Oncelikle Merhaba,
Ben windows 10 Kullanıcısıyım . Bilgisayarıma (dizustu) AMD icin gerekli olan update yazılımını bilgisayarıma yukledim. Ardından kurulumu başlattım . Crimson ReLive . Gayet iyi bir şekilde kurulum başladı ve bitti. Yeniden başlat seceneği cıktı .Tıkladım. Normal bir şekilde yeniden başlatıldı. sonra :
- https://i.hizliresim.com/ZEQdX0.jpg
şoyle bir goruntu ile karşılaştım Evet acılırken ilk defa oluyordu. Biraz tırstım . Bekleyeyim acılır dedim. Tam 8 saat bekledim. Ynai uyurken acık bıraktım

Uyandığımda Halen boyleydi . bende biraz araştırma yaptım . Bu arada laptobum Hp . Duğmesinden kapattım ve tekrar actım guvenli mod acmak icin f5 , f8 ,f11 tuşlarına bastım. Sorun gider seceneğine tıkladım . Ardından gelişmiş secenekler orada sıfırla , onar gibi secenekler vardı denedim teker teker. sonra Guvenli modda başlattım şuann oyle yazıyorum. Format atmadan nasıl normal bir şekilde acabilirim bilgisayarımı. Cok yakın zamanda Teknik servise gonderdik . (Yine aynı problem) Format atmışlardı . Lakin ben format atmadan cozmek istiyorum. Biraz uzun yazdım ama her zaman karşılaşıyorum bu sorunla Oğrenmek istedim.
-Teşekkurler