30 Ocak 2010 CUMARTESİResmî GazeteSayı : 27478
KANUN
UNİVERSİTE VE SAĞLIK PERSONELİNİN TAM GUN CALIŞMASINA
VE BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK
YAPILMASINA DAİR KANUN
Kanun No. 5947 Kabul Tarihi: 21/1/2010
MADDE 1 ? 4/1/1961 tarihli ve 209 sayılı Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Kurumları ile Esenlendirme (Rehabilitasyon) Tesislerine Verilecek Doner Sermaye Hakkında Kanunun 5 inci maddesinin ucuncu fıkrasında yer alan "serbest calışıp calışmaması" ibaresi "tetkik, eğitim-oğretim ve araştırma faaliyetleri" şeklinde, dorduncu ve yedinci fıkraları aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
?Personelin katkısıyla elde edilen doner sermaye gelirlerinden personele bir ayda yapılacak ek odemenin tutarı, ilgili personelin bir ayda alacağı aylık (ek gosterge dahil), yan odeme ve her turlu tazminat (makam, temsil ve gorev tazminatı ile yabancı dil tazminatı haric) toplamının; klinik şefleri ve şef yardımcıları ile uzman tabip kadrosuna atanan profesor ve docentlerde yuzde 800'unu, uzman tabip ve tıpta uzmanlık mevzuatında belirtilen dallarda bu mevzuat hukumlerine gore uzman olanlar ile uzman diş tabiplerinde yuzde 700'unu, pratisyen tabip ve diş tabiplerinde yuzde 500'unu, idari sağlık mudur yardımcısı, hastane muduru ve eczacılarda yuzde 250'sini, başhemşirelerde yuzde 200'unu, diğer personelde ise yuzde 150'sini gecemez. İşin ve hizmetin ozelliği dikkate alınarak yoğun bakım, doğumhane, yeni doğan, sut cocuğu, yanık, diyaliz, ameliyathane, enfeksiyon, ozel bakım gerektiren ruh sağlığı, organ ve doku nakli, acil servis ve benzeri sağlık hizmetlerinde calışan personel icin yuzde 150 oranı, yuzde 200 olarak uygulanır. Nobet hizmetleri haric olmak uzere mesai saatleri dışında gelir getirici calışmalarından doğan katkılarına karşılık olarak tabip, diş tabibi ve tıpta uzmanlık mevzuatına gore uzman olanlara bu fıkradaki oranların yuzde 30'unu, diğer personele yuzde 20'sini gecmeyecek şekilde ayrıca ek odeme yapılır. Sozleşmeli olarak istihdam edilen personele yapılacak ek odemenin tutarı ise, aynı birimde aynı unvanlı kadroda calışan ve hizmet yılı aynı olan emsali personel esas alınarak belirlenir ve bunlara yapılacak ek odeme hicbir şekilde emsaline yapılabilecek ek odeme ust sınırını gecemez.?
?4/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanununun 38 inci maddesine gore Sağlık Bakanlığı merkez teşkilatı ve bağlı sağlık kurum ve kuruluşlarında gorevlendirilenler, aynı maddede belirtilen ilave odemelerden yararlanmamak kaydıyla, Bakanlık merkez veya bağlı sağlık kurum ve kuruluşlarında gorev yaptıkları unvan icin belirlenen ek odemeden faydalandırılır. Sağlık kurum ve kuruluşlarında ihtiyac duyulması halinde, ilgilinin isteği ve kurumlarının muvafakatiyle diğer kamu kurum ve kuruluşlarında gorevli sağlık personeli haftanın belirli gun veya saatlerinde veyahut belirli vakalar ve işler icin gorevlendirilebilirler. Yıl veya ay itibarıyla belirli bir sure icin gorevlendirme halinde bu kişilere, sadece gorevlendirildikleri sağlık kuruluşundaki doner sermaye işletmesinden odeme yapılır. Belirli bir vaka ve iş icin gorevlendirilenlere ise, kadrosunun bulunduğu kurumdaki doner sermaye işletmesinden yapılan odemenin yanı sıra, katkı sağladıkları vaka ve iş dolayısıyla gorevlendirildiği sağlık kuruluşundaki doner sermaye işletmesinden, ucuncu ve dorduncu fıkra esasları cercevesinde ve toplamda tavan oranları gecmemek uzere doner sermayeden ek odeme yapılır. Bu gorevlendirmeye ilişkin usul ve esaslar Sağlık Bakanlığınca belirlenir.?

MADDE 2 ? 209 sayılı Kanuna aşağıdaki ek madde eklenmiştir.
?EK MADDE 3 ? Sağlık Bakanlığı ile Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi Başkanlığı kadro ve pozisyonlarına (doner sermaye dahil) atanan ve 5 inci madde (altıncı fıkra kapsamında ek odeme alanlar haric) gereğince doner sermaye gelirlerinden ek odeme alan klinik şef ve şef yardımcılarına en yuksek Devlet memuru aylığının (ek gosterge dahil) % 410'u, uzman tabip, tıpta uzmanlık mevzuatına gore uzman olanlar ile uzman diş tabiplerine % 335'i ve pratisyen tabip ve diş tabiplerine ise % 180'i oranında, her ay herhangi bir katkıya bağlı olmaksızın doner sermaye gelirlerinden ek odeme yapılır. Bu odemeye hak kazanılmasında ve odenmesinde aylıklara ilişkin hukumler uygulanır.
Bu madde kapsamında yapılan aylık ek odeme tutarı, 5 inci madde kapsamında aynı aya ilişkin olarak yapılacak olan ek odeme tutarından mahsup edilir. Bu maddeye gore yapılan ek odemenin 5 inci madde kapsamında aynı aya ilişkin olarak yapılacak ek odemeden fazla olması halinde aradaki fark geri alınmaz. Bu madde kapsamında odeme yapılanlara 375 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin ek 3 uncu maddesi hukumlerine gore ek odeme yapılmaz.?
MADDE 3 ? 4/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanununun 36 ncı maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
?MADDE 36 ? Oğretim elemanları, universitede devamlı statude gorev yapar.

