not : temanın bayiliğini yapmaktayım

Merhaba Arkadaşlar,

Forumda ve forum dışında bir cok kişi temayı aldı ve şimdiye kadar memnun olmayan olmadı.. Konudaki yorumlardan da gorebilirsiniz.

İddia ediyorum boyle bir temayı daha once gormediniz.

Tema, Profesyonel bir Haber portalında olması gereken tum ozellikleri taşımaktadır.

Kısa Ozet:

50 FARKLI BİLEŞEN
10 FARKLI MANSET SLIDER
7 FARKLI SURMANSET
SINIRSIZ KOMBİNASYON
İSTEDİĞİNİ KULLAN İSTEMEDİĞİNİ KULLANMA
4 FARKLI İCERİK SAYFASI GORUNUMU (Her habere ayrı ayar)
VİDEO SAYFALARI
FOTOGALERİ SAYFALARI
YAZARLAR
OZEL BLOG SAYFASI
OZEL ARŞİV SAYFASI
OZEL GAZETELER SAYFASI

Tum bileşenlerde:
-KATEGORIYE GORE HABER SECIMI
-ETIKETE GORE HABER SECIMI
-KACINCI HABERDEN BASLASIN OZELLIGI MEVCUTTUR.

Sitenin Tum renklerini Yonetim panelinden ayarlayabilirsiniz.

Sitenin tum reklam alanlarını yonetim panelinden ayarlayabilirsiniz.

Kategori sayfalarını ister Manşetli ister manşet olmadan kullanabilirsiniz.

İcerik sayfalarını ister dik resimli.. İsterseniz de Yatık resimli olarak kullanabilirsiniz.

Başlıca ozellikler:
- Buyuk haber portallarının kullandığı Bir cok Manşet Slider bileşenini bir araya toplanmıştır.

- Bu Manşetlerin hepsini aynı anda kullanabileceğiniz gibi, istediğiniz birini de kullanabilirsiniz. Yani hepsini aynı anda kullanmak gibi bir kaide yok.

- Diğer wordpress temalarından ayrı olarak, "Temanın tasarımı tamamen değişebiliyor" yani tum Bileşenlerin yerleri Tum sliderların ayarlarıyla oynayabilirsiniz.

- Sabit bir tasarım kullanmak zorunda değilsiniz. Bir cok temadan farklı olarak, Admin panelinden sadece renkler değil.. Temanın tamamı değiştirilebiliyor. Aşağıdaki resimleri inceleyerek benim yaptığım 3-4 farklı varyasyonu inceleyebilirsiniz.

- Temada, tamamı sıfırdan yazılmış 30'dan fazla Bileşen var. Bu bileşenlerin hepsinin kendi icinde ayarları mevcut..

- Bileşenlerin her birinin, "kategori adını" "Ozet kısmını" "İcerik sayısı" "Kacıncı haberden başlayacağını" ayarlayabilirsiniz.

- "Kacıncı haberden başlasın" Ozelliği size bir cok avantaj sağlıyor.. Bu ozelliği tum Bileşenlere ve Manşetlere entegre ettim.. Bu sayede Yukarıdan aşağıya kadar tum bileşenlerin ayarıyla oynayarak Farklı moduller kullanıp farklı haberler gosterebilirsiniz. Hic biri birbiriyle cakışmaz.

-Foto galeri sayfası, diğer buyuk portalların sistemiyle aynıdır. Resmin uzerine tıklayınca bir sonraki resme gecer.

-Wordpressin kendi galeri oluştur ozelliği ile yapılan fotogaleriler icin de ozel tasarım temaya entegre olarak gelmektedir.

-Temanın renkleri tamamen değiştirilebilir. Menu rengi, Arka plan rengi, Arka plan resmi, modul renkleri tek tek ayarlanabilir..

-Farklı Manşet sliderları, Farklı bileşenler ve farklı renklerle bu temayı alan hickimse birbirinin aynısı temalar yapmayacaktır..

-Hayal gucunuze gore temanızı kendiniz oluşturacak ve temaya sahip olan herkes emin olunki farklı tasarımlar ortaya cıkaracaktır.

Temanın satış fiyatı:
-Kısa bir sure icin (Sadece iyinet uyelerine ozel)
175 TL'dir.
(1 domain icin 1 lisans bedeli)

Temadaki tum versiyon guncellemeleri ucretsiz yapılacaktır.
Ek bir ozellik eklendiği takdirde bu ozellik tum kullanıcılara yansıtılacaktır..

Muşteri isteklerine gore temada değişiklik yapılacaktır.

Fakat temanın ana dokusunu bozan değişiklikler yapılmaz..
Yine de bilemiyorum fikir Hoşuma giderse yaparım..

Fakat yine şunu da belirtmek isterim.. Yapılan tum değişiklikler kişiye ozel olsa bile tum muşterilere update olarak yansıtılacaktır..

İletişim
iyinet Ozel Mesaj
Telefon: 0534 563 30 63
Mail: [email protected]

Demo Adresleri:

www.xturk.com

Bu demoda bir cok bileşen acıktır.. Temayı satın aldığınızda istediğinizi kapatabilir, istediğinizi acabilir veya yerlerini değiştirebilirsiniz..

Sade demo gormek istiyorsanız aşağıdaki temayı kullanan siteleri inceleyebilirsiniz.

Hic bir tema bizim kadar farklı tasarımlarda ve bu kadar farklı kategoride demo adresi veremez... Cunku hepsi birbirinin aynıdır.. Aşağıda kurulum yaptığımız sitelerden bazıları yer almaktadır. Lutfen inceleyiniz:

www.kadinca.net
www.101gol.com
www.teknolojiokur.com
www.kanalank++++++++++++
www.ozgurgaste.com
www.45haber.com
www.teknogram.com
www.habersabah.com
www.tvaktuel.com
www.bebekce.net
www.dijikolog.com
www.habertiz.com