11 Kasım 2009 CARŞAMBAResmî GazeteSayı : 27403
YONETMELİK
Ulaştırma Bakanlığı (Denizcilik Musteşarlığı)'ndan:
DENİZCİLİK MUSTEŞARLIĞI SİCİL AMİRLERİ YONETMELİĞİNDE
DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YONETMELİK
MADDE 1 ? 22/5/2005 tarihli ve 25822 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Denizcilik Musteşarlığı Sicil Amirleri Yonetmeliğinin ekinde yer alan Ek-1 Denizcilik Musteşarlığı Sicil Raporlarını Duzenlemeye Yetkili Amirler başlıklı A-Merkez Teşkilatı bolumunde bulunan Mustakil Daire Başkanlıkları cizelgesinin sonuna aşağıda bulunan tablo ile aynı bolumun sonuna başlığı ile birlikte aşağıda yer alan İc Denetim Birimi cizelgesi eklenmiş ve A-Merkez Teşkilatı bolumunde bulunan Savunma Uzmanlığı cizelgesi yururlukten kaldırılmıştır.
?
Savunma Uzmanı Daire Başkanı Musteşar Yardımcısı Musteşar Sivil Savunma Uzmanı Daire Başkanı Musteşar Yardımcısı Musteşar Mali Hizmetler Uzmanı ve Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı Daire Başkanı Musteşar Yardımcısı Musteşar Sivil Savunma ile Gorevli Diğer Personel Sivil Savunma Uzmanı Daire Başkanı Musteşar Yardımcısı ?
İC DENETİM BİRİMİ
UNVANI 1. Sicil Amiri 2. Sicil Amiri 3. Sicil Amiri İc Denetci (Başkan) Musteşar İc Denetci Musteşar İc Denetim Buro Personeli İc Denetci (Başkan) Musteşar Yardımcısı MADDE 2 ? Aynı Yonetmeliğin ekinde yer alan Ek-2 B-Taşra Teşkilatı bolumunun Bolge Mudurlukleri cizelgesinde Sivil Savunma Uzmanının bulunduğu satır aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
?
Sivil Savunma Uzmanı Bolge Mudur Yardımcısı Bolge Muduru Vali MADDE 3 ? Bu Yonetmelik yayımı tarihinde yururluğe girer.

MADDE 4 ? Bu Yonetmelik hukumlerini Denizcilik Musteşarlığının bağlı olduğu Bakan yurutur.
11 Kasım 2009 CARŞAMBAResmî GazeteSayı : 27403
YONETMELİK
Ulaştırma Bakanlığı (Denizcilik Musteşarlığı)'ndan :
DENİZCİLİK MUSTEŞARLIĞI DİSİPLİN AMİRLERİ YONETMELİĞİNDE
DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YONETMELİK

MADDE 1 ? 22/5/2005 tarihli ve 25822 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Denizcilik Musteşarlığı Personeli Disiplin Amirleri Yonetmeliğinin ekinde yer alan Ek-1 Denizcilik Musteşarlığı Merkez Teşkilatı Disiplin Amirleri Cetvelinde bulunan Mustakil Daire Başkanlıkları cizelgesinin sonuna aşağıda bulunan tablo ile aynı bolumun sonuna başlığı ile birlikte aşağıda yer alan İc Denetim Birimi cizelgesi eklenmiş ve A-Merkez Teşkilatı bolumunde bulunan Savunma Uzmanlığı cizelgesi yururlukten kaldırılmıştır.
?
Savunma Uzmanı Daire Başkanı Musteşar Yardımcısı Sivil Savunma Uzmanı Daire Başkanı Musteşar Yardımcısı Sivil Savunma ile Gorevli Diğer Personel Sivil Savunma Uzmanı Daire Başkanı
İC DENETİM BİRİMİ
UNVANI Disiplin Amiri Ust Disiplin Amiri İc Denetci (Başkan) Musteşar İc Denetci Musteşar İc Denetim Buro Personeli İc Denetci (Başkan) Musteşar Yardımcısı ?
MADDE 2 ? Aynı Yonetmeliğin ekinde yer alan Ek-2 Denizcilik Musteşarlığı Taşra Teşkilatı Disiplin Amirleri Cetvelinde yer alan Sivil Savunma Uzmanının bulunduğu satır aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
Sivil Savunma Uzmanı Bolge Mudur Yardımcısı Bolge Muduru MADDE 3 ? Bu Yonetmelik yayımı tarihinde yururluğe girer.
MADDE 4 ? Bu Yonetmelik hukumlerini Denizcilik Musteşarlığının bağlı olduğu Bakan yurutur.

?