Oğretim elemanları, bu Kanun ile diğer kanunlarda belirlenen gorevler ve telif hakları haric olmak uzere, yuksekoğretim kurumlarından başka yerlerde ucretli veya ucretsiz, resmi veya ozel başka herhangi bir iş goremezler, ek gorev alamazlar, serbest meslek icra edemezler. Oğretim elemanının gorevi ile bağlantılı olarak verdiği hizmetin karşılığında telif ucreti adıyla bir bedel tahsil etmesi halinde 58 inci madde hukumleri uygulanır.
Oğretim uyesi, kadrosunun bulunduğu yuksekoğretim birimi ile sınırlı olmaksızın ve ihtiyac bulunması halinde gorevli olduğu universitede haftada asgari on saat ders vermekle yukumludur. Oğretim gorevlisi ve okutmanlar ise, haftada asgari on iki saat ders vermekle yukumludur.
Oğretim elemanlarının, ders dışındaki uygulama, seminer, proje, bitirme odevi ve tez danışmanlıklarının kac ders saatine karşılık geldiği; kendi universitesi dışındaki devlet veya vakıf universitelerine bağlı yuksekoğretim kurumlarında haftada verebileceği azami ders saatleri ve uzaktan oğretim programlarında verdikleri derslerin orgun oğretim programlarında verilen kac ders saatine tekabul ettiği Yuksekoğretim Kurulu tarafından belirlenir.
Rektor, rektor yardımcısı, dekan, enstitu ve yuksekokul mudurlerinin ders verme yukumluluğu yoktur. Başhekimler, dekan yardımcıları, enstitu ve yuksekokul mudur yardımcıları ve bolum başkanları, bu madde hukumlerine gore haftada asgari beş saat ders vermekle yukumludur.?
MADDE 4 ? 2547 sayılı Kanunun 38 inci maddesinin birinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiş ve maddeye bu fıkradan sonra gelmek uzere aşağıdaki fıkra eklenmiştir.

?Oğretim elemanları; ilgili kurumların talebi ve kendisinin muvafakati, universite yonetim kurulunun uygun gormesi ve rektorun onayı ile ihtiyac duyulan konularda, ozluk işlemleri kendi kurumlarınca yurutulmek kaydıyla, diğer kamu kurum ve kuruluşları ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarında gecici olarak gorevlendirilebilir. Bu şekilde gorevlendirilenlerin, kadrosunun bulunduğu yuksekoğretim kurumlarındaki aylık ve diğer odemeler ile oteki hakları devam eder. Yuksekoğretim Kurulu, bağlı birimleri ve Universitelerarası Kurul ile Adli Tıp Kurumunda gorevlendirilenler haric olmak uzere bu fıkra uyarınca gorevlendirilenler doner sermayeden yararlanamaz.
Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ile dernek ve vakıfların yonetim ve denetim organlarında gorev yapanlar bakımından ayrıca bir gorevlendirme kararı aranmaz. Ancak bu gorevler, oğretim elemanının bu Kanundan kaynaklanan mesaisini aksatmayacak şekilde yurutulur.?
MADDE 5 ? 2547 sayılı Kanunun 58 inci maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
?MADDE 58 ? a) Yuksekoğretim kurumlarında universite yonetim kurulunun onerisi ve Yuksekoğretim Kurulunun onayı ile doner sermaye işletmesi kurulabilir. Kurulacak doner sermaye işletmesinin başlangıc sermayesine ilgili yuksekoğretim kurumu butcesinde bu amac icin odenek ongorulmek şartıyla katkı sağlanabilir.
Doner sermaye işletmesi faaliyetlerinden elde edilen gelirler, birimler itibarıyla ayrı hesaplarda izlenir.
Doner sermaye işletmesine tahsis edilen sermaye, universite yonetim kurulu kararı ile artırılabilir. Artırılan sermaye tutarı yıl sonu kÂrlarından karşılanır.
Odenmiş sermaye tutarı, tahsis edilen sermaye tutarına ulaştıktan sonra kalan yıl sonu kÂrı, doner sermaye işletmesinin hizmetlerinde kullanılmak uzere ertesi yılın gelirine ilave edilir.
Doner sermaye işletmesinin gelirleri, işletme adına yapılan mal ve hizmet satışları ile diğer gelirlerden oluşur.
Doner sermaye işletmesinden verilen hizmetler dolayısıyla oğretim elamanları adına her ne nam altında olursa olsun ayrıca ucret talep edilemez.
Sureklilik arz eden hizmet alımları ile maliyeti yuksek ve ileri teknoloji urunu olan tıbbi cihazların hizmet alımı yoluyla temini veya kiralanması icin doner sermaye kaynaklarından gelecek yıllara yaygın yuklenmelere girişilebilir.
b) Doner sermaye gelirlerinden tahsil edilen kısmın, tıp ve diş hekimliği fakulteleri ile sağlık uygulama ve araştırma merkezleri icin asgari yuzde 35'i, ziraat ve veteriner fakulteleri, sivil havacılık yuksekokulu ile bunyesinde atolye veya laboratuvar bulunan yuksekoğretim kurumları icin asgari yuzde 25'i, diğer yuksekoğretim kurumları icin ise yuzde 15'i, ilgili yuksekoğretim kurumunun ihtiyacı olan mal ve hizmet alımları, her turlu bakım, onarım, kiralama, devam etmekte olan projelerin tamamlanmasına yonelik inşaat işleri ve diğer ihtiyaclar ile yonetici payları icin kullanılır. Bu oranları yuzde 50'sine kadar artırmaya universite yonetim kurulu yetkilidir.
Doner sermaye gelirlerinden tahsil edilen kısmın yuzde 5'i, universite bunyesinde yurutulen bilimsel araştırma projelerinin finansmanı icin kullanılır. Bu tutar doner sermaye muhasebe birimince, tahsilatı takip eden ayın yirmisine kadar ilgili yuksekoğretim kurumu hesabına yatırılır. Yatırılan bu tutarlar, yuksekoğretim kurumu butcesine oz gelir olarak kaydedilir. Kaydedilen bu tutarlar karşılığı olarak ilgili yuksekoğretim kurumu butcesine konulan odenekler, gelir gercekleşmelerine gore kullandırılır. Suresi icinde yatırılmayan tutarların tahsilinde 6183 sayılı Kanun hukumleri uygulanır.
