21 Şubat 2010 PAZARResmî GazeteSayı : 27500
YONETMELİK
Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığından:
KOSGEB REHBERLİK VE DENETİM KURULU BAŞKANLIĞI YONETMELİĞİ
BİRİNCİ BOLUM
Amac, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar
Amac
MADDE 1 ? (1) Bu Yonetmeliğin amacı, Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Kurulu Başkanlığının kuruluş, gorev, yetki ve sorumlulukları ile calışma usul ve esaslarını duzenlemektir.
Kapsam

MADDE 2 ? (1) Bu Yonetmelik, Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Kurulu Başkanlığının kuruluş, gorev ve yetkileri ile Rehberlik ve Denetim Kurulu Başkanının, KOSGEB Uzman Denetcilerinin, KOSGEB Denetcilerinin, KOSGEB Denetci Yardımcılarının ve Rehberlik ve Denetim Hizmetleri Mudurluğunun gorev, yetki ve sorumluluklarını, denetlenenlerin sorumluluklarını, Rehberlik ve Denetim Kurulu Başkanı ile KOSGEB Uzman Denetcilerinin, KOSGEB Denetcilerinin ve Denetci Yardımcılarının secilme ve atanmaları, ozluk hakları ile calışma usul ve esaslarını kapsar.
Dayanak
MADDE 3 ? (1) Bu Yonetmelik, 12/4/1990 tarihli ve 3624 sayılı Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Kurulması Hakkında Kanunun 9 uncu maddesinin birinci fıkrasının (c) bendi ile 12 nci maddesinin birinci fıkrasının (b) bendine dayanılarak hazırlanmıştır.
Tanımlar
MADDE 4 ? (1) Bu Yonetmelikte gecen;

a) Başkan: Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanını,
b) Başkanlık: Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığını,
c) Denetci: Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi KOSGEB Uzman Denetcisini, KOSGEB Denetcisini ve KOSGEB Denetci Yardımcısını,
c) Destek Modeli: 3624 sayılı Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Kurulması Hakkında Kanun kapsamında verilen KOSGEB desteklerini,
d) İcra Komitesi: Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı İcra Komitesini,

e) KOSGEB: Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığını,
f) KOBİ: İkiyuzelli kişiden az yıllık calışan istihdam eden ve yıllık net satış hasılatı ya da mali bilancosu yirmibeş milyon Turk Lirasını aşmayan ve bu Yonetmelikte mikro işletme, kucuk işletme ve orta buyuklukteki işletme olarak sınıflandırılan ve kısaca "KOBİ" olarak adlandırılan ekonomik birimleri,
g) Kurul Başkanlığı: Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Rehberlik ve Denetim Kurulu Başkanlığını,
ğ) Kurul Başkanı: Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Rehberlik ve Denetim Kurulu Başkanını,
h) Mudurluk: Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Hizmetleri Mudurluğunu,
ı) Tedarikci: Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının destekler ile ilgili mevzuatı cercevesinde kucuk ve orta olcekli işletmelere mal veya hizmet sağlayan kişi veya kuruluşları
ifade eder.
İKİNCİ BOLUM
Kurul Başkanlığının Yapısı, Gorev ve Yetkileri
Kurul başkanlığı
MADDE 5 ? (1) Kurul Başkanlığı, denetci nitelik ve yetkisini haiz bir Kurul Başkanı ile KOSGEB Uzman Denetcisi, KOSGEB Denetcisi ve KOSGEB Denetci Yardımcılarından oluşur. Kurul Başkanlığı doğrudan Başkana bağlı olup, denetciler Başkan adına gorev yapar.
(2) Kurul Başkanlığının yazı, hesap, arşiv, kutuphane ve benzeri işler ile bilgi işlem ortamındaki tum işleri Kurul Başkanlığına bağlı Mudurlukce yurutulur.
Gorev merkezi
MADDE 6 ? (1) Kurul Başkanlığının gorev merkezi Ankara'dır. Bu merkez, denetcilerin de gorev merkezidir.
Kurul başkanlığının gorev ve yetkileri
MADDE 7 ? (1) Kurul Başkanlığı, Başkan adına aşağıdaki gorevleri yapar:
a) Gorev alanı ile ilgili olarak, KOSGEB'den destek ve hizmet alanları, tedarikcileri, personeli ve KOBİ'lerin desteklenmesine ilişkin Başkanlığın tabi olduğu mevzuattaki hukumlerin uygulanmasını; usulsuzlukleri onleyici, eğitici ve rehberlik yaklaşımını on plÂna cıkaran bir anlayışla denetlemek,
b) Merkez ve taşra teşkilÂtı birimleri ile personelini idari, hukuki ve cezai acıdan denetlemek, inceleme ve soruşturma yapmak, duzenlenen raporları izlemek,
c) Gorevleriyle ilgili her turlu kayıt ve belgeleri incelemek, ilgililerden bilgi istemek ve toplamak,
c) KOSGEB Uzman Denetcileri ve KOSGEB Denetcileri tarafından duzenlenen raporların sonuclarını değerlendirmek, raporlar hakkında istatistikî bilgiler ile birlikte uygulamadaki sorunlara ve yapılması gereken mevzuat değişikliklerine ilişkin oneriler sunmak,
d) KOSGEB Uzman Denetcileri ve KOSGEB Denetcileri tarafından yapılacak denetim, inceleme ve soruşturmalara ilişkin, yontem ve teknikleri geliştirmek, standart ve ilkelerin oluşturulmasını sağlamak, denetim, inceleme ve soruşturmaların etkililiğini ve verimliliğini artırıcı tedbirleri almak, bu konuda goruş ve oneriler sunmak,
e) Başkanlık hizmetlerinin geliştirilip etkinleştirilmesini, verimlilik ve kalitesinin artırılmasını, Başkanlığın mevzuat, plan, program ve projelere uygun olarak calışmasını, aksaklıkların tespiti halinde yeni duzenlemeler yapılmasını sağlamak amacıyla inceleme ve araştırmalar yaparak gerekli goruş ve onerileri hazırlayıp Başkana sunmak,
f) Başkan tarafından verilecek talimat doğrultusunda faaliyet alanı ile ilgili diğer işleri, mevzuat dÂhilinde yurutmektir.
UCUNCU BOLUM
Kurul Başkanının Atanması, Gorev, Yetki ve Sorumlulukları
Kurul başkanının atanması
MADDE 8 ? (1) Kurul Başkanı, KOSGEB Denetci Yardımcılığı dahil, en az on yıllık denetcilik hizmeti bulunan Denetciler arasından Başkan tarafından atanır.
