Aracın sahibi Konyalı iş insanı Oktay Comak: Gurcistan'da oluşan ortam cok tesadufi ve doğal bir ortamdı. Biz aracı yemek icin bir yere park ederken etrafımıza birkac insanın geldiğini gorduk. Yine 'bakarlar, fotoğraf cekinirler' diye duşunurken aractan inmemizle etrafımıza bircok insanın toplanması bir anda oldu - Konyalı iş insanının tatil icin gittiği Gurcistan'da kullandığı Togg, buyuk ilgi gordu.
Medya şirketi sahibi 33 yaşındaki Oktay Comak, temmuzda teslim aldığı Togg'la yaklaşık 5 bin kilometre yol yaptı ve arac gittiği her yerde ilgi ve ovguyle karşılandı.
Comak'ın birkac gun once ailesiyle tatil icin gittiği Gurcistan'da da Togg'u fark eden Turkler ve Gurcistanlılar, başına toplandıkları aracı ilgiyle inceledi. Togg'a ilişkin bu goruntuler sosyal medyada ve haber sitelerinde cokca paylaşıldı.
Goruntulerde, aracın başında toplanan Turklerin Togg'dan "Ulkemizin medarıiftiharı", "Gurur kaynağımız", "Hem de Konya plakalı" gibi sozlerle aracı ovduğu duyuluyor.
İş insanı Oktay Comak, AA muhabirine, Togg icin mart ayında başvuru yaptıklarını soyledi.
Temmuz ayında da aracı teslim aldığını ifade eden Comak, "Togg ile 2 ay gayet keyifli, guzel gecti. Teknolojik bir arac zaten. Ben de teknolojiyle ilgiliyim, işim gereği de butun teknolojik gelişmeleri takip eden biriyim. Dolayısıyla benim icin bir sure sonra arabada vakit gecirmek evde vakit gecirmek gibi oluyor." dedi.
Aracın cok konforlu olduğunu, yakıt tuketiminin de oldukca az olduğunu dile getiren Comak, şunları kaydetti:
"Şimdi 'daha uygun fiyata gelsin' diye kendi evime de istasyon kurduruyorum. Şarj istasyonu konusunda hicbir sorun yaşamadım. Mobil aplikasyonlar sayesinde zaten istasyonların bircoğuna kolayca erişebiliyoruz. Togg'un kendi uygulamasına da bakıyoruz. Togg ile 5 bin kilometre yol yaptık. Arac her yerde ilgiyle karşılanıyor. Eğer insanlar yakın mesafedeyse dokunmak, hissetmek istiyorlar, arabayla fotoğraf cekinmek, icine binip test suruşu yapmak istiyor. Yakınımızdaysalar mutlaka bir şekilde temas etmek istiyorlar. Park halindeysek veya kısa mesafeli hareket halindeysek yolda bize eşlik eden bile oluyor."
- "Samimi bir ortamdı"

Oktay Comak, Gurcistan'da Togg'un gorduğu ilgiyi şoyle anlattı:
"Gurcistan'da oluşan ortam cok tesadufi ve doğal bir ortamdı. Biz aracı yemek icin bir yere park ederken etrafımıza birkac insanın geldiğini gorduk. Yine 'bakarlar, fotoğraf cekinirler' diye duşunurken aractan inmemizle etrafımıza bircok insanın toplanması bir anda oldu. Oradan gecen bir Turk kafile varmış, onlar gordu. Arkasından Gurculer geldi. Gurculer de ozellikle Turk arabası terimine de Togg'a da hakimler. Onlar da gelip baktılar, fotoğraf cekindiler. Bir anda etrafımızı saran bir kalabalık oldu. Biz de arkaya gecip izledik.
Samimi bir ortamdı. Sanıyorum kafile arasında bir eğitimci varmış. Herkes 'Hocam' diyordu. O samimiyeti cok hızlı yakaladılar. Bence bu Togg'dan da kaynaklı. Cunku insanlar Togg'u benimsiyor ve kendi arabası olarak goruyor. Milli duygularla, milli bir arac olduğu icin kendi arabaları gibi goruyor. Dolayısıyla coğu zaman benden izin bile almadan direkt icine bakmak istiyorlar."
Comak, Togg'un ulkenin gurur kaynağı olarak gorulduğunu vurgulayarak, "Orada insanlar ozellikle aracla ilgili goruşlerini belirtirken 'Ulkemizin medarıiftiharı' diye bahsettiler. Bu cok onemli ve guzel bir duyguydu acıkcası. Bizim icin de keyifli bir deneyim oldu. Ulkemiz 100 yıldır bunu bekliyordu ve sonunda kavuştuk. Guzel bir duygu. Umarım yakın zamanda da butun Turkiye ve Avrupa'da Togg'u gormeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.