Bilimsel araştırma projelerine ilişkin odenekler, universite yonetim kurulunca gerekli gorulduğu takdirde, her bir proje icin avans verilmek suretiyle de kullandırılabilir.
Bilimsel araştırma projelerinin secilmesi, uygulanması ve izlenmesi ile odeneklerin kullandırılması, genel hukumlerin on odemelere ilişkin sınırlamalarına bağlı kalınmaksızın avans verilmesi ve bu avansın mahsubuna dair usul ve esaslar Maliye Bakanlığının uygun goruşu alınarak Yuksekoğretim Kurulu tarafından cıkarılacak yonetmelikle belirlenir.
c) Tıp ve diş hekimliği fakulteleri ile sağlık uygulama ve araştırma merkezlerinin hesabında toplanan doner sermaye gelirleri bakiyesinden, bu yerlerde;
1) Gelir getiren gorevlerde calışan oğretim uyesi ve oğretim gorevlilerine aylık (ek gosterge dahil), yan odeme, odenek (geliştirme odeneği haric) ve her turlu tazminat (makam, temsil ve gorev tazminatı ile yabancı dil tazminatı haric) toplamından oluşan ek odeme matrahının yuzde 800'unu, araştırma gorevlilerine ise yuzde 500'unu; bu yerlerde gorevli olmakla birlikte gelire katkısı olmayan oğretim uyesi ve oğretim gorevlilerine yuzde 600'unu, araştırma gorevlilerine ise yuzde 300'unu,
2) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi personel (doner sermaye işletme mudurluğu ve doner sermaye saymanlık personeli dahil) ile aynı Kanunun 4 uncu maddesinin (B) bendine gore sozleşmeli olarak calışan personele ek odeme matrahının; hastaneler başmuduru ve eczacılar icin yuzde 250'sini, başhemşireler icin yuzde 200'unu, diğerleri icin yuzde 150'sini, işin ve hizmetin ozelliği dikkate alınarak yoğun bakım, doğumhane, yeni doğan, sut cocuğu, yanık, diyaliz, ameliyathane, enfeksiyon, ozel bakım gerektiren ruh sağlığı, organ ve doku nakli, acil servis ve benzeri sağlık hizmetlerinde calışan personel icin yuzde 200'unu gecmeyecek şekilde aylık ek odeme yapılır. Sozleşmeli personele yapılacak ek odeme matrahı, sozleşmeli personelin calıştığı birim ve bulunduğu pozisyon unvanı itibarıyla aynı veya benzer unvanlı memur kadrosunda calışan, hizmet yılı ve oğrenim durumu aynı olan emsali personel dikkate alınarak belirlenir. Emsali bulunmayan sozleşmeli personelin ek odeme matrahı ise brut sozleşme ucretlerinin yuzde 25'ini gecemez.
Nobet hizmetleri haric olmak uzere mesai saatleri dışında gelir getirici calışmalarından doğan katkılarına karşılık olarak (1) numaralı bentte belirtilen personel icin yuzde 50'sini, (2) numaralı bentte belirtilen personel icin yuzde 20'sini gecmeyecek şekilde ayrıca aylık ek odeme yapılır.
Yuksekoğretim kurumlarının tıp ve diş hekimliği fakulteleri ile sağlık uygulama ve araştırma merkezlerinde ihtiyac duyulması halinde ilgilinin isteği ve kurumlarının muvafakatiyle diğer kamu kurum ve kuruluşlarında gorevli sağlık personeli haftanın belirli gun veya saatlerinde veyahut belirli vakalar ve işler icin gorevlendirilebilir. Belirli bir vaka ve iş icin gorevlendirilenlere, kadrosunun bulunduğu kurumdaki doner sermaye işletmesinden yapılan odemenin yanı sıra, katkı sağladıkları vaka ve iş dolayısıyla gorevlendirildiği sağlık kuruluşundaki doner sermaye işletmesinden, bu maddede belirtilen esaslar cercevesinde ve toplamda tavan oranları gecmemek uzere doner sermayeden ek odeme yapılır.
d) Ziraat ve veteriner fakulteleri, sivil havacılık yuksekokulu ve bunyesinde atolye veya laboratuvar bulunan yuksekoğretim kurumlarında uretilen mal ve hizmetlerden elde edilen doner sermaye gelirlerine katkısı bulunan personele yapılacak ek odemeler hakkında da (c) fıkrası hukumleri uygulanır.
e) Yuksekoğretim kurumlarının (c) ve (d) fıkraları kapsamına girenler haricindeki diğer birimlerinde doner sermaye işletmesi hesabına yapılan iş veya hizmetler karşılığında tahsil edilen gelirlerden kanuni kesintiler ile varsa yapılan iş veya hizmetle bağlantılı giderler duşuldukten sonra geri kalan tutar, hizmet karşılığı olarak gelir tahsilatının yapıldığı tarihi izleyen bir ay icinde, hizmeti veren oğretim elemanlarına, memurlara ve sozleşmeli personele odenir.
Tıp ve diş hekimliği fakultelerindeki oğretim elemanlarının sağlık hizmeti dışında verdikleri hizmetler karşılığında doner sermaye hesabına tahsil edilen paradan pay alma hususunda bu fıkra hukumleri uygulanır.
f) Rektor, rektor yardımcısı ve genel sekreterlere gelir getirici katkılarına bakılmaksızın, universite yonetim kurulunun uygun gorduğu birimin doner sermaye hesabından yonetici payı olarak ayrılan tutardan ek odeme yapılır. Yapılacak ek odemenin tutarı ek odeme matrahının, rektorler icin yuzde 600'unu, rektor yardımcıları icin yuzde 300'unu, genel sekreterler icin yuzde 200'unu gecemez.
Doner sermaye gelirinin elde edildiği birimlerin dekan, başhekim ve enstitu ve yuksekokul mudurleri ile bunların yardımcılarına, gelir getirici katkılarına bakılmaksızın, gorev yaptıkları birimin doner sermaye gelirlerinden yonetici payı olarak ayrılan tutardan ek odeme yapılır. Yapılacak ek odemenin tutarı, ek odeme matrahının, dekan, enstitu ve yuksekokul muduru icin yuzde 250'sini, bunların yardımcıları icin yuzde 100'unu, tıp ve diş hekimliği fakulteleri dekanları ile sağlık uygulama ve araştırma merkezleri başhekimleri icin yuzde 500'unu, bunların yardımcıları icin yuzde 300'unu gecemez.
Bu fıkra kapsamında bulunan yoneticilere, mesai saatleri icerisinde verdikleri mesleki hizmetlerinden dolayı ayrıca ek odeme yapılmaz. Mesai saatleri dışında doner sermaye gelirlerine katkıları bulunması hÂlinde alabilecekleri toplam ek odeme tutarı, hicbir şekilde yonetici payı dahil ilgisine gore (c), (d) ve (e) fıkralarında belirtilen esaslara gore hesaplanacak tutarı gecemez.
g) Bu madde uyarınca 11/10/1983 tarihli ve 2914 sayılı Yuksek Oğretim Personel Kanununa tabi personele yapılan odemeler, 27/1/2000 tarihli ve 4505 sayılı Sosyal Guvenlikle İlgili Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması ve Temsil Tazminatı Odenmesi Hakkında Kanunun 5 inci maddesinin (c) fıkrası ile 4/7/2001 tarihli ve 631 sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Gorevlilerinin Mali ve Sosyal Haklarında Duzenlemeler ile Bazı Kanun ve Kanun Hukmunde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Hukmunde Kararnamenin 16 ncı maddesi hukumlerinin uygulanmasında dikkate alınmaz.
h) Yapılacak ek odeme oranları ile bu odemelerin esas ve usulleri, yuksekoğretim kurumlarının hizmet sunum şartları ve kriterleri de dikkate alınmak suretiyle personelin unvanı, gorevi, calışma şartları ve suresi, eğitim-oğretim ve araştırma faaliyetleri ve mesleki uygulamalar ile ilgili performansı ve ozellik arz eden riskli bolumlerde calışma gibi hizmete katkı unsurları esas alınarak Maliye Bakanlığının uygun goruşu uzerine Yuksekoğretim Kurulu tarafından cıkarılacak yonetmelikle belirlenir.
ı) Doner sermaye işletmelerinin faaliyet alanları, gelir ve giderleri, sermaye limitleri ile işletmelerin yonetimine ilişkin esas ve usuller Maliye Bakanlığının uygun goruşu uzerine Yuksekoğretim Kurulunca cıkarılacak yonetmelikle belirlenir."
MADDE 6 ? 2547 sayılı Kanuna aşağıdaki gecici madde eklenmiştir.
?GECİCİ MADDE 57 ? Bu maddenin yayımlandığı tarihte kısmî statude gorev yapmakta olan oğretim uyelerinden, Kanunun yayımlandığı tarihten itibaren bir yıl icerisinde talepte bulunanlar devamlı statuye gecirilir. Bu sure icerisinde talepte bulunmayanlar istifa etmiş sayılır.?
MADDE 7 ? 11/4/1928 tarihli ve 1219 sayılı Tababet ve Şuabatı San'atlarının Tarzı İcrasına Dair Kanunun 12 nci maddesinin ikinci ve ucuncu fıkraları aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
?Tabipler, diş tabipleri ve tıpta uzmanlık mevzuatına gore uzman olanlar, aşağıdaki bentlerden yalnızca birindeki sağlık kurum ve kuruluşlarında mesleklerini icra edebilir:
a) Kamu kurum ve kuruluşları.
b) Sosyal Guvenlik Kurumu ve kamu kurumları ile sozleşmeli calışan ozel sağlık kurum ve kuruluşları, Sosyal Guvenlik Kurumu ve kamu kurumları ile sozleşmeli calışan vakıf universiteleri.
c) Sosyal Guvenlik Kurumu ve kamu kurumları ile sozleşmesi bulunmayan ozel sağlık kurum ve kuruluşları, Sosyal Guvenlik Kurumu ve kamu kurumları ile sozleşmesi bulunmayan vakıf universiteleri, serbest meslek icrası.
Tabipler, diş tabipleri ve tıpta uzmanlık mevzuatına gore uzman olanlar, ikinci fıkranın her bir bendi kapsamında olmak kaydıyla birden fazla sağlık kurum ve kuruluşunda calışabilir. Bu maddenin uygulanması bakımından Sosyal Guvenlik Kurumunca branş bazında sozleşme yapılan ozel sağlık kurum ve kuruluşları ile vakıf universiteleri yalnızca sozleşme yaptıkları branşlarda (b) bendi kapsamında kabul edilir. Mesleğini serbest olarak icra edenler, hizmet bedeli hasta tarafından karşılanmak ve Sosyal Guvenlik Kurumundan talep edilmemek kaydıyla, (b) bendi kapsamında sayılan sağlık kuruluşlarında da hastalarının teşhis ve tedavisini yapabilir. Sozleşmeli statude olanlar da dahil olmak uzere mahalli idareler ile kurum tabipliklerinde calışan ve doner sermaye ek odemesi almayan tabipler işyeri hekimliği yapabilir. Doner sermayeli sağlık kuruluşları ise kurumsal olarak işyeri hekimliği hizmeti verebilir. Bu maddenin uygulamasına ve işyeri hekimliğine ilişkin esaslar Sağlık Bakanlığınca belirlenir."
MADDE 8 ? 1219 sayılı Kanuna aşağıdaki ek madde eklenmiştir.
?EK MADDE 12 ? Kamu sağlık kurum ve kuruluşlarında calışan tabipler, diş tabipleri ve tıpta uzmanlık mevzuatına gore uzman olanlar, tıbbi kotu uygulama nedeniyle kendilerinden talep edilebilecek zararlar ile kurumlarınca kendilerine yapılacak ruculara karşı sigorta yaptırmak zorundadır. Bu sigorta priminin yarısı kendileri tarafından, diğer yarısı doner sermayesi bulunan kurumlarda doner sermayeden, doner sermayesi bulunmayan kurumlarda kurum butcelerinden odenir.
Ozel sağlık kurum ve kuruluşlarında calışan veya mesleklerini serbest olarak icra eden tabip, diş tabibi ve tıpta uzmanlık mevzuatına gore uzman olanlar, tıbbi kotu uygulama sebebi ile kişilere verebilecekleri zararlar ile bu sebeple kendilerine yapılacak rucuları karşılamak uzere mesleki malî sorumluluk sigortası yaptırmak zorundadır.
