AKSARAY'da kolon kanseri tedavisi nedeniyle 1 yıldır okula gidemeyen matematik oğretmeni Tolga Topcu'ya (47), oğrencileri 'Oğretmenler Gunu'nde surpriz ziyarette bulundu. Aksaray Belediyesi 24 Kasım Oğretmenler Gunu dolayısıyla kanser tedavisi goren matematik oğretmenine surpriz kutlama yaptı.
Belediye Başkanı Evren Dincer'in talimatıyla harekete gecen belediye ekipleri, Abdulhamid Han Fen Lisesi'nde oğretmenlik yapan ve yaklaşık 1 yıldır kanser tedavisi gorduğu icin oğrencileriyle buluşamayan Tolga Topcu'ya moral etkinliği duzenledi.
Sabah erken saatlerde okulda bir araya gelen oğrenciler belediye otobuslerine binerek Topcu'yu evinde ziyaret etti. Oğrenciler, Oğretmenler Gunu'nu kutladığı Topcu'ya cicek verdi.
Topcu'nun evinin onundeki onlarca oğrenci "Tolga Hocam Oğretmenler Gununuz Kutlu Olsun" yazalı pankartı acarak, "Tolga hocam gecmiş olsun, Oğretmenler Gununuz kutlu olsun" diye bağırdı.
Balkondan oğrencileri izleyen ve duygularına hakim olamayan Topcu, yaptığı acıklamada, hic beklemediğini, kendisi icin cok buyuk bir surpriz olduğunu soyledi.
Oğrencilerini cok ozlediğini aktaran Topcu, "Tum oğrencilerimle gurur duyuyorum, derslerinize iyi calışın doktor olun beni iyileştirin. Bu surprizde emeği gecen Belediye Başkanımız Dincer ve oğrencilerime cok teşekkur ediyorum. İnşallah kısa sure icerisinde iyileşerek aranıza doneceğim." diye konuştu.