Kurul başkanının gorev, yetki ve sorumlulukları
MADDE 9 ? (1) Kurul Başkanı, denetci sıfat ve yetkisini haiz olup, Başkan adına aşağıdaki gorevleri yapar:
a) Bu Yonetmeliğin 7 nci maddesinde belirtilen gorevlerin yurutulmesini sağlamak,
b) Kurul Başkanlığını yonetmek, denetciler ile mudurluk personelinin calışmalarını duzenlemek ve denetlemek,
c) Gerektiğinde bizzat denetim, inceleme ve soruşturma yapmak,
c) Denetcileri denetim, inceleme, araştırma ve soruşturma işlerinde gorevlendirmek ve uygulanmasını takip etmek,
d) Denetcilerden gelen raporları incelemek, eksikliklerin giderilmesini sağlamak, ilgili mercilere gondermek, ilgililerce alınacak tedbirleri ve yapılacak işlemlerin sonuclarını takip etmek, alınması gereken tedbirlerle ilgili tekliflerde bulunmak, denetci raporlarının sonucları hakkında ilgili denetcilere bilgi verilmesini sağlamak,
e) KOSGEB Denetci Yardımcılarının yetişmelerini sağlayıcı tedbirler almak,
f) KOSGEB Denetci Yardımcılığı yeterlik sınavlarının yapılmasını ve yurutulmesini sağlamak,
g) İlgili mevzuat hukumlerine gore denetcilerin ve mudurluk personelinin atanma, ilerleme ve yukselmeleri ile ilgili olarak Başkana teklifte bulunmak, denetcilerin atanmaları ve terfileri ile ilgili gereken pozisyon tahsis işlemlerinin zamanında yapılmasının sağlanması icin gerekli calışmaları yapmak,
ğ) Denetcilerin mesleki ve bilimsel calışmalarını teşvik etmek ve duzenlemek, gerekirse bu calışmaların yayımlanmasını sağlamak,
h) Uygulamada, denetciler arasında mevzuatın farklı yorumlandığı hallerde, bu farklılığın giderilmesi icin goruş ve uygulama birliğini sağlamak,
ı) Gorev alanına giren konularda, uygulamalarda ortaya cıkan mevzuat yetersizliği ve aksaklıklarla ilgili hususlarda inceleme ve araştırma yaptırarak, alınması gereken yasal ve idari tedbirler konusunda Başkana teklifte bulunmak,
i) Kurul Başkanlığının tum faaliyet alanına ilişkin uygulama birliğinin sağlanmasına yonelik rehber ve talimatların hazırlanmasını ve uygulanmasını sağlamak,
j) Denetcilerin calışmalarını, iş verimlerini, gorevlerine olan ilgilerini ve meslek gereğine gore hareket edip etmediklerini izlemek, gerekli gorduğu zamanlarda bu calışmaları yerinde denetlemek,
k) Denetcilerin hakediş ve idari hususlara ilişkin işlemlerini yurutmek,
l) Denetcilerin bilgi, gorgu ve yeteneklerinin arttırılmasını, denetim, inceleme ve soruşturma metotlarının geliştirilmesini, modern yonetim ve organizasyon teknikleri ile ilgili yeni uygulama ve hizmetlerin tanıtılması amacıyla kurs, seminer, konferans, yabancı ulkelerde inceleme ve araştırma şeklinde eğitim programlarının duzenlenmesini ve uygulanmasını sağlamak, yurt ici ve yurt dışında yan dal ihtisası veya sertifika programına katılacakları belirlemek,
m) Denetcilere yonelik hizmet ici eğitim programları duzenlemek, kucuk ve orta olcekli işletmelerin bilgilendirilmesi amacıyla faaliyetler duzenlemek ve bu işlerde gorevlendirilecek denetcileri belirlemek,
n) Denetciler tarafından duzenlenen raporların sonuclarına gore destek modeline ilişkin mevzuatın duzenlenmesi, işlemlerinin iyileştirilmesi, desteklerin yaygınlaştırılması, uygulamadaki aksaklıkların giderilmesi konularında onerilerde bulunmak,
o) İlgili mevzuat cercevesinde Başkan tarafından rehberlik ve denetim hizmetleri ile ilgili olarak verilen benzer gorevleri yapmaktır.
Kurul başkanına vekÂlet
MADDE 10 ? (1) Kurul Başkanı, gecici sebeplerle gorevden ayrıldığında denetcilerden birine Başkan onayı ile vekÂlet gorevi verir.
(2) Herhangi bir nedenle Kurul Başkanlığının boşalması durumunda vekalet gorevi Başkan onayı ile belirlenir.
DORDUNCU BOLUM
Denetcilere İlişkin Hukumler
Denetcilerin gorev, yetki ve sorumlulukları
MADDE 11 ? (1) Denetciler Başkan adına;
a) Gorev alanı ile ilgili olarak, KOSGEB'den destek ve hizmet alanları, tedarikcileri, personeli KOBİ'lerin desteklenmesine ilişkin Başkanlığın tabi olduğu mevzuattaki hukumlerin uygulanmasını; usulsuzlukleri onleyici, eğitici ve rehberlik yaklaşımını on plÂna cıkaran bir anlayışla denetlemek,
b) Merkez ve taşra teşkilÂtı birimleri ile personelini idarî, hukukî ve cezai acıdan ilgili mevzuat ve Başkanlık talimatları cercevesinde, denetlemek, incelemek ve soruşturmak,
c) Yurutulen inceleme veya soruşturmanın gerektirdiği hallerde, ilgili kişi, kurum veya kuruluşlardan, KOSGEB'den destek ve hizmet alanlardan ve tedarikcilerden her turlu bilgi, belge ve kayıtları istemek, bilgi toplamak,
c) 19/4/1990 tarihli ve 3628 sayılı Mal Bildiriminde Bulunulması, Ruşvet ve Yolsuzluklarla Mucadele Kanunu ile ilgili sucların soruşturulmasında bu Kanunun hukumleri ile ilgili usul ve esaslar uyarınca hareket etmek,
d) Denetim, inceleme ve soruşturma gorevlerinin gerektirdiği hallerde, Başkanlığın merkez ve taşra birimlerindeki gorevlilerin muhafazasına verilmiş olan ayni, nakdi, menkul ve gayrimenkul her turlu varlıklara ilişkin sayım yapmak, bunlara ait gizli olsun veya olmasın her turlu evrak, dosya, vesika ve elektronik, manyetik ve benzeri bilgi işlem ortamındaki verileri tetkik etmek veya almak, gerektiğinde tasdikli ornek veya fotokopilerini bırakmak suretiyle belgelerin asıllarını almak,
e) Bu Yonetmeliğin 69 uncu maddesi cercevesinde ilgili personelin gorevden uzaklaştırılmasını teklif etmek,
f) Kucuk ve orta olcekli işletmelerde bilimsel ve teknolojik altyapılarının geliştirilmesi, yatırım, uretim, yonetim, planlama ve kayıtlı istihdamın artırılmasına yonelik olarak sektor analizleri yapmak ve bu konularda alınması gerekli tedbirleri onermek,
g) Mevzuat gereği tutulması zorunlu bulunan her turlu kayıt ve belgeleri işyerinde veya denetime elverişli gorduğu bir yerde denetlemek ve incelemek uzere istemek, bunlara ilişkin gerektiğinde tutanak duzenlemek,
ğ) Kucuk ve orta olcekli işletmelere sağlanan destekleri verimlilik ve etkinlik performansı acısından izleyerek ortaya cıkabilecek sorunları irdelemek ve cozum onerilerini sunmak,
h) Gorevleri sırasında soruşturma ve/veya inceleme ile ilgili olarak gerekli gordukleri kimselerin yazılı ifadelerine başvurmak,
ı) Gorevlerinin yurutulmesi sırasında oğrendikleri yolsuzlukları ve usulsuz uygulamaları incelemeye başlamak, durumu derhal Kurul Başkanına bildirerek gerekiyorsa soruşturma izni istemek, genel hukumlere gore kovuşturulacak sucları Cumhuriyet Savcılığına bildirmek,
i) Denetim, inceleme ve soruşturma calışmaları neticesinde raporlar duzenleyerek Kurul Başkanlığına intikal ettirmek,
j) Başkanlık faaliyetleriyle ilgili olarak gorevlendirildikleri konularda yurticinde ve yurtdışında araştırmalar yapmak, eğitim, komisyon, kurs, seminer ve toplantılara gorevli veya gozlemci olarak katılmak, gorevlendirildikleri konularda kurs, seminer ve eğitim vermek, diğer kamu kurum ve kuruluşlarında denetim ile ilgili konularda, kendisinin kabulu ve Başkanın izni ile uzman veya bilirkişi olarak hizmet vermek,
k) Mevzuatın uygulanmasından doğan sonuclar uzerinde inceleme yaparak, gorulecek yanlışlık ve eksikliklerin giderilmesi ve duzeltilmesi yollarını araştırmak ve işlerin istenilen seviyede yurutulmesini sağlamak icin alınması gereken tedbirleri ve duşuncelerini inceleme raporu veya yazıyla Kurul Başkanlığına intikal ettirmek,
l) Refakatlerine verilecek KOSGEB Denetci Yardımcılarının meslekte yetiştirilmelerini sağlamak, liyakat, temsil, calışma azmi ve başarıları hakkında duzenleyecekleri gizli yazıyı Kurul Başkanlığına intikal ettirmek,
m) Kanun, tuzuk, yonetmelik ve diğer mevzuatla ilgili calışmalar yapmak,
n) Kanun, tuzuk ve yonetmelikler cercevesinde denetim, inceleme ve soruşturma ile ilgili Başkan veya Kurul Başkanı tarafından verilecek diğer gorevleri yerine getirmek
gorev ve yetkilerini haizdirler.
Bağlılık
MADDE 12 ? (1) Denetciler, Başkanın emri ve onayı uzerine Kurul Başkanından aldıkları talimatla gorev yaparlar ve bu Yonetmelikte kendilerine verilmiş yetkileri, gorevlendirildikleri her yerde Başkan adına kullanırlar.
(2) Başkan, sınırlarını ve konularını belirlemek suretiyle gorevlendirme yetkisini Kurul Başkanına verebilir.
(3) Denetcilere Başkan ve Kurul Başkanı dışında hicbir kişi ve merci tarafından emir ve talimat verilemez.
Denetcilerin uyacakları hususlar ve etik kurallar
MADDE 13 ? (1) Denetciler, gorev ve sıfatlarının gerektirdiği saygınlığı ve guven duygusunu sarsacak nitelikte davranışlarda bulunamazlar.
(2) Denetciler:
a) Gorevin başarıyla yerine getirilmesi, adil ve nesnel bir sonucun ortaya cıkması amacıyla durustluk, bağımsızlık, tarafsızlık, guvenilirlik ve yeterlik ilkelerini gozeten bir yaklaşım icinde olmak zorundadırlar.
b) İşlemlerin denetlendiğini gosteren, tarih ve imza koymak suretiyle yaptıkları acıklamalar dışında evrak, defter ve kayıtlar uzerine şerh duşemezler, ilave ve duzeltme yapamazlar, elektronik, manyetik ve benzeri bilgi işlem ortamlarındaki bilgi ve kayıtları değiştiremezler.
c) Denetime gidecekleri yerleri, yapacakları işleri ve gorevleri dolayısıyla edindikleri gizli bilgi ve belgeleri acıklayamazlar.
c) Beşeri ve sosyal ilişkilerin gerektirdiği haller haric, hakkında denetim, inceleme ve soruşturma yaptıkları personelden ya da denetimini yaptıkları işyeri sahiplerinden ve yetkililerinden veya gorevleri sırasında diğer kişilerden, ozel hizmet ve alışılmış olmayan ikramlar kabul edemezler, bu kişilerle iş munasebetinden farklı munasebet kuramazlar, borc alamaz ve veremezler.
d) Gorevleri sırasında ve calışmaları esnasında giyimleri, davranışları ve hareketleri ile saygı ve itibar telkin etmek zorundadırlar.
e) İcraya mudahale edemezler.
f) Gorevleri nedeniyle oğrenmiş oldukları mesleki sırlar, ekonomik, ticari hal ve durumları gizli tutmak zorundadırlar.
g) Aralarında ucuncu dereceye kadar kan (ucuncu derece dahil) ve ikinci dereceye kadar kayın (ikinci derece dahil) hısımlık veya cıkar birliği bulunan, yahut tarafsızlığı hakkında kuşku uyandıracak derecede uyuşmazlık halleri var olan Başkanlık personeli, işletme ortakları, KOSGEB den destek ve hizmet alanlar ile tedarikciler hakkındaki işlere bakamazlar, kendilerine bu tip işlerin verilmesi halinde durumu yazılı olarak Kurul Başkanlığına bildirirler.
ğ) Denetciler, rapor, yazışma ve dosyaları, Kurul Başkanının izni olmadan kimseye gosteremez, veremez ve gorevleri dolayısıyla edindikleri bilgileri acıklayamazlar.
BEŞİNCİ BOLUM
Rehberlik ve Denetim Hizmetleri Mudurluğu
Rehberlik ve denetim hizmetleri muduru ile diğer gorevlilerin gorev, yetki ve sorumlulukları
MADDE 14 ? (1) Mudurluk, Kurul Başkanının emri altında bir mudur ve yeterli sayıda personelden teşekkul eder.
(2) Mudurluk;
a) Kurul Başkanlığına ait evrak, rapor, dosya, demirbaş ve diğer belgelerin muhafazasını sağlamak,
b) Kırtasiye ve basılı evrakı ihtiyaca gore temin, muhafaza ve tevzi etmek,
c) Kurul Başkanlığına intikal eden her turlu evrakın kaydını tutmak ve cevaplarını sevk etmek,
c) Yonetmelik, genelge ve talimatları denetcilere ulaştırmak,
d) Denetcilerden gelen raporları gerekli sayıda coğaltmak, raporları ve diğer evrakı kayıt etmek ve ilgili olduğu yerlere vererek takip etmek,
e) Denetcilerin calışma ve hakediş cetvellerinin tahakkuka ait işlemlerini yurutmek,
f) Kurul Başkanlığının calışmaları ile ilgili kayıt ve dosyaları tutmak,
g) Kurul Başkanınca verilecek diğer gorevleri yapmak
ile gorevlidir.
(3) Mudurluğun idaresinden, Kurul Başkanına karşı birinci derecede Mudur sorumludur. Buro işlerinde gizlilik esastır. Mudur ve mudurluk personeli, rapor, yazışma ve dosyaları, Kurul Başkanının izni olmadan kimseye gosteremez, veremez ve gorevleri dolayısıyla edindikleri bilgileri acıklayamazlar.
ALTINCI BOLUM
Denetciliğe Giriş
Denetciliğe giriş
MADDE 15 ? (1) Denetciliğe, Başkanlık tarafından yapılacak giriş sınavını kazanmak şartıyla, Denetci Yardımcısı olarak girilir.
(2) Sınavın acılmasına, Kurul Başkanının onerisi uzerine, Başkanın onayı ile karar verilir.
(3) KOSGEB Denetci Yardımcılığına Giriş Sınavı; yazılı ve sozlu sınav olmak uzere iki aşamalı olarak yapılır.
(4) Yazılı sınav, bu Yonetmeliğin 22 nci maddesinde belirtilen konu gruplarından secilmek suretiyle test usulu ile Oğrenci Secme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığına (OSYM), Millî Eğitim Bakanlığına veya Universitelere yaptırılabilir. Bu durumda sınava ilişkin usul ve esaslar, sınavı yapacak kuruluş ile yapılacak protokolde belirlenir.
KOSGEB denetci yardımcılığı giriş sınav komisyonu
MADDE 16 ? (1) KOSGEB Denetci Yardımcılığı giriş sınav komisyonu; Başkanın ya da Kurul Başkanının başkanlığında, Başkanın onayı ile gorevlendirilecek dort asil iki yedek uyeden oluşur.
(2) Giriş sınavında yabancı dil bilgisinin değerlendirilmesi icin gerektiğinde ilgili fakulte ve yuksek okulların oğretim uyelerinden yararlanılabilir.
(3) Giriş sınav komisyonu; giriş sınav komisyonu başkanının cağrısı uzerine uye tam sayısı ile toplanır, kararlar coğunlukla alınır. Cekimser oy kullanılamaz.
(4) Giriş sınav komisyonu uye tam sayısı, yedek uyelerin de katılımıyla sağlanamıyorsa, Başkan onayı ile gorevlendirilecek yeni uyelerin katılımı sağlanır.
(5) Giriş sınav komisyonu sekreterya hizmetleri Başkanlık personel hizmetlerini yuruten Daire Başkanlığınca yurutulur. Talep edilmesi halinde Kurul Başkanlığı, koordinasyona yardımcı olur.
KOSGEB denetci yardımcılığı giriş sınavı şartları
MADDE 17 ? (1) KOSGEB Denetci Yardımcılığı giriş sınavına katılabilmek icin;
a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yazılı nitelikleri taşımak,
b) Sınavın yapıldığı yılın Ocak ayının ilk gununde 30 yaşını doldurmamış olmak,
c) En az dort yıllık eğitim veren yuksek oğretim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadî ve idarî bilimler fakultelerinden veya bunlara denkliği Yuksekoğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yuksek oğretim kurumlarından mezun olmak,
c) 18/3/2002 tarihli ve 2002/3975 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yururluğe giren Kamu Gorevlerine İlk Defa Atanacaklar İcin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yonetmeliğe gore yapılacak Kamu Personel Secme Sınavında (KPSS), Başkanlıkca belirlenen puan turunden asgari puanı almış olmak,
d) KPSS sonuclarına gore başvuran adaylardan, en yuksek puana sahip olandan başlanarak, atama yapılacak pozisyon sayısının 20 katından fazla olmamak uzere Başkanlıkca belirlenen sayıda adaylar (son sıradaki adaya eşit puan alanlar dahil) arasında olmak,
gerekir.
(2) Belirlenen adayların KPSS puanını belirten listeler hazırlanarak yazılı veya elektronik ortamda OSYM Başkanlığına gonderilir. OSYM Başkanlığı, bu adayların KPSS puanlarını kontrol ederek sonuclarını Başkanlığa bildirir. Aranılan şartları taşımadığı anlaşılan adaylar bir tutanakla belirlenir ve durum kendilerine yazılı olarak bildirilir.
KOSGEB denetci yardımcılığı giriş sınavının ilanı
MADDE 18 ? (1) Giriş sınavlarının yapılış tarihleri, yapılacağı yerler ve giriş şartları ulke capında yayımlanan baskı sayısı en yuksek ilk beş gazetenin en az ikisinde en az iki gun ilan edilir.
(2) Son ilan, sınav tarihinden en az bir ay once yapılır.
(3) Adayların başvuru ve kayıt suresi, yazılı sınav tarihinden en cok 15 gun oncesine kadar devam edecek şekilde tespit olunur.
KOSGEB denetci yardımcılığı giriş sınavı işlemleri
MADDE 19 ? (1) Sınava girmek isteyenler;
a) Sınav başvuru formu,
b) İki adet fotoğraf,
c) Kamu Personeli Secme Sınavı Sonuc Belgesinin aslı veya bilgisayar cıktısı ya da Başkanlıkca onaylı sureti,
c) Yuksekoğretim kurumu diploma veya bitirme belgesinin aslı veya aslı gosterilmek şartıyla Başkanlıktan onaylı sureti
ile Başkanlığa muracaat ederler.
(2) Sınav başvuru formu, adayın T.C. Kimlik Numarasını, sağlıkla ilgili olarak gorevini devamlı yapmaya engel bir durumu olmadığını, sabıka kaydı olmadığını, erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığını form uzerinde işaretleyerek beyan edeceği şekilde duzenlenir. Sınava başvuru sırasında istenen belgelerin fotokopileri cekilip aslına uygunluğu gorevli tarafından kontrol edildikten sonra soz konusu belgeler ilgililere iade edilir.
(3) Gerceğe aykırı beyanda bulunanların sınavı gecersiz sayılarak atamaları yapılmaz. Atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilir. Bu kişiler hicbir hak talebinde bulunamazlar. Ayrıca, gerceğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilen kişiler hakkında Turk Ceza Kanununun ilgili hukumleri uygulanmak uzere Cumhuriyet Savcılığına suc duyurusunda bulunulur.
(4) Yazılı sınavı kazanan adaylardan, sozlu sınavdan once 4,5x6 ebadında son bir yıl icinde cekilmiş 4 adet fotoğraf ile adayın ozgecmişi Başkanlığa iletilir.
KOSGEB denetci yardımcılığı giriş sınavı esası ve yerleri
MADDE 20 ? (1) Yazılı sınavda başarılı olamayanlar sozlu sınava alınmazlar. Yazılı ve sozlu sınav Ankara'da yapılır.
KOSGEB denetci yardımcılığı giriş sınavı adaylık belgesi
MADDE 21 ? (1) KOSGEB Denetci Yardımcılığı Giriş Sınavına katılacaklara Başkanlıkca fotoğraflı Adaylık Belgesi verilir. Sınavlara ancak bu belgenin gosterilmesi suretiyle girilebilir.
KOSGEB denetci yardımcılığı giriş sınavı konuları
MADDE 22 ? (1) KOSGEB Denetci Yardımcılığı giriş sınav soruları aşağıda belirtilen konu başlıklarından hazırlanır.
a) Kompozisyon (Yazılı sınavın Başkanlıkca yapılması halinde uygulanır ve genel, guncel ve sosyo-ekonomik konularda yapılır.)
b) Kamu Maliyesi
1) Maliye Teorisi (Kamu Gelir ve Giderleri, Kamu Borcları ve Butcesi)
2) Maliye Politikası
3) Vergi Hukuku ve Turk Vergi Sistemi
c) Ekonomi
1) Ekonomi Teorisi (Mikro ve Makro İktisat)
2) Ekonomi Politikası
3) Para Teorisi ve Politikası
4) Uluslararası Ekonomi
5) Turkiye Ekonomisi ve Guncel Ekonomik Sorunlar
c) Hukuk
1) Anayasa Hukuku
2) Medeni Hukuk (Aile Hukuku ve Miras Hukuku haric)
3) Borclar Hukuku
4) Ticaret Hukuku (Ticari İşletme Hukuku, Şirketler Hukuku ve Kıymetli Evrak Hukuku)
5) İdare Hukuku ve İdari Yargılama Usul Hukuku
6) Ceza Hukuku ve Ceza Usul Hukukunun Genel Esasları
d) Muhasebe
1) Genel Muhasebe
2) Mali Tablolar Analizi
e) KOSGEB Kuruluş Kanunu
f) Yabancı Dil
1) İngilizce,
2) Fransızca,
3) Almanca
dillerinden birisi.
Yazılı sınav
MADDE 23 ? (1) Yazılı sınav sorularının hazırlanması, sınavların sevk ve idare sorumluluğu giriş sınav komisyonuna aittir. Her soruya verilecek not, giriş sınav komisyonunca saptanır. Soru kÂğıtları giriş sınav komisyonu başkanı ve uyeleri tarafından imzalanır. Her sınav konusuna ait sorular ayrı ayrı zarflara konur, zarflar kapatılır, uzerlerine hangi konuya ait sınav soruları oldukları yazılıp muhurlenerek giriş sınav komisyonu başkanı ve uyeleri tarafından imzalandıktan sonra sınav giriş komisyonu başkanı tarafından saklanır.
(2) Yazılı sınavın Başkanlıkca yapılmaması halinde, Başkanın onayı ile yapılacak protokol cercevesinde OSYM, Millî Eğitim Bakanlığına veya Universitelere de yaptırılabilir. Bu durumda sınavın ilanı, başvuruların kabul edilmesi, soruların hazırlanması, notlandırılması ve cevapların değerlendirilmesi, yazılı (test) sınavı kazananların belirlenmesi ve sonucların adaylara duyurulması ile sınav kÂğıtlarının saklanması işlemleri, protokolde belirtilen usul ve esaslara gore yapılır.
Sınavlarda gozlemci gorevlendirilmesi
MADDE 24 ? (1) Yazılı sınavın Başkanlıkca yapılması halinde, sınav giriş komisyonu başkanı ihtiyac oranında personeli gozlemci olarak gorevlendirir.
(2) Giriş sınav komisyonu, sınavların sağlıklı şekilde yapılmasını sağlamak ve bu konuda gerekli butun onlemleri almakla yukumludur.
Yazılı sınavların yapılış şekli
MADDE 25 ? (1) Yazılı sınavlar, duyurulmuş olan yer ve saatte başlar, gec gelenler sınava alınmazlar. Her aday, sınav giriş belgesi kontrol edilmek suretiyle salona alınır. Sınava giren adaylar, yanlarında sınav giriş belgesi ile birlikte resmi makamlarca verilmiş gecerli bir kimlik belgesi bulundurmak zorunda olup, istendiğinde bunları sınav gorevlilerine ibraz etmekle yukumludurler.
(2) Soru zarflarının, acılmamış ve muhurlu olduğu adaylara gosterilir.
(3) Kopya girişiminde bulunanlar bir tutanakla tespit edilerek sınavdan cıkarılır ve bir daha giriş sınavına alınmaz.
(4) Sınav, onceden tespit edilen saatte bitirilir.
(5) Sınav cevap kÂğıtları bir zarfa konur, uzerine sınav giriş yeri ile hangi sınava ait olduğu yazılır. Sınav gorevlilerince imzalanıp muhurlendikten sonra sınav giriş komisyonu başkanına teslim edilir.
(6) Sınav gozlemcileri ve gorevlilerince bir sınav durum tespit tutanağı duzenlenir. Bu tutanakta; sınavın tarihi ve yeri, sınava başlama ve bitiş saatleri, sınava giren ve girmeyen adaylar, sınav sırasında bir olay olup olmadığı, olmuşsa olayın mahiyeti belirtilir. Sınav gozlemcileri ve gorevlilerince imzalanır ve sınav kÂğıtlarının bulunduğu zarfla birlikte sınav giriş komisyonu başkanına teslim edilir.
Sınav kÂğıtlarının değerlendirilmesi
MADDE 26 ? (1) Başkanlıkca yapılan yazılı sınava ait cevap kÂğıtları, değerlendirilmek uzere sınav giriş komisyonu başkanına teslim edilir.
(2) Giriş sınav komisyonunca 100 uzerinden verilecek not, kağıdın baş tarafına yazılarak giriş sınav komisyonunca imzalanır. Verilen notlar aday sıra numarasına gore duzenlenen cetvellere dokulur.
Yazılı sınavda başarının saptanması
MADDE 27 ? (1) Bu Yonetmeliğin 25 ve 26 ncı maddelerinde belirtilen işlemler tamamlandıktan sonra giriş sınav komisyonu başarılı olanları tespit eder.
(2) Yazılı sınavda her sınav grubunun tam puanı 100'dur. Sınavın kazanılması icin sınav yapılan her gruptan en az 50 puan alınması ve grupların not ortalamasının 70'den aşağı olmaması şarttır. 70 ve yukarı puan alan adaylar en yuksek puan alan adaydan başlamak uzere sıralamaya tabi tutulur. İlan edilen boş pozisyonun dort katı aday yazılı sınavı kazanmış sayılarak sozlu sınava cağrılır. Sonuncu aday ile aynı puanı alan adaylar da kontenjan gozetilmeksizin sozlu sınava cağrılır.
(3) Giriş sınav komisyonunca yapılan değerlendirme sonucunda yazılı sınavda başarılı olan adaylar icin bir tutanak duzenlenerek, giriş sınav komisyonunca imzalanır.
(4) Yazılı sınavı kazanan adayların durumları, sozlu sınavdan once Başkanlıkca gerekli gorulmesi halinde araştırılır. Gerekirse, Başkanlık adaylarla on goruşme yapar veya yaptırabilir.
Yazılı sınav sonuclarının duyurulması
MADDE 28 ? (1) Yazılı sınavı kazanan adayları, başarı sırasını ve sozlu sınavın yerini, gununu ve saatini gosterir liste, Başkanlık binası ve Başkanlığın internet sitesinde ilan olunur. Sozlu sınava gireceklerin aday başvuru formunda belirttikleri adreslerine taahhutlu mektup ile sınavın yeri, gunu ve saati bildirilir.
Sozlu sınavın yapılış şekli ve konuları
MADDE 29 ? (1) Sozlu sınav, yazılı sınavda başarılı olan adaylara duyurulan gun, saat ve yerde yapılır.
(2) Sozlu sınavda adayların yazılı sınav konuları ve genel kultur konularındaki bilgilerinin yoklanması yanında; temsil, zekÂ, kavrama, muhakeme ve konuşma yeteneği, tutum ve davranış gibi kişisel nitelikleri de goz onunde bulundurulur.
Sozlu sınavın değerlendirilmesi
MADDE 30 ? (1) Her aday icin, giriş sınav komisyonu başkan ve uyeleri tarafından, 100 tam puan uzerinden not verilir.
(2) Sozlu sınavda başarılı sayılabilmek icin en az 70 puan almak gerekir.
Giriş sınavının değerlendirilmesi, başarı sırası ve itiraz
MADDE 31 ? (1) Adayın, KOSGEB Denetci Yardımcılığı giriş sınavını başarmış sayılması icin yazılı ve sozlu sınavların her birinden en az 70 puan alması şarttır. Giriş sınavı notu; yazılı ve sozlu sınav notlarının ortalamasıdır. Başarı sırası bu nota gore tespit edilir.
(2) Giriş sınavı notunun eşitliği halinde; yazılı sınav notu yuksek olan aday oncelik kazanır. Bu notların da eşitliği halinde sırasıyla yabancı dil ve kompozisyon notlarına bakılır. Sınavda başarı gosterenlerin sayısı ilan edilen boş pozisyon sayısından fazla olursa, ilan edilen pozisyon sayısı kadar aday asıl olarak, diğer adaylardan başarı sıralamasına gore ilan edilen pozisyon sayısı kadar aday da yedek olarak sınavı kazanmış sayılır. Diğerleri icin sınav sonucları kazanılmış hak sayılmaz.
(3) Giriş sınav komisyonu tarafından tutanakla tespit edilen sınav sonucları, bu Yonetmeliğin 28 inci maddesinde belirtilen şekilde duyurulur. Adayların, atanma ile ilgili işlemlerini yaptırmak uzere, duyuruda belirtilen tarihe kadar Başkanlığa muracaat etmeleri zorunludur.
(4) Yazılı ve sozlu sınav sonuclarına itirazlar, yazılı ve sozlu sınav sonuclarının acıklanmasından itibaren 5 iş gunu icinde bir dilekce ile giriş sınav komisyonuna yapılabilir. Bu itirazlar, giriş sınav komisyonu tarafından en gec 10 iş gunu icinde incelenir ve sonuc ilgiliye yazılı olarak bildirilir.
KOSGEB denetci yardımcılığına atanma
MADDE 32 ? (1) Giriş sınavında başarı gosterenler başarı sırasına gore boş pozisyonlara atanırlar.
(2) Giriş sınavını asıl olarak kazanıp atandığı halde, kanuni suresi icerisinde goreve başlamayanlar icin sınav sonucları kazanılmış hak sayılmaz. Bunların yerlerine, yedek olarak sınavı kazanan adaylar arasından başarı sırasına gore atama yapılır.
(3) Asıl adaylardan goreve başladıktan sonra iki ay icinde ayrılanların yerine, yine başarı derecesi daha yuksek olan adaya oncelik verilmek suretiyle yedek adaylar arasından mevzuat dahilinde atama yapılabilir.
(4) Denetci Yardımcılığı kıdeminin belirlenmesinde, giriş sınavındaki başarı derecesi esas alınır. Bu kıdem, denetci yardımcılığı suresince gecerlidir.
Sınav belgelerinin saklanması
MADDE 33 ? (1) Giriş sınav komisyonunca duzenlenen ve sınava girenlerin aldıkları notları gosteren listeler, tutanaklar ile sınav kağıtları haricinde kalan belge ve kayıtlar, bir yıl saklandıktan sonra imha edilir.
YEDİNCİ BOLUM
KOSGEB Denetci Yardımcılarının Yetiştirilmesi
KOSGEB denetci yardımcılarının yetiştirilmesi
MADDE 34 ? (1) KOSGEB Denetci Yardımcılarının yetiştirilmesinde;
a) Yururlukteki mevzuat ile denetim ve soruşturma konularında tecrube ve uzmanlık kazanmalarını sağlamak,
b) Bilimsel calışma ve teknolojinin getirdiği yeniliklerden yararlanma alışkanlığını kazandırmak,
c) Yabancı dil bilgilerinin gelişmesi hususunda imkÂn sağlamak,
c) Denetim, inceleme ve soruşturma usullerini oğretmek
esas alınır.
Yetişmede bireysellik ilkesi
MADDE 35 ? (1) KOSGEB Denetci Yardımcılarının bu Yonetmeliğin 34 uncu maddesindeki amaclar yonunden yetiştirilmelerinde kişisel caba ve calışmaları esastır. Bu konuda, Kurul Başkanlığı ile denetciler tarafından yurutulen gorevler; yardımcı, yonlendirici ve ozendirici niteliktedir.
(2) KOSGEB Denetci Yardımcıları, Kurul Başkanlığının uygun goreceği eğitim ve yetişme programına gore calışmak, refakatine verildikleri denetcilerin gosterecekleri işleri gerektiği bicimde yapmak, denetcilik niteliğine ulaşabilmek icin gerekli cabayı gostermekle yukumludurler.
KOSGEB denetci yardımcılarını yetiştirme programı
MADDE 36 ? (1) KOSGEB Denetci Yardımcıları, 3 yıllık yardımcılık doneminde aşağıdaki programa gore yetiştirilirler.
(2) Birinci donem calışmaları:
a) Başkanlığın gorevleri ve organizasyon yapısının tanıtımı ile başlar ve Kurul Başkanlığınca; denetim, inceleme ve soruşturma ile ilgili yururlukteki mevzuatın, Başkanlık işlem ve faaliyetlerinin oğretilmesi amacıyla uc ay sureyle teorik eğitim duzenlenir. Bu eğitim surecinde, eğiticiler tarafından sınav yapılır. Bu sınavlar sonucunda 100 tam puan uzerinden alınan notların ortalaması, birinci donem calışma notu sayılır.
(3) İkinci donem calışmaları:
a) Denetcilerin refakatinde gorevlendirilmek suretiyle denetim, inceleme ve soruşturma usul ve esaslarını oğrenmelerini sağlayacak şekilde duzenlenir.
b) KOSGEB Denetci Yardımcıları refakatinde bulundukları denetcilerin denetimi ve gozetimi altındadırlar. Kendilerine verilen gorevleri denetcilerin talimatına gore yerine getirirler. Tek başlarına inceleme, denetim ve soruşturma yapamazlar, rapor duzenleyemezler.
c) KOSGEB Denetci Yardımcılarının yetiştirilmesi icin Kurul Başkanlığınca, mevzuat ve uygulamanın, denetim, inceleme ve soruşturma usul ve esaslarının oğrenilmesini sağlayacak şekilde bir calışma programı hazırlanır ve uygulanır. KOSGEB Denetci Yardımcılarının calışmaları, refakatinde bulundukları denetciler tarafından en iyi şekilde yetişmelerini sağlayacak tarzda duzenlenir.
c) Zaruri haller haric, KOSGEB Denetci Yardımcıları uc yıllık yetiştirme donemi icerisinde aynı denetcilerin refakatinde 1 yıldan fazla kalamaz. KOSGEB Denetci Yardımcılarına, refakatinde bulundukları denetciler tarafından 100 tam puan uzerinden notlar verilir. Bu notların ortalaması ikinci donem calışma notu sayılır.
(4) Ucuncu donem calışmaları:
a) Birinci ve ikinci donem calışmalarını tamamlayan KOSGEB Denetci Yardımcıları gorevlerini yapmalarının yanı sıra, Kurul Başkanlığınca belirlenen ve Başkanlığın gorev alanına giren ana hizmet konularında bir tez hazırlayarak yeterlik sınavından iki ay once Kurul Başkanlığına verirler. Bu tezler yeterlik sınav komisyonu tarafından değerlendirilerek 100 tam puan uzerinden not verilir, bu not ucuncu donem calışma notu sayılır.
(5) Tez konuları belirlenirken KOSGEB Denetci Yardımcılarının onerileri de dikkate alınır.
Yetki verilmesi
MADDE 37 ? (1) Birinci ve ikinci donem calışmalarını başarı ile tamamlayan, iki senelik hizmet suresi sonunda Kurul Başkanından olumlu sicil ve refakatinde calıştıkları denetcilerin coğunluğundan olumlu mutalaa alan KOSGEB Denetci Yardımcıları, Kurul Başkanının teklifi ve Başkan onayı ile yetkili kılınmaları halinde denetcilerin gorev, yetki ve sorumluluklarına sahip olarak gorev yaparlar.
(2) Ancak, yetkili KOSGEB Denetci Yardımcıları, duzenledikleri suc duyurusu raporlarını doğrudan Cumhuriyet Savcılığına gonderemezler.
Yeterlik sınavından once kurul başkanlığından cıkarılma
MADDE 38 ? (1) KOSGEB Denetci Yardımcılığı doneminde, denetcilik karakter ve vasıfları ile bağdaşmayacak tutum ve davranışları hukuki deliller ile tespit edilenler Yeterlik Sınavı beklenmeksizin Kurul Başkanlığı dışında Başkanlık icerisinde oğrenim durumuna ve hizmet suresine uygun pozisyona atanırlar.
SEKİZİNCİ BOLUM
Yeterlik Sınavı ve KOSGEB Denetciliğine Atanma
Yeterlik sınav komisyonu
MADDE 39 ? (1) Yeterlik sınav komisyonu Kurul Başkanının başkanlığında, Kurul Başkanının onerisi ve Başkanın onayı ile gorevlendirilecek uc denetciden oluşur. Ayrıca, aynı usulle iki yedek uye tespit edilir.
Yeterlik sınavı
MADDE 40 ? (1) KOSGEB Denetci Yardımcıları, en az uc yıl fiilen calışmak, olumlu sicil almak ve Kurul Başkanlığınca belirlenen konuda tez hazırlamak ve hazırladıkları tezin kabulu kaydıyla, KOSGEB Denetciliği icin acılacak yeterlik sınavına girme hakkını kazanırlar.