Zorunlu mesleki malî sorumluluk sigortası, mesleklerini serbest olarak icra edenlerin kendileri, ozel sağlık kurum ve kuruluşlarında calışanlar icin ilgili ozel sağlık kurum ve kuruluşları tarafından yaptırılır.
Ozel sağlık kurum ve kuruluşlarında calışanların sigorta primlerinin yarısı kendileri tarafından, yarısı istihdam edenlerce odenir. İstihdam edenlerce ilgili sağlık calışanı icin odenen sigorta primi, hicbir isim altında ve hicbir şekilde calışanın maaş ve sair malî haklarından kesilemez, buna ilişkin hukum ihtiva eden sozleşme yapılamaz.
Zorunlu sigortalara ilişkin teminat tutarları ile uygulama usul ve esasları Sağlık Bakanlığının goruşu alınarak Hazine Musteşarlığınca belirlenir.
Bu maddedeki zorunlu sigortaları yaptırmayanlara, mulki idare amirince sigortası yaptırılmayan her kişi icin beşbin Turk Lirası idari para cezası verilir."
MADDE 9 ? 19/4/1937 tarihli ve 3153 sayılı Radyoloji, Radiyom ve Elektrikle Tedavi ve Diğer Fizyoterapi Muesseseleri Hakkında Kanuna aşağıdaki ek madde eklenmiştir.
"EK MADDE 1 ? İyonlaştırıcı radyasyonla teşhis, tedavi veya araştırmanın yapıldığı yerler ile bu iş veya işlemlerde calışan personelin haftalık calışma suresi 35 saattir. Bu sure icerisinde, Sağlık Bakanlığınca cıkarılacak yonetmelikte belirtilen radyasyon dozu limitleri de ayrıca dikkate alınır. Doz limitlerinin aşılmaması icin alınması gereken tedbirler ile aşıldığı takdirde izinle gecirilecek sureler ve alınacak diğer tedbirler Sağlık Bakanlığınca cıkarılacak yonetmelikle belirlenir."
MADDE 10 ? 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun ek 33 uncu maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
"EK MADDE 33 ? Yataklı tedavi kurumları, seyyar hastaneler, ağız ve diş sağlığı merkezleri ve 112 acil sağlık hizmetlerinde haftalık calışma suresi dışında normal, acil veya branş nobeti tutarak, bu nobet karşılığında kurumunca izin kullanmasına musaade edilmeyen memurlar ile sozleşmeli personele, izin suretiyle karşılanamayan her bir nobet saati icin (nobet suresi kesintisiz 6 saatten az olmamak uzere), aşağıda gosterilen gosterge rakamlarının aylık katsayısı ile carpılması sonucu hesaplanacak tutarda nobet ucreti odenir. Ancak ayda 130 saatten fazlası icin odeme yapılmaz. Bu ucret damga vergisi haric herhangi bir vergi ve kesintiye tabi tutulmaz.
Gosterge a) Klinik şefi, şef yardımcısı, başasistan, uzman tabip 100 b) Tabip, tıpta uzmanlık mevzuatında belirtilen dallarda, bu mevzuat hukumlerine gore uzmanlık belgesi alan tabip dışı personel, aynı dallarda doktora belgesi alanlar 90 c) Diş tabibi ve eczacılar 80 c) Mesleki yuksek oğrenim gormuş sağlık personeli 60 d) Lise dengi mesleki oğrenim gormuş sağlık personeli 50 e) Diğer personel 35 Bu madde hukmu, universitelerin yataklı tedavi kurumlarında calışan ve 4/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanununun 50 nci maddesinin (e) bendi kapsamında bulunanlar hakkında da uygulanır.
İcap nobeti tutan ve bu nobet karşılığında kurumunca izin kullanmasına musaade edilmeyen memurlar ile sozleşmeli personele, izin suretiyle karşılanamayan her bir icap nobeti saati icin, icap nobeti suresi kesintisiz 12 saatten az olmamak uzere, yukarıda nobet ucreti icin belirlenen ucretin yuzde 40'ı tutarında icap nobet ucreti odenir. Bu şekilde ucretlendirilebilecek toplam icap nobeti suresi aylık 120 saati gecemez.
Bu madde uyarınca yapılacak odemeler, doner sermayesi bulunan kurumlarda doner sermaye butcesinden karşılanır."
MADDE 11 ? 7/5/1987 tarihli ve 3359 sayılı Sağlık Hizmetleri Temel Kanununa aşağıdaki ek madde eklenmiştir.
?EK MADDE 9 ? Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık kurum ve kuruluşları ile universitelerin ilgili birimleri, Bakanlık ve universitelerce karşılıklı olarak işbirliği cercevesinde birlikte kullanılabilir. Birlikte kullanım ve işbirliğine ilişkin usul ve esaslar ile ilgili mevzuat hukumleri cercevesinde doner sermaye gelirlerinden personele yapılacak ek odemelere ilişkin esaslar Maliye Bakanlığı ve Yuksekoğretim Kurulunun goruşu alınarak Sağlık Bakanlığı tarafından cıkarılacak yonetmelikle belirlenir."
MADDE 12 ? 27/7/1967 tarihli ve 926 sayılı Turk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanununun ek 17 nci maddesinin (C) fıkrasından sonra gelmek uzere aşağıdaki fıkra eklenmiştir.
"C) Turk Silahlı Kuvvetleri kadrolarında bulunan ve aşağıda rutbeleri belirtilen personelden oğretim uyesi tabip, oğretim uyesi diş tabibi, uzman tabip, uzman diş tabibi, tabip, diş tabibi ve tıpta uzmanlık mevzuatında belirtilen dallarda bu mevzuat hukumlerine gore uzman olanlara hizalarında gosterilen oranları gecmemek uzere orgeneral aylığının (ek gosterge dahil) brut tutarı ile carpımı sonucu bulunan miktarda sağlık hizmetleri tazminatı ayrıca odenir.
