16 Mart 2010 SALIResmî GazeteSayı : 27523
YONETMELİK
Genclik ve Spor Genel Mudurluğunden:
GENCLİK VE SPOR GENEL MUDURLUĞU SİCİL AMİRLERİ
YONETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA
DAİR YONETMELİK
MADDE 1 ? 27/7/1995 tarihli ve 22356 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Genclik ve Spor Genel Mudurluğu Sicil Amirleri Yonetmeliğinin ekinde yer alan EK-1 Genclik ve Spor Genel Mudurluğu Sicil Amirleri Cetveli ekteki şekilde değiştirilmiştir.
MADDE 2 ? Bu Yonetmelik yayımı tarihinde yururluğe girer.
MADDE 3 ? Bu Yonetmelik hukumlerini Genclik ve Spor Genel Muduru yurutur.
EK-1
GENCLİK VE SPOR GENEL MUDURLUĞU SİCİL AMİRLERİ CETVELİ
A- MERKEZ TEŞKİLATI
EK-1 GENCLİK VE SPOR GENEL MUDURLUĞU SİCİL AMİRLERİ CETVELİ A- MERKEZ TEŞKİLATI BİRİMLER 1.SİCİL AMİRİ 2.SİCİL AMİRİ 3.SİCİL AMİRİ Genel Mudur Bakan -- -- Genel Mudur Yardımcısı Genel Mudur Bakan -- Genel Mudurlukte Gorevli Personel Genel Mudur -- -- TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI Teftiş Kurulu Başkanı Genel Mudur -- -- Başmufettiş Teftiş Kurulu Başkanı Genel Mudur -- Mufettiş ve Mufettiş Yardımcısı Teftiş Kurulu Başkanı Genel Mudur -- Diğer Personel Teftiş Kurulu Başkanı Genel Mudur -- SPOR KONTROLORLERİ KURUL BAŞKANLIĞI Kurul Başkanı Genel Mudur -- -- Spor Kontrolorleri Kurul Başkanı Genel Mudur -- Diğer Personel Kurul Başkanı Genel Mudur -- İC DENETİM BİRİMİ İc Denetci (Başkan ) Genel Mudur -- -- İc Denetci Genel Mudur -- -- İc Denetim Buro Personeli İc Denetci (Başkan ) Genel Mudur -- HUKUK MUŞAVİRLİĞİ 1.Hukuk Muşaviri Genel Mudur -- -- Hukuk Muşaviri 1.Hukuk Muşaviri Genel Mudur -- Avukat 1.Hukuk Muşaviri Genel Mudur -- Diğer Personel Hukuk Muşaviri 1.Hukuk Muşaviri Genel Mudur DAİRE BAŞKANLIKLARI Daire Başkanı Genel Mudur Yardımcısı Genel Mudur -- Şube Muduru-APK Uzmanı-Araştırmacı-Sportif Eğitim Uzmanı- Mali Hizmetler Uzmanı ve Uzman Daire Başkanı Genel Mudur Yardımcısı Genel Mudur Sivil Savunma Uzmanı Daire Başkanı Genel Mudur Yardımcısı Genel Mudur Sivil Savunma ile Gorevli Diğer Personel Sivil Savunma Uzmanı Daire Başkanı Genel Mudur Yardımcısı Diğer Personel Şube Muduru Daire Başkanı Genel Mudur Yardımcısı Muhendis-Mimar Şube Muduru Daire Başkanı Genel Mudur Yardımcısı Diğer Teknik Personel Şube Muduru Daire Başkanı Genel Mudur Yardımcısı Daire Tabibi Daire Başkanı Genel Mudur Yardımcısı Genel Mudur Diğer Sağlık Personeli Bağlı Olduğu Tabip Daire Başkanı Genel Mudur Yardımcısı MERKEZ CEZA KURULU BAŞKANLIĞI Personel Kurul Başkanı Genel Mudur -- FEDERASYON BAŞKANLIKLARI Federasyon Genel Sekreteri Genel Mudur Yardımcısı Genel Mudur -- Diğer Personel Genel Sekreter Genel Mudur Yardımcısı Genel Mudur OZERK SPOR FEDERASYON BAŞKANLIKLARI Federasyon Genel Sekreteri Genel Mudur Yardımcısı Genel Mudur -- Diğer Personel Şube Muduru Daire Başkanı Genel Mudur Yardımcısı 657 sayılı Kanuna tabi Genel Sekreter gorev yapıyorsa Diğer Personel Genel Sekreter Genel Mudur Yardımcısı Genel Mudur B- TAŞRA TEŞKİLATI BİRİMLER 1.SİCİL AMİRİ 2.SİCİL AMİRİ 3.SİCİL AMİRİ İL MUDURLUĞU İl Muduru Vali Genel Mudur -- Şube Muduru-Araştırmacı-Avukat-Tabip-Muhendis- Sportif Eğitim Uzmanı- Uzman İl Muduru Vali -- Diğer Personel Şube Muduru İl Muduru Vali İLCE MUDURLUĞU İlce Muduru Kaymakam Vali -- Diğer Personel İlce Muduru Kaymakam -- 16 Mart 2010 SALIResmî GazeteSayı : 27523
YONETMELİK
Genclik ve Spor Genel Mudurluğunden:
GENCLİK VE SPOR GENEL MUDURLUĞU DİSİPLİN
AMİRLERİ YONETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK
YAPILMASINA DAİR YONETMELİK
MADDE 1 ? 27/7/1995 tarihli ve 22356 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Genclik ve Spor Genel Mudurluğu Disiplin Amirleri Yonetmeliğinin ekinde yer alan EK-1 sayılı Genclik ve Spor Genel Mudurluğu Disiplin Amirleri Cetveli ekteki şekilde değiştirilmiştir.
MADDE 2 ? Bu Yonetmelik yayımı tarihinde yururluğe girer.
MADDE 3 ? Bu Yonetmelik hukumlerini Genclik ve Spor Genel Muduru yurutur.
"
EK-1
GENCLİK VE SPOR GENEL MUDURLUĞU DİSİPLİN AMİRLERİ CETVELİ
A- MERKEZ TEŞKİLATI
" