Bursa Mustafakemalpaşa Nilufer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muduru Ali Rıza Demireli (57), gecirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Yaz tatili icin ailesi ile birlikte Antalya'da olduğu oğrenilen Demireli, dun ani bir kalp krizi gecirerek Kemer Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tum mudahalelere rağmen kurtarılamayan evli ve 1 cocuk babası Ali Rıza Demireli'ninyaşamını kaybetmesi, eğitim camiasını huzne boğdu.

Nilufer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mudurluğu'nu bir yıl once devralan Demireli'nin cenazesi, bugun Fatih Cami'nden kaldırıldı.

Kaymakam Ahmet Altıntaş, Bursa Milli Eğitim Muduru Serkan Gur, Mustafakemalpaşa Milli Eğitim Muduru Mustafa Efe, Emniyet Muduru Rıza Dinc ve eğitim camiasının katıldığı namazın ardından Demireli'nin cenazesi Adile Mezarlığı'nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

İmam Hatip Lisesi'nin ilk mezunlarından olan Ali Rıza Demireli, 20 Şubat 1965 tarihinde Mustafakemalpaşa'da dunyaya geldi. Balıkesir Universitesi Necatibey Eğitim Fakultesinde Turk Dili ve Edebiyatı Oğretmenliği Bolumu'nden 1989'da mezun oldu. Oğretmenlik mesleğine 1990 yılında Aksaray'ın Boyalı İlkoğretim Okulu'nda başladı. 4 yıl sonra Mustafakemalpaşa Endustri Meslek Lisesine oğretmen olarak atandı. O tarihten beri ceşitli okullarında oğretmen ve yonetici olarak gorev yapan Demireli, 2015 yılında son gorev yeri olan Nilufer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde atanarak, mudur yardımcılığı ve 2021 yılında ise aynı okulda mudurluk gorevinde bulundu.