oncelikle merhaba arkadaşlar ;
şimdi yaklasık 25gun once bilgisayarımı win8den win10a yukseltmek icin herkesin de yaptıgı gibi baslat menusunun sağ tarafındaki kucuk windows simgesine tıklatarak hemen yukselt diyip dolmasını bekledim fakat bilgisayarı bıraktığımda bilgisayarın sarjı bitmesinden dolayı kapanmış.Uğraşmıyım şimdi dedim sonra yaparım dedim yaklaşık 5gun once aklıma geldi yapayım dedim , yine aynı şekilde windowsun kucuk ikonuna tıklatarak hemen yukselt dedim fakat bu sefer %1 %2 gibi dolmaya başlamadan bi hata aldım tam hatırlayamadıgım icin yazmıyorum yanlış bilgi olmasın , internettten cozumune baktım ve c/windows/softwaredistribution/dowload kısmındaki tum verileri sil ve tekrar yuklemeye calıs dediler sildim bu sefer başka hatalar almaya basladım.mesela son 2 saattir deniyorum C190011F hatası alıyorum bu nedir bilmiyorum interrnettten araştırdım bulamadım kaynaklar hep yabancı cıkıyor.turkce olanlarıda denedim hic biri olmuyor dunde 80244019 hatası alıyordum. cok ilginc degil mi sadece windows10u yuklemek istiyorum bu kadar zor olmasa gerek bi bilgisayarın sarjı bitti diye cektigimiz şeylere bak. neyse yardımı olacak arkadaşlar varsa cok iyi olur
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 10
- win8den win10a geciş hataları. C190011F , 80244019 hataları alıyorum.