Merhaba arkadaşlar oncelikle konuyu eğer yanlış yere actıysam ozur dilerim. Başlıktada belirttiğim gibi windows 10dan kurtulmak istiyorum. Sebep ne? Windows 10 ile birlikte bilgisayarımda bir cok problem ortaya cıktı... Ozellikle kardeşim beni bu konuda cok baskılıyor , minecraft acılmıyo abi counter acılmıyo diye diye başımın etini yedi. Benim icin windows10 fena değil (oyun oynamayan biri olarak.) Birden fazla sorun var arkadaşlar. Elimde yedek olarak internetten indirdiğim windows 7 ultimate setup var. İlk olarak amacım flash belleğimi kullanarak win7 kurmaktı. Ancak win10 kurduktan sonra flash diskime ne olduysa , disk yazma korumalı hatası veriyor. İnternette neredeyse butun yazıları,videoları izledim anlatımları uyguladım ancak bi turlu bu hatayı cozemedim. Normal olarak setup'ı calıştırdığımda windows10 olduğu icin win7 setupunu calıştıramıyorum haliyle uyumsuzluk hatası veriyor. Kısacası win7'ye donmek icin ne yapabilirim onerilerinizi bekliyorum

Not : son care olarak DVD alıp icerisine setup'ı yazdırmayı duşunuyorum oyle denicem olurmu acıkcası ondanda emin değilim.