Dostlar selam, bu rehberimizde Android cihazlarda indirdiğimiz uygulamaların APK'sını cıkarmayı anlatacağım. İnternetiniz olmadığında veya istediğiniz uygulamanın APK dosyası olmadığımda eğer yuklu ise APK dosyalarını cıkarabiliriz. Android 13 ve Android 12 sistemlerde garanti veremem. Root gerektirmez. Başlayalım.
İlk once Google Play Store uzerinden veya internet uzerinden APK olarak ZArchiver uygulamasını indirin ve yukleyin.

ZArchiver - Google Play'de Uygulamalar Kolay 7zip uygulaması!
play.google.com

Uygulamaya giriş yapınız. Depolamaya erişim isteyecektir. İzin verin. (Android surumune gore izin istemeyebilir)

Karşınıza telefonun depolaması gelecektir. En yukarıdaki işaretlediğim oklu klasore bircok kez basın.

Sistem dosyalarına cıktınız. Merak etmeyin. Eğer cihazınız rootlu değilse hicbir şey değiştiremezsiniz. Rootlu ise de korkmayın. Data klasorune girin.

Cıkan ekranda App klasorunu acın.

Burada istediğiniz uygulamayı secebilirsiniz. Uygulamaları klasor simgesindeki uygulama simgesinden anlayabilirsiniz.

Ornek olarak WhatsApp'ı sectim. base.apk adlı bir dosya olması lazım. Base dosyasının yanında başka APK dosyaları da olabilir. Onlara gerek yok. İşimiz sadece base dosyasında.

base.apk dosyasına basılı tutun ve kopyalayın.

Yukarıdaki işaretlediğim yere tıklayın. Cihaz hafızası secerek istediğiniz klasore yapıştırınız. Ben indirilenler klasorune yapıştıracağım o yuzden indirilenleri seciyorum.

İşaretlediğim yere tıklayarak yapıştırın.

Ve başarıyla APK dosyasını cıkarttınız. APK dosyasına tıklayarak yukleyebilirsiniz.

Buraya kadar okuduğunuz icin teşekkur ederim. Hicbir sorumluluk bana veya Technopat'a ait değildir.