RUTBELER TAZMİNAT ORANLARI(%) Oğretim Uyesi Tabip-Diş Tabibi/Uzman Tabip Tabip/Tıpta uzmanlık mevzuatına gore uzman olanlar Uzman Diş Tabibi Diş Tabibi General/Amiral 585 455 390 260 Kıdemli Albay 550 425 365 230 Albay 545 415 360 220 Yarbay 515 380 345 215 Kıdemli Binbaşı 500 370 340 210 Binbaşı 500 370 340 210 Kıdemli Yuzbaşı 460 320 305 175 Yuzbaşı 460 320 305 175 Kıdemli Usteğmen 420 280 285 165 Usteğmen 420 280 285 165 Teğmen 380 250 280 160 Asteğmen 370 240 270 130 Turk Silahlı Kuvvetleri kadrolarında gorevli sivil oğretim uyesi tabiplere ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak gorev yapan uzman tabip, uzman diş tabibi, tabip ve diş tabiplerine aşağıda belirtilen oranları gecmemek uzere en yuksek devlet memuru aylığının (ek gosterge dahil) brut tutarı ile carpımı sonucu bulunan miktarda sağlık hizmetleri tazminatı ayrıca odenir.
suresi, gorev yeri ve ozellikleri, eğitim-oğretim ve araştırma faaliyetleri ve mesleki uygulamaları ve ozellik arz eden riskli bolumlerde calışma gibi hizmete katkı unsurları esas alınarak Maliye Bakanlığının goruşu, Genelkurmay Başkanlığının uygun goruşu uzerine Milli Savunma Bakanlığınca belirlenir.
Sağlık hizmetleri tazminatından yararlanan personele, bu maddenin (C) fıkrası ile 17/11/1983 tarihli ve 2957 sayılı Kanunun 6 ncı maddesi, 10/6/1985 tarihli ve 3225 sayılı Kanunun 14 uncu maddesi ve 27/6/1989 tarihli ve 375 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin ek 3 uncu maddesi hukumlerine gore odeme yapılmaz."
MADDE 13 ? 926 sayılı Kanuna aşağıdaki ek madde eklenmiştir.
"EK MADDE 26 ? Gulhane Askeri Tıp Akademisi Komutanlığına bağlı eğitim hastaneleri ile askeri tıp fakultesinde oğretim uyesi veya tabip ihtiyacı doğması halinde, Turk Silahlı Kuvvetleri Sağlık Komutanlığının talebi uzerine Sağlık Bakanlığı ve Yuksekoğretim Kurulu tarafından oncelikli olarak gorevlendirme yapılır.
Turk Silahlı Kuvvetlerine bağlı sağlık kurum ve kuruluşlarında ihtiyac duyulması ve Turk Silahlı Kuvvetleri Sağlık Komutanlığının talep etmesi halinde, Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık kurum ve kuruluşlarında veya universite hastanelerinde gorevli oğretim uyeleri ile diğer sağlık personeli, haftanın belirli gun veya saatlerinde veya belirli vakalar ve işler icin Sağlık Bakanlığı veya Yuksekoğretim Kurulu tarafından gorevlendirilir."
MADDE 14 ? 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununa aşağıdaki ek madde eklenmiştir.
?EK MADDE 3 ? 4/1/1961 tarihli ve 209 sayılı Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Kurumları ile Esenlendirme (Rehabilitasyon) Tesislerine Verilecek Doner Sermaye Hakkında Kanunun 5 inci maddesi (altıncı fıkra kapsamında ek odeme alanlar ile diğer kurumlardan vekaleten atama veya gorevlendirme suretiyle Sağlık Bakanlığında gorevlendirilenler haric) gereğince doner sermaye gelirlerinden ek odeme alan ve aynı zamanda bu Kanunun 4 uncu maddesinin birinci fıkrasının (c) bendi kapsamında sigortalı bulunanlardan; tabip ve diş tabipleri ile tıpta uzmanlık mevzuatına gore uzman olanlar, sigorta priminin işveren payı dahil tamamını kendileri odemek kaydıyla, 209 sayılı Kanunun ek 3 uncu maddesine gore kendilerine odenen tutar uzerinden malulluk, yaşlılık ve olum sigortasıyla sınırlı olacak şekilde ilave olarak sigorta primine tabi tutulur. Ancak, bu şekilde ilave olarak sigorta primine tabi tutulacak kazancın tutarı, bu haktan yararlanacakların tamamı acısından 80 inci maddenin ucuncu fıkrasına gore belirlenecek sigorta primine esas kazanc toplamı ile 82 nci maddenin birinci fıkrasında belirtilen sigorta primine esas kazanc ust sınırı arasındaki farkı gecemez.
Bu şekilde ilave prim odemesinde bulunanlardan malulluk, yaşlılık, vazife malulluğu veya emeklilik aylığı ya da surekli tam iş goremezlik geliri bağlanmasına hak kazananlara; ilave olarak odedikleri her yıla ait sigorta prim matrahının, kazancın ait olduğu yıldan itibaren soz konusu aylık veya geliri talep ettiği tarihe kadar gecen yıllar icin her yıl gercekleşen guncelleme katsayısı ile guncellenerek bulunan kazanclar toplamının, ilave prim odedikleri gun sayısına bolunmesi sonucu bulunacak ortalama gunluk kazancın otuz katının, ilave prim odedikleri gun sayısının her 360 gunu icin % 2'si oranında bulunacak tutarda ilave aylık odenir. Bu hesaplamada, 360 gunden eksik sureler orantılı olarak dikkate alınır. Sigortalının olmesi halinde ise, bu fıkra cercevesinde hesaplanacak ilave aylık gecici 18 inci madde hukumleri saklı kalmak kaydıyla, gecici 4 uncu madde kapsamında bulunan sigortalıların aylığa mustahak dul ve yetimleri icin gecici 4 uncu madde hukumlerine, diğer sigortalıların hak sahipleri icin ise 34 ve 54 uncu madde hukumlerine gore odenir. Bu şekilde ilave aylık alan kız cocuğunun 37 nci madde uyarınca evlenme odeneğine hak kazanması durumda, aynı madde hukumleri cercevesinde ilave evlenme odeneği odenir.
İlave aylıklar, 55 inci maddenin ikinci fıkrası uyarınca artırılır.
