MEB Oğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Mudurluğu 15 ila 19 Kasım 2021 tarihleri arasında uygulanacak olan mesleki calışma programını acıkladı
MEB Oğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Mudurluğu, Kasım ayı mesleki calışma programını hazırlayıp illere bildirdi. Uzaktan eğitim yoluyla yapılacak olan mesleki calışmalarda eğitimler asenkron (eş zamanlı olmayan) olarak yapılacaktır. Oğretmenlerin bir programı uzaktan alması yeterli olacaktır.
MEB seminer programındaki kurallar 1. Oğretmenler mesleki calışmalarını hizmetici eğitim yoluyla uzaktan yapacaklardır.
2. Eğitimler EBA uzerinden yapılacaktır.
3. EBA'ya giriş yapılarak "Mesleki Gelişim" başlığı altında yer alan "15-19 Kasım Mesleki Calışmalar" adlı icerikten ulaşılacaktır.
4. Her oğretmenin EBA uzerinden kendilerine sunulan eğitimlerden bir (1) eğitim faaliyetine katılması ve tamamlaması yeterli olacaktır.
5. Eğitimler asenkron (eş zamanlı olmayan) olarak sunulmakta olup eğitim suresi icerisinde belirtilen gunlerde tamamlanmalıdır. Oğretmenler belirtilen tarihlerde istediği zaman aralığında eğitimi alabilirler.
6. Seminerde yer alan videoları eksiksiz izlediğinizde video isminin yanında yer alan işaret, yeşil tik simgesine donuşmektedir. Herhangi bir sebeple eğitim yarıda bırakıldığında tekrar girişlerde eğitimler kaldığı yerden devam etmektedir.
2021 oğretmen seminer programı - 15 /11/2021 Saat: 01:00-23:59 Okul oncesi oğretmenleri (Ozel eğitim okul ve kurumları dahil)
- 16 /11/2021 Saat: 01:00-23:59 İlkokul oğretmenleri (Ozel eğitim okul ve kurumları dahil),
- 17 /11/2021 Saat: 01:00-23:59 Ortaokullarda gorev yapan oğretmenler (Ozel eğitim okul ve kurumları dahil)

- 18 /11/2021 Saat: 01:00-23:59 Liselerde gorev yapan oğretmenler (Ozel eğitim okul ve kurumları dahil)
19 /11/2021 Saat: 01:00-23:59 Diğer eğitim kurumlarında gorevli oğretmenler