KONYA'da annesi tarafından bir sure kalması icin dedesinin yanına bırakılan 14 yaşındaki genc kız, dedesini bıcaklayarak yaraladı. Polis tarafından gozaltına alınan genc kızın gazetecilerin neden yaptın sorusuna verdiği cevap şaşırttı. Konya'da annesi tarafından bir sure kalması icin dedesinin yanına bırakılan 14 yaşındaki genc kız, dedesini bıcaklayarak yaraladı. Olay, saat 02.30 sıralarında merkez Selcuklu ilcesi Mehmet Akif Mahallesi Karacabaşveli Sokak uzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanın 2. katındaki dairede meydana geldi.
Edinilen bilgiye gore, 14 yaşındaki H.A., 2 gun once annesi tarafından bir sure kalması icin dedesi İdris A.'nın (66) yanına bırakıldı. H.A., gece saatlerinde henuz belirlenemeyen bir nedenle evde bulunan ekmek bıcağı ile dedesi İdris A'yı bıcaklayarak evden kactı.
Yaralanan yaşlı adamın sesini duyan komşuları durumu 112 Acil Cağrı Merkezine bildirdi. İhbar uzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk mudahalesinin ardından İdris A., hastaneye kaldırılan yaşlı adamın sağlık durumunun ciddi olduğu oğrenildi.
8 yıldır boks eğitimi alıyormuş
Olay yerindeki incelemelerinin ardından Selcuklu İlce Emniyet Mudurluğu Suc Onleme ve Soruşturma Buro Amirliği ekipleri, şupheli torunu yakalamak icin calışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 8 yıldır boks eğitimi aldığı oğrenilen 14 yaşındaki şupheli H.A., Selcuklu ilcesi Hocacihan Mahallesinde bir cadde uzerinde yakalanarak gozaltına alındı.
Sağlık raporu alınmak uzere Konya Numune Hastanesine getirilen H.A., kendini goruntuleyen gazetecilerin neden yaptın sorusuna, boks hareketi yaparak "Al bu yuzden yaptım, boks da yapayım mı sana" diye cevap verdi. İfadesi alınmak uzere emniyete goturulen şuphelinin "isteyerek yapmadım, farkında değildim" dediği oğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.