Bu şekilde ilave prim odemesinde bulunanlardan 31 inci madde ve gecici 4 uncu madde uyarınca toptan odeme yapılan veya emeklilik kesenekleri geri verilenlere; ilave olarak odedikleri sigorta primlerinin her yıla ait tutarı, primlerin ait olduğu yıldan itibaren yazılı istek tarihine kadar gecen yıllar icin, her yıl gercekleşen guncelleme katsayısı ile guncellenerek bulunacak tutarda ilave toptan odeme yapılır. Sigortalının olmesi halinde ise, bu fıkra cercevesinde hesaplanacak ilave toptan odeme, gecici 4 uncu madde kapsamında bulunan sigortalıların aylığa mustahak dul ve yetimlerine gecici 4 uncu madde hukumlerine, diğer sigortalıların hak sahiplerine ise 34 uncu madde hukumlerine gore odenir.
İlave aylıkların başlangıcı, kesilmesi ve yeniden bağlanmasında gecici 4 uncu madde kapsamına girenler icin gecici 4 uncu madde hukumleri, diğerleri icin ise 27, 30 ve 34 uncu madde hukumleri kıyasen uygulanır. Ancak, gecici 4 uncu madde kapsamında veya 30 uncu maddenin ucuncu fıkrası kapsamında aylıklarının kesilmesi sebebiyle ilave aylıkları da kesilmiş olanlardan birinci fıkra kapsamında yeniden ilave sigorta primi odemiş ve yeniden aylık bağlanmasına hak kazanmış olanların yeni ilave aylığı, eski aylığın kesildiği tarihten yeniden ilave aylık bağlanacak tarihe kadar 55 inci maddenin ikinci fıkrasına gore aylıklara yapılan artışlar uygulanarak bulunacak tutara, yeniden ilave sigorta primi odediği sureler icin ikinci fıkraya gore hesaplanacak ilave aylığın eklenmesi suretiyle tespit olunur.
Birinci fıkra gereğince ilave sigorta primi kesilmesine, 209 sayılı Kanunun ek 3 uncu maddesine gore ek odeme verilecek ilk aybaşında başlanır. Bu şekilde ilave sigorta primi alınacakların sigorta primleri icin ayrı bir bildirge duzenlenir. Ancak, bu bildirgelerin verilme ve primlerin odeme zamanının tespitinde genel hukumlere uygun olarak işlem tesis edilir.
Malulluk, yaşlılık ve olum sigortası icin bu madde hukumlerine gore sigorta primi odenen sureler, prim odeme gun sayısı, sigortalılık suresi ve prime esas kazanc hesabına dahil edilemez. Odenen prim tutarları ve bildirilen kazanc tutarları ise emekli ikramiyesi, iş sonu tazminatı ve kıdem tazminatı da dahil olmak uzere bu maddede belirtilmeyen herhangi bir hakkın elde edilmesinde veya hesabında dikkate alınmaz.
Bu madde kapsamında odenen sigorta primleri daha sonra geri talep edilemez ve bu Kanunun ihya hukumleri ilave aylıklar hakkında uygulanmaz."
MADDE 15 ? 13/12/1983 tarihli ve 181 sayılı Sağlık Bakanlığının Teşkilat ve Gorevleri Hakkında Kanun Hukmunde Kararnameye aşağıdaki ek madde eklenmiştir.
?EK MADDE 8 ? Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Mudurluğunde calışan memurlar ile sozleşmeli personelden taşra teşkilatında gorev yapan tabipler icin en yuksek Devlet memuru aylığının (ek gosterge dahil) % 400'unu, merkez ve taşra teşkilatında gorev yapan diğer personele % 200'unu gecmemek uzere ek odeme yapılabilir. Ek odemenin oranı ile usul ve esasları; gorev yapılan birim ve iş hacmi, gorevin onem ve gucluğu, calışma suresi, personelin sınıfı, kadro unvanı, derecesi ve atanma bicimi gibi kriterler ile personele aylık ve ozluk hakları dışında ilgili mevzuatına gore yapılan diğer ilave odemeler dikkate alınmak suretiyle Maliye Bakanlığının uygun goruşu uzerine Sağlık Bakanlığınca belirlenir. Bu odemelerden damga vergisi haric herhangi bir vergi kesilmez.?
MADDE 16 ? 181 sayılı Kanun Hukmunde Kararnameye aşağıdaki ek madde eklenmiştir.
?EK MADDE 9 ? Turkiye Kızılay Derneğine (KIZILAY) ait olup 1/5/2009 tarihi itibarıyla ruhsatlı olarak işletilmekte bulunan hastane ve tıp merkezlerinden, bu Kanunun yayımından itibaren altı ay icerisinde Sağlık Bakanlığı ile Kızılay arasında yapılacak protokolle Sağlık Bakanlığına devredilecek olanlarında, 1/5/2009 tarihi itibarıyla iş sozleşmesine bağlı olarak calışmakta olan ve 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde ongorulen genel ve ilgili kadro veya pozisyon icin ongorulen ozel şartları taşıyan personelden;
a) Tabipler ve diş tabipleri, istekleri halinde calışmakta oldukları ildeki ihtiyac bulunan sağlık kurum veya kuruluşlarının memur kadrolarına Sağlık Bakanlığınca atanırlar.
b) Tabipler ve diş tabipleri dışındaki diğer personel, istekleri halinde, yaptıkları iş, eğitim durumu ve bulundukları pozisyon dikkate alınarak Devlet Personel Başkanlığının goruşu uzerine Maliye Bakanlığının izni ile calışmakta oldukları ildeki sağlık kurum veya kuruluşlarında Bakanlık veya doner sermaye teşkilatı adına vizelenecek pozisyonlarda istihdam edilmek uzere, 657 sayılı Kanunun 4 uncu maddesinin (B) fıkrası hukumleri uyarınca sozleşmeli personel statusune gecirilir.
Bu şekilde istihdam edilecek toplam tabip sayısı 180'i, sağlık personeli sayısı 490'ı ve diğer personel sayısı 705'i gecemez.
