Merhaba arkadaşlar.Bir sure once kendi blogum icin bir tema geliştirdim.Ve temayı yukledikten sonra bir cok arkadaşım temayı benden istedi.Bu sayı gercekten coğalınca bende paylaşmaya karar verdim.
Otomatik goo.gl kısaltması mevcut.(Tekil Yazı Şablonunda) Kategori ve Anasayfa şablonları icin farklı tasarım. Tum yazılar icin yan tarafta kayan sosyal medyada paylaşma alanı Seo Uyumlu (Heading etiketleti olsun kodlanması olsun.) %100 guvenli.Hic bir xss,sql acığı yok + dizin listelenmesi engelli.Yani birisi topluca sizin temanızın resim dosyalarına falan bakamaz. Anlaşılır kodlama(WordPress ’in coğu fonksiyonu turkceleştirdim.Orneğin the_content fonksiyonunu the_yazi ya donuşturdum.Daha bir cok fonksiyon var.Her yerde acıklama satırları mevcut.) W3C kodlamasına %90 uyumlu. Sayfayı uzun sure f5 leseniz bile goruntuleme sayısı ucmaz.
Daha fazlada yazabilirdim ama gerek yok.Bu kadarı yeterli.İstediğiniz gibi duzenliyebilirsiniz.Tek isteğim emeğe saygı duyarak linki kaldırmayın.Onun dışında istediğiniz gibi editleyin değiştirin duzenleyin.
Temanın Demosu: PHP Dersleri
Temanın İndirme Linki: Seo Uyumlu Kişisel Blog Teması
Yorumlarınızı eksik etmeyin lutfen ! İyi gunlerde kullanmanız dileği ile...