(2) Yardımcılıkta gecirilen sure, askerlik hizmetinde veya ucretsiz izinde gecirilen sureler haric beş yılı aşamaz.
(3) Yeterlik sınavı yazılı ve sozlu olmak uzere iki aşamada yapılır. Yazılı sınavda başarılı olamayanlar sozlu sınava alınmazlar.
(4) Yazılı sınavın tarihi, yeri ve saati sınavdan en az iki ay once, sozlu sınavın tarihi, yeri ve saati ise sozlu sınavdan en az 3 gun once ilgililere bildirilir.
Yeterlik sınavı programı
MADDE 41 ? (1) Yeterlik sınavı;
a) Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının Kuruluş Kanunu ve tum Destekler Mevzuatını,
b) Denetim, inceleme ve soruşturmalara ilişkin mesleki ve hukuki konuları;
1) Denetim, inceleme ve soruşturma yontemleri,
2) Ceza Hukuku,
3) Ceza Usul Hukuku,
4) 3628 sayılı Mal Bildiriminde Bulunulması, Ruşvet ve Yolsuzluklarla Mucadele Kanunu,
5) Rehberlik ve Denetim Kurulu Başkanlığı Yonetmeliği,
c ) Hukuk;
1) Borclar Hukuku,
2) İcra İflas Hukuku,
3) 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulu Hakkındaki Kanun,
4) İdare Hukuku ve İdari Yargılama Usul Hukuku,
5) Medeni Hukuk,
6) Harcırah Kanunu,
7) Devlet Memurları Kanunu,
8) Vergi Hukuku,
9) Ticaret Hukuku,
10) İş Hukuku,
11) Kamu İhale Kanunu,
12) Kamu Mali Yonetimi ve Kontrol Kanunu,
c) Muhasebe;
1) Genel Muhasebe,
2) Mali Tablolar Analizi,
3) Başkanlık Muhasebesi ve Uygulaması,
konularını kapsayacak şekilde yapılır.
Yetişme notu
MADDE 42 ? (1) Yetişme notu; birinci donem, ikinci donem ve ucuncu donem calışma notları ile Kurul Başkanı tarafından, KOSGEB Denetci Yardımcılarının nitelikleri, tutum ve davranışları, gorev ve sorumluluk duyguları, mesleki bilgileri, calışkanlıkları ve mesleki liyakatleri hakkında yanlarında calıştıkları denetcilerden talep edilen gizli yazılardaki goruşler de dikkate alınarak, 100 tam puan uzerinden verilecek notun ortalamasıdır. Yetişme notunun 70 puandan aşağı olmaması gerekir.
Yeterlik sınavı notlarının değerlendirilmesi ve itiraz
MADDE 43 ? (1) Yeterlik sınavı notu; yetişme, yazılı ve sozlu sınav notlarının ortalamasından oluşur.
(2) Yazılı sınav kağıtları, yeterlik sınav komisyonu uyeleri tarafından değerlendirilir. Yazılı sınavda başarılı sayılabilmek icin bu Yonetmeliğin 41 inci maddede belirtilen konulardan alınan notların ortalamasının en az 70 olması gerekir.
(3) Yazılı sınavda başarılı olan KOSGEB Denetci Yardımcıları sozlu sınava tabi tutulurlar. Sozlu sınavda KOSGEB Denetci Yardımcılarına yeterlik sınav komisyonu uyelerinin her biri 100 tam puan uzerinden not verir. Verilen notların ortalaması sozlu sınav notunu teşkil eder. Sozlu sınavda başarılı sayılabilmek icin bu notun en az 70 olması şarttır.
(4) Yazılı ve sozlu sınav sonuclarına itirazlar, yazılı ve sozlu sınav sonuclarının acıklanmasından itibaren 7 iş gunu icinde bir dilekce ile Kurul Başkanlığına yapılır. Bu itirazlar, yeterlik sınav komisyonu tarafından en gec 10 iş gunu icinde incelenir ve sonuc ilgiliye yazılı olarak bildirilir.
KOSGEB denetciliğine atanma
MADDE 44 ? (1) Yeterlik sınavlarında başarılı olanlar, başarı sırasına gore KOSGEB Denetcisi pozisyonlarına atanırlar. Notlarda eşitlik halinde yetişme notu esas alınır.
Yeterlik sınavını kazanamayanlar ve sınava girmeyenler
MADDE 45 ? (1) KOSGEB Denetciliği yeterlik sınavında başarı gosteremeyenlere yeterlik sınavından itibaren bir yıl icinde bir hak daha verilir. Bu sure sonunda da yeterlik sınavında başarı gosteremeyenler,
(2) Gecerli bir nedeni olduğunu belgeleyenler haric, yeterlik sınavına girmeyenler,
hakkında bu Yonetmeliğin 38 inci maddesinin hukmu uygulanır.
DOKUZUNCU BOLUM
Kıdem ve Denetcilik Guvencesi
KOSGEB uzman denetciliğine yukselme
MADDE 46 ? (1) KOSGEB Denetci Yardımcılığı dÂhil denetcilik mesleğinde en az on yıl calışan KOSGEB Denetcilerinden, gorev ve sorumluluk bilinci, mesleki bilgileri, calışma ve gayretleri, Kurul Başkanlığınca yeterli bulunanlar, Kurul Başkanının teklifi uzerine Başkan tarafından KOSGEB Uzman Denetciliğine atanır.
Denetcilerin kıdemi
MADDE 47 ? (1) Denetcilik kıdeminde esas alınan sure, KOSGEB Denetci Yardımcılığında, KOSGEB Denetciliğinde, denetcilik sıfat ve pozisyonu muhafaza edilmek şartıyla idari gorevlerde ve ucretli tum kanuni izinlerde gecirilen suredir.
(2) Denetcilik kıdemine esas sureleri aynı olanlar icin kıdem sırası; KOSGEB Denetci Yardımcıları acısından giriş sınavındaki, KOSGEB Denetcileri icin yeterlik sınavındaki başarı derecelerine gore tespit edilir.
(3) KOSGEB Uzman Denetcilerinin kıdem sırası, denetcilerden oncedir. KOSGEB Uzman Denetcileri arasındaki kıdem sırasının tespitinde KOSGEB Uzman Denetciliğine atanma tarihi, aynı tarihte atananlar icin denetcilik kıdemi, denetcilik kıdemi de aynı olanlar icin yeterlik sınavındaki başarı derecesi esas alınır.
(4) Kurul Başkanlığı yaptıktan sonra bu gorevden ayrılanlar istekleri halinde KOSGEB Uzman Denetciliğine/KOSGEB Denetciliğine donerler ve donemlerinin en kıdemlisi sayılırlar. Aynı donemde bu durumda birden fazla KOSGEB Denetcisi olması durumunda, bunların kıdem sırasının tespitinde denetcilik kıdemi esas alınır.
(5) Aynı giriş sınavı ile Kurul Başkanlığında goreve başlayan KOSGEB Denetci Yardımcılarından, bu Yonetmeliğin 45 inci maddesinin birinci fıkrasındaki nedenler ile KOSGEB Denetciliğine gec atananların kıdemleri, kendi donemlerinden olan KOSGEB Denetcilerinden sonra gelir.
(6) Gecici 1 inci maddeye gore denetciliğe acıktan atama ile gelenlerin kıdemleri, geldikleri kurumlardaki kıdemleri goz onune alınarak tespit edilir.