Kadro ve pozisyonlara atanma ve gecirilmede, iş sozleşmeleri askıda bulunanlar dahil tam zamanlı calışanlar ile emeklilik veya yaşlılık aylığı kesilmek suretiyle calışanlar dahil herhangi bir sosyal guvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı bağlanmamış olanlar dikkate alınır ve işlemler sağlık kuruluşunun devir tarihini muteakip personelin bir ay icerisinde yapacakları muracaatları dahil altı ay icerisinde tamamlanır.
Personele, memur ve sozleşmeli personel statusune gecirilmeleri nedeniyle, iş mevzuatına gore Bakanlık veya Kızılay tarafından herhangi bir tazminat odenmez, kullanmamış oldukları yıllık ucretli izin sureleri icin herhangi bir odeme yapılmaz. Personelin Bakanlığa devir tarihi itibariyle Kızılay'da gecen ve kıdem tazminatına esas alınabilecek hizmet sureleri; memur kadrolarına atananlar icin 8/6/1949 tarihli ve 5434 sayılı Turkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanunu uyarınca odenecek emekli ikramiyesine esas toplam hizmet suresinin hesabında, sozleşmeli personel statusune gecirilenler icin 657 sayılı Kanunun 4 uncu maddesinin (B) fıkrasına gore hak kazanabilecekleri iş sonu tazminatına esas toplam hizmet suresinin hesabında dikkate alınır.
Personelin emekli ikramiyesi veya iş sonu tazminatının hesabına dahil edilecek hizmet surelerinden kaynaklanan ilave maliyetin finansmanına karşılık olmak uzere, devir tarihi itibariyle ilgililerin atandıkları kadro unvanı ile derecesi ve kademesi veya gecirildikleri sozleşmeli personel pozisyonlarının unvanı ve hizmet sureleri esas alınarak hesaplanacak emekli ikramiyesi veya iş sonu tazminatı toplam tutarı, beş yıl icerisinde beş eşit taksitte Kızılay tarafından Bakanlığın doner sermayesine odenir veya devredilen sağlık kuruluşlarına ait taşınır bedelleri ile devredilen sağlık kuruluşlarının bulunduğu Kızılay'a ait taşınmazların kiralanması halinde kira alacağından mahsubu yapılır.
Sağlık Bakanlığına devredilen sağlık kuruluşlarına ait taşınırlardan Bakanlıkca devralınacaklar ile bunların bedeli, Maliye Bakanlığı temsilcisinin koordinatorluğunde, Bakanlık ve Kızılay temsilcilerinden oluşacak uc kişilik komisyonlar tarafından tespit edilir ve tespit edilen tutar, Bakanlıkca belirlenecek sağlık kurum ve kuruluşlarının doner sermaye gelirlerinden karşılanır. Komisyonlar, bedel tespit ederken gerektiğinde meslek kuruluşlarından veya bilirkişilerden yararlanabilir.
Bu maddenin uygulanmasında 25/12/2009 tarihli ve 5944 sayılı 2010 Yılı Merkezi Yonetim Butce Kanununun 22 nci ve 23 uncu maddeleri ile 13/12/1983 tarihli ve 190 sayılı Genel Kadro ve Usulu Hakkında Kanun Hukmunde Kararnamenin 9 uncu maddesinin son fıkrasında yer alan kısıtlamalar dikkate alınmaz.?
MADDE 17 ? 181 sayılı Kanun Hukmunde Kararnameye aşağıdaki gecici madde eklenmiştir.
?GECİCİ MADDE 11 ? Kamu kurum ve kuruluşlarında memur statusunde calışmakta iken 26/5/1995 ile 1/1/2010 tarihleri arasında gorevinden cekilmiş olan ve cekilmiş sayılan tabip, diş tabibi, uzman tabip ve tıpta uzmanlık mevzuatına gore uzman olanlar, bu Kanunun yayımından itibaren altı ay icerisinde başvurmaları halinde, acıktan atama izni aranmaksızın, gorevden ayrıldıkları ildeki Sağlık Bakanlığına ait kurum ve kuruluşlara, bu yerlerde ihtiyac olmaması halinde ihtiyac bulunan munhal yerlere acıktan atanabilirler. Gorevlerinden ayrıldıkları yere mazeret sebebiyle atanmış olanlardan talep tarihinde mazereti ortadan kalkmış bulunanlar hakkında ilgili yonetmelik hukumlerine gore işlem yapılır.?
MADDE 18 ? 21/4/2005 tarihli ve 5335 sayılı Bazı Kanun ve Kanun Hukmunde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun 30 uncu maddesinin birinci fıkrasına "yuksekoğretim kurumlarının oğretim uyeliklerine" ibaresinden sonra gelmek uzere "ve Sağlık Bakanlığının tabip ve uzman tabip kadrolarına" ibaresi eklenmiştir.
MADDE 19 ? a) 31/12/1980 tarihli ve 2368 sayılı Sağlık Personelinin Tazminat ve Calışma Esaslarına Dair Kanun,
b) 4/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanununun ek 22 nci maddesi,
c) 14/4/1982 tarihli ve 2659 sayılı Adli Tıp Kurumu Kanununun 30 uncu maddesinin ucuncu fıkrası,
d) 17/11/1983 tarihli ve 2955 sayılı Gulhane Askeri Tıp Akademisi Kanununun 32 nci maddesinin birinci fıkrasının son cumlesi,
e) 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 73 uncu maddesinin ucuncu fıkrasının ikinci cumlesi,
yururlukten kaldırılmıştır.
MADDE 20 ? Bu Kanunun;
a) 3 uncu maddesi, 5 inci maddesiyle değiştirilen 2547 sayılı Kanunun 58 inci maddesinin (c) bendinin (2) numaralı alt bendinin son paragrafı haric olmak uzere 5 inci maddesi ile 19 uncu maddenin (b) ve (e) bentleri yayımı tarihinden bir yıl sonra,
b) l inci maddesiyle değiştirilen 209 sayılı Kanunun 5 inci maddesinin yedinci fıkrası haric olmak uzere 1 inci maddesi ile 2, 7, 8, 12, 13, 14 uncu maddeleri ve 19 uncu maddenin (a), (c) ve (d) bentleri yayımı tarihinden altı ay sonra,
c) Diğer hukumleri yayımı tarihinde,
yururluğe girer.
MADDE 21 ? Bu Kanun hukumlerini Bakanlar Kurulu yurutur.