Dunya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda şampiyon olan Şennur Demir'e, Ankara'da beden eğitimi oğretmenliği yaptığı okulda kutlama toreni duzenlendi. İstanbul'da duzenlenen organizasyonda gectiğimiz hafta +81 kiloda dunya şampiyonu olan Şennur, Etimesgut Ulku Ahmet Durusoy Ortaokulu'nda buyuk bir coşkuyla karşılandı. Mehter takımı eşliğinde okula giriş yapan Şennur'a oğrenciler buyuk ilgi gosterdi.
Oğrencilerin ilgisinden dolayı cok mutlu olduğunu dile getiren Şennur, "Burası Bartın'dan sonra ikinci evim. Şampiyona sırasında da desteklerini hissettim. Final macımın olduğu gun oğrenciler video cekip gonderdi. Bu video beni cok gururlandırdı. Ben de bu okulun bir parcası olduğuma inanıyorum. Oğrencilerime cok teşekkur ediyorum. Onlar daha cok kucuk. Ben bu başarıyı 39 yaşında başardıysam onlar da yapabilir ileride. Burada sanata, spora, bilime, muziğe yeteneği olan cocuklar var. Bu cocukların onunu acarsak ve onlara fırsat verirsek cok guzel başarılar gelir." diye konuştu.
Şennur Demir, boks hayatını bitirmediğini de dile getirerek, "Avrupa Şampiyonası'ndan sonra son noktayı koyacağım." şeklinde sozlerini tamamladı.