25 Nisan 2008 CUMAResmî GazeteSayı : 26857
YONETMELİK
Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanlığından:
CALIŞMA VE SOSYAL GUVENLİK BAKANLIĞI SİCİL AMİRLERİ
YONETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA
DAİR YONETMELİK
MADDE 1 ? 22/10/2006 tarihli ve 26327 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanarak yururluğe giren Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanlığı Sicil Amirleri Yonetmeliğinin ekinde yer alan Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanlığı Sicil Amirleri Cetveline "İŞ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI" biriminden sonra gelmek uzere aşağıdaki "İC DENETİM BİRİMİ BAŞKANLIĞI" birimi eklenmiş, aynı cetvelde yer alan "İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI" birimi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
İC DENETİM BİRİMİ BAŞKANLIĞI Başkan Musteşar İc Denetci Musteşar Şube Muduru, Araştırmacı Başkan Musteşar Bakan Diğer personel Şube Muduru Başkan Musteşar --- İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI Daire Başkanı Musteşar Yardımcısı Musteşar Bakan Şube Muduru, Daire Tabibi, Araştırmacı Daire Başkanı Musteşar Yardımcısı Musteşar Hemşire, Sağlık Memuru Daire Tabibi Daire Başkanı Musteşar Yardımcısı Diğer personel Şube Muduru Daire Başkanı Musteşar Yardımcısı MADDE 2 ? Bu Yonetmelik yayımı tarihinde yururluğe girer.
MADDE 3 ? Bu Yonetmelik hukumlerini Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanı yurutur.
25 Nisan 2008 CUMAResmî GazeteSayı : 26857
YONETMELİK
Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanlığından:
CALIŞMA VE SOSYAL GUVENLİK BAKANLIĞI DİSİPLİN AMİRLERİ
YONETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA
DAİR YONETMELİK
MADDE 1 ? 22/10/2006 tarihli ve 26327 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanlığı Disiplin Amirleri Yonetmeliğinin ekinde yer alan Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanlığı Disiplin Amirleri Cetvelinin Merkez Teşkilatı kısmına, "İŞ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI" biriminden sonra gelmek uzere aşağıdaki birim eklenmiştir.
İC DENETİM BİRİMİ BAŞKANLIĞI Başkan Musteşar İc Denetci Musteşar Şube Muduru, Araştırmacı Başkan Musteşar Diğer personel Şube Muduru Başkan MADDE 2 ? Bu Yonetmelik yayımı tarihinde yururluğe girer.
MADDE 3 ? Bu Yonetmelik hukumlerini Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanı yurutur.