Kurul başkanlığından ayrılan denetcilerin yeniden atanmaları
MADDE 48 ? (1) Başkanlık icinde veya dışında başka bir goreve atanan ya da istifa ederek ayrılan denetciler, Kurul Başkanlığında boş pozisyon bulunduğu ve meslekten ayrı kaldıkları sure icinde denetcilik mesleğinin şeref ve onurunu zedeleyici harekette bulunmadıkları, ayrıca, Kurul Başkanlığına yararlı olabilecekleri anlaşıldığı takdirde, Kurul Başkanının teklifi uzerine Başkan tarafından yeniden denetciliğe atanabilirler. Başkanlık icinde bir goreve atananlar yeniden denetciliğe donmek istediklerinde, yukarıdaki usul ve esaslar dikkate alınarak oncelikle atamaları yapılabilir.
(2) Muvazzaf askerlik gorevini yapmak uzere gorevlerinden ayrılan KOSGEB Denetci ve KOSGEB Denetci Yardımcılarının, terhislerinden sonra gorevlerine donmeleri sağlanır.
(3) Denetcilik sıfatını kazandıktan sonra bu gorevden ayrılanlardan denetciliğe donenler kıdem bakımından donemlerinin sonuna alınırlar.
(4) Denetci Yardımcıları gorevden ayrıldıkları takdirde yeniden atanamazlar.
Denetcilik guvencesi
MADDE 49 ? (1) Denetciler denetim hizmetlerinin gerekleri ile bağdaşmayan sıhhi veya mesleki yetersizlikleri tespit edilmedikce gorevden alınamaz, kendi istekleri dışında diğer idari gorevlere atanamazlar.
(2) Sıhhi veya mesleki yetersizlik hallerinin; denetci raporu, sağlık raporu veya yargı kararı ile tevsiki esastır.
ONUNCU BOLUM
Denetcilerin Calışma Usul ve Esasları
Denetcilerin calışma usul ve esasları
MADDE 50 ? (1) Denetcilerin Başkanlık icerisinde ve Başkanlık dışında yaptıkları denetim, inceleme ve soruşturma faaliyetlerinde esas amac, Başkanlığın daha iyi hizmet vermesine, başta insan kaynağı olmak uzere kaynaklarının etkin ve verimli kullanılmasına, yolsuzlukların ve usulsuzluklerin onlenmesine yonelik cozumler ve oneriler getirmektir.
(2) Denetciler bu esastan hareketle;
a) Başkanlığın, mevcut hukuki duzenlemeler icerisinde amaclarına zamanında ve verimli olarak ulaşıp ulaşamadığını, amaca yonelik olarak benimsenen ilke, politika ve yontemler ile yapılan işlem ve eylemlerin doğruluk ve etkinliğinin araştırılması, incelenmesi ve denetlenmesi,
b) Destekler mevzuatının uygulanması ile ilgili işlemlerin, mevzuat hukumlerine uygun bicimde yurutulmesi, mevzuattan ve standartlardan sapmalar varsa, bunların nedenlerini tahlil ederek sapmaların duzeltilmesi ve Başkanlık hizmetlerinin etkin ve verimli bir duzeye ulaşması icin ilgili mercilere onerilerde bulunulması,
c) KOSGEB'den destek ve hizmet alanlar ve tedarikciler ile Başkanlık ilişkilerinin daha iyi yurutulmesi,
c) KOSGEB'den destek ve hizmet alanları ve tedarikci sıfatı ile Başkanlıkla ilişkiye giren kişi ve kuruluşlarda inceleme yapmak suretiyle, desteklerin etkin ve verimli olarak sağlanmasını gozeterek kamu kaynaklarının amac dışı kullanımlarının onlenmesi,
d) Haksız cıkarların onlenip, caydırıcılığın egemen kılınması,
e) Eğitime katkıda bulunulması sonucunda hizmetlerin gereğince ve zamanında hak sahiplerine ulaşmasının sağlanması suretiyle destek sistemine olan guvenin pekiştirilmesi,
amaclarını goz onunde tutarlar.
(3) Denetcilerin calışma anlayışı; rehberlik anlayışına dayanan eğitici, verimli, iktisadi, caydırıcı ve etkin bir denetim sistemini ongorur.
Denetcilerin calışmaları
MADDE 51 ? (1) Denetciler gorevlerini aksatmadan yuruturler. Suresinde tamamlanamayacağı anlaşılan işler hakkında Kurul Başkanlığına zamanında bilgi verip, alacakları talimata gore hareket ederler.
Muşterek calışmalar
MADDE 52 ? (1) Denetim, inceleme ve soruşturma işlerinde birden fazla denetci gorevlendirilmesi halinde, denetcilerden en kıdemlisi tarafından calışmaların koordinasyonu sağlanır.
İşlerin devri
MADDE 53 ? (1) Denetcilere verilen işin devredilmemesi asıldır. Devir zorunluluğu doğarsa; denetciler ellerindeki işleri, Kurul Başkanının talimatı ile bir başka denetciye devredebilir.
(2) Devre konu işe başlanılmış ise devri yapacak olan denetci, devir tarihine kadar yapılan işlerin neler olduğuna ilişkin cıkaracağı ozetle birlikte, işle ilgili tum belgeleri, işe başlanılmamış ise sadece işle ilgili kendisine tevdi edilen belgeleri bir yazı ekinde hazırlayacağı dizi pusulası ile devreder.
(3) Aynı birimde veya konuda Bakanlık Mufettişlerince denetime başlanması durumunda, Bakanlık Mufettişlerinin isteği uzerine inceleme ve soruşturmayla ilgili belgeler, bulunduğu aşamada Kurul Başkanlığı aracılığı ile derhal kendilerine devredilir.
ONBİRİNCİ BOLUM
Denetcilerin Eğitimleri
Hizmet ici eğitim
MADDE 54 ? (1) Denetciler, belirtilen amaclar doğrultusunda, hizmet ici eğitime tabi tutulurlar. Hizmet ici eğitimin ne şekilde yapılacağına ilişkin esaslar 24/7/2009 tarihli ve 27298 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı İnsan Kaynakları Yonetmeliği ve Yıllık Hizmet İci Eğitim Programı ile belirlenir.
Yabancı dil eğitimi
MADDE 55 ? (1) Denetcilerin; uluslararası toplantılara katılma, kucuk ve orta olcekli işletmelere ilişkin yabancı yayınları izleme ve inceleme olanağına kavuşabilmelerini sağlamak amacıyla, yabancı dil oğrenimi icin dil kurslarından yararlanmaları halinde, eğitim masrafları genel hukumlere gore Başkanlık tarafından karşılanır. Yabancı dil kurslarına katılacak olanların tespitine ilişkin usul ve esaslar Kurul Başkanlığının teklifi ve Başkanın onayı ile belirlenir.
ONİKİNCİ BOLUM
Denetim, İnceleme ve Soruşturma
Denetim
MADDE 56 ? (1) Başkanlığın merkez ve taşra birimlerinin iş, işlem ve sureclerinin mevzuata uygunluğu ile personel kaynaklarının etkin kullanımının sağlanması, bunlara dayalı cozum ve oneriler geliştirilmesine yonelik olarak belirli zaman aralıklarıyla Başkan Onayı ile denetimler yapılabilir.
İnceleme
MADDE 57 ? (1) Başkan veya Kurul Başkanı tarafından istenilen konular ile ilgili mevzuatın uygulanmasında gorulen noksanlık ve aksaklıklar, şikayet ve ihbarlar uzerine yapılan calışmalar sonucunda soruşturma acılmasına gerek gorulmeyen d