2010 yılı Merkezi Yonetim Butce Kanunu tasarısı Bakanlar Kurulunca gectiğimiz gunlerde TBMM'ye sevk edildi. Kanun tasarısının 21. maddesinde maaş katsalarına ilişkin duzenlemeler, 22. maddesinde ise kamuy ne kadar personel alınacağına ilişkin esaslar yer almaktadır. Kanun 22. maddesine gore kamu kurumlarına 2009 yılında boşalan kadrolarının yuzde 25 ile 25 bin adet atama izni verilmiştir. Kanun tasarısının 21, 22 ve 23. maddelerini gormek icin tıklayınız. 2010 Yılı Merkezi Yonetim Butce Kanunu tasarısının tam metni
UCUNCU KISIM
Kamu Personeline İlişkin Hukumler
Katsayılar, yurt dışı aylıkları, ucret ve sozleşme ucreti
MADDE 21(1) 657 sayılı Kanunun 154 uncu maddesi uyarınca, 1/1/2010-30/6/2010 doneminde aylık gosterge tablosunda yer alan rakamlar ile ek gosterge rakamlarının aylık tutarlara cevrilmesinde uygulanacak aylık katsayısı (0,057314), memuriyet taban aylığı gostergesine uygulanacak taban aylığı katsayısı (0,76177), yan odeme katsayısı (0,018172) olarak uygulanır.
(2) 22/1/1990 tarihli ve 399 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 3 uncu maddesinin (c) bendi uyarınca calıştırılan sozleşmeli personelin ucret tavanı; 1/1/2010-30/6/2010 doneminde (3.008) Turk Lirası olarak uygulanır.
(3) Turkiye İstatistik Kurumu tarafından 2009 yılı Aralık ayına ilişkin olarak acıklanan 2003=100 Temel Yıllı Tuketici Fiyatları Endeksinin 2009 yılı Haziran ayı endeksine gore değişim oranının yuzde 4,5'i aşması halinde, aşan kısmı telafi edecek şekilde birinci ve ikinci fıkralarda yer alan katsayılar ile ucret tavanını yeniden belirlemeye Bakanlar Kurulu yetkilidir.
(4) İdarelerin yurt dışı kuruluşlarına dahil kadrolarında gorev yapan Devlet memurlarının yurt dışı aylıkları, yeni kurlar ve yeni emsaller tespit edilinceye kadar, 29/6/2009 tarihli ve 2009/15191 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına gore odenir.
Kadroların kullanımına ilişkin esaslar
MADDE 22(1) 13/12/1983 tarihli ve 190 sayılı Genel Kadro ve Usulu Hakkında Kanun Hukmunde Kararnamenin 2 nci maddesinde belirtilen kamu idare, kurum ve kuruluşları; serbest memur kadrolarına 2009 yılında emeklilik, olum, istifa veya nakil sonucu ayrılan memur sayısının yuzde 25'ini gecmeyecek şekilde acıktan veya diğer kamu idare, kurum ve kuruluşlarından nakil suretiyle atama yapabilir. Bu sınırlar icinde memur ihtiyacını karşılayamayacak soz konusu idare, kurum ve kuruluşlardan yuksekoğretim kurumları icin ilave 4.000 adet, diğerleri icin ilave 21.000 adet atama izni verilebilir.
(2) Hakimlik ve savcılık meslekleri ile bu meslekten sayılan gorevlere ve Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yonetmeliği uyarınca asistan kadrolarına yapılacak atamalar, 27/7/1967 tarihli ve 926 sayılı Turk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu kapsamında veya diğer ilgili mevzuata gore yapılacak askeri personel atamaları, emniyet hizmetleri sınıfında bulunan kadrolara yapılacak atamalar, 12/4/1991 tarihli ve 3713 sayılı Terorle Mucadele Kanununun ek 1 inci maddesi ve 24/5/1983 tarihli ve 2828 sayılı Sosyal Hizmetler ve Cocuk Esirgeme Kurumu Kanununun ek 1 inci maddesi uyarınca yapılacak atamalar ile 24/11/1994 tarihli ve 4046 sayılı Ozelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanunun 22 nci maddesi ve 4/2/1924 tarihli ve 406 sayılı Telgraf ve Telefon Kanununun ek 29 uncu maddesi uyarınca yapılacak personel nakilleri birinci fıkrada yer alan sınırlamalara tÂbi değildir.
(3) İkinci fıkrada sınırlamalara tÂbi olmaksızın atama yapılabileceği belirtilen kadrolardan ayrılanların sayısı birinci fıkrada ongorulen yuzde 25 sınırının hesabında dikkate alınmaz.
(4) Birinci fıkra kapsamında 657 sayılı Kanunun 59 ve 92 nci maddeleri uyarınca yapılacak acıktan atamalar icin Devlet Personel Başkanlığından izin alınması zorunludur.
(5) 2/9/1983 tarihli ve 78 sayılı Yuksekoğretim Kurumları Oğretim Elemanlarının Kadroları Hakkında Kanun Hukmunde Kararname eki cetvelde kadroları yer alan yuksekoğretim kurumları; oğretim uyesi dışındaki boş oğretim elemanı kadrolarına, 2009 yılında emeklilik, olum, istifa, nakil, eğitimin tamamlanması veya başarısızlık sonucu kurumlarından ayrılan oğretim elemanı sayısının yuzde 25'ini (araştırma gorevlisi kadroları icin yuzde 100'unu) gecmeyecek şekilde acıktan veya yuksekoğretim kurumları ile diğer kamu idare, kurum ve kuruluşlarından naklen atama yapabilir. Bu sınırlar icinde oğretim elemanı ihtiyacını karşılayamayacak soz konusu yuksekoğretim kurumları icin ilave 7000 adet atama izni verilebilir. İlave olarak verilen atama izninin en az 2.000 adedi oncelikle 1/3/2006 tarihli ve 5467 sayılı Kanun, 17/5/2007 tarihli ve 5662 sayılı Kanun ile 22/5/2008 tarihli ve 5765 sayılı Kanunla kurulan universitelere Yuksekoğretim Kurulu koordinasyonunda Oğretim Uyesi Yetiştirme Programı kapsamında yetiştirilmek amacıyla araştırma gorevlisi kadrolarına yapılacak atamalarda kullanılır. Bu kadrolara atanacak araştırma gorevlilerinin yurt icinde ve yurtdışında yetiştirilmelerine, yabancı dil oğretimi ile soz konusu Program kapsamında yuksekoğretim kurumlarına sağlanacak diğer desteklere ilişkin esas ve usuller Yuksekoğretim Kurulu tarafından belirlenir.
(6) Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yonetmeliği uyarınca araştırma gorevlisi kadrolarına yapılacak atamalar ile 8/4/1929 tarihli ve 1416 sayılı Ecnebi Memleketlere Gonderilecek Talebe Hakkında Kanun uyarınca yurt dışına eğitim amacıyla gonderilenlerden oğretim elemanı kadrolarına yapılacak atamalar, beşinci fıkrada ongorulen sınırlamalara tÂbi değildir.
(7) Oğretim uyesi kadrolarından ayrılanların sayısı ile Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yonetmeliği uyarınca atanmış oldukları araştırma gorevlisi kadrolarından ayrılanların sayısı beşinci fıkrada ongorulen yuzde 25 veya yuzde 100 sınırının hesabında dikkate alınmaz.
(8) 190 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 2 nci maddesinde belirtilen kamu idare, kurum ve kuruluşları ile 5018 sayılı Kanuna ekli (III) sayılı cetvelde yer alan kurumlar, kadro ve pozisyonlarının dolu-boş durumu ile bunlarda meydana gelen değişikliklere ilişkin bilgileri Mart, Haziran, Eylul ve Aralık aylarının son gunu itibarıyla duzenleyerek anılan ayları izleyen ayın yirmisine kadar e-butce sisteminde veri girişi yapmak suretiyle Maliye Bakanlığına bildirirler. Ayrıca bu bilgileri iceren cetveller, Devlet Personel Başkanlığına gonderilir.
(9) 1/1/2010 tarihi itibarıyla, 3/7/2005 tarihli ve 5393 sayılı Belediye Kanununun 49 uncu maddesinde belirtilen oranları aşmış olan belediyeler ve bunların kurdukları muessese ve işletmeler ile 26/5/2005 tarihli ve 5355 sayılı Mahalli İdare Birlikleri Kanununun 18 inci maddesinde belirtilen oranı aşmış olan mahalli idare birliklerinin boş memur ve surekli işci kadrolarına yapılacak atamalar hakkında 5393 sayılı Kanunun gecici 1 inci maddesi hukumleri uygulanır.
Sozleşmeli personele ilişkin esaslar
MADDE 23(1) 190 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 2 nci maddesinde belirtilen kamu idare, kurum ve kuruluşlarında, 657 sayılı Kanunun 4 uncu maddesinin (B) fıkrası ile 27/6//1989 tarihli ve 375 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin ek 7 nci maddesinde belirtilen mevzuat kapsamında, 2009 yılındaki vizeli mevcut pozisyon ve tip sozleşme ornekleri yeni bir vize yapılmasına gerek kalmaksızın 2010 yılında kullanılmaya devam olunur. Bu pozisyonlarda 2009 yılında istihdam edilen personelden, 2010 yılında gorevlerine devam etmeleri uygun gorulenlerle, mevcut sozleşme ucretlerine 2010 yılı icin mevzuat uyarınca yapılacak artışlar ilave edilmek suretiyle yeni sozleşme yapılır.
(2) Kanun, uluslararası anlaşma, Bakanlar Kurulu kararı veya yılı programıyla kurulması veya genişletilmesi ongorulen birimler ile hizmetin gerektirdiği zorunlu haller icin, yılı odeneğini aşmamak kaydıyla yapılacak yeni vizeler dışında, 2009 yılı sozleşmeli personel pozisyon sayıları hicbir şekilde aşılamaz.
(3) Belediyeler, il ozel idareleri ve mahalli idare birlikleri ile bunların muessese ve işletmelerinde, 5393 sayılı Kanunun 49 uncu maddesi cercevesinde sozleşmeli personel istihdamı mumkun olan hizmetlerde (anılan maddenin dorduncu fıkrasında sayılan unvanların dışında olmak ve o hizmet icin ihdas edilmiş kadro bulunmamak kaydıyla kısmi sureli olarak calıştırılacak sozleşmeli personel haric) 657 sayılı Kanunun 4 uncu maddesinin (B) fıkrasına gore ayrıca sozleşmeli personel istihdam edilemez