuğunuzla daha fazla ilgi gosteririm ama rapor istedim cocuktan, cunku cocuğun disleksi olduğunu soyledi.' Herhalde konu bu cunku almak istemediğini soylemişti raporu. Konu boyle buyudu."
Ote yandan, G.D. ile B.D. ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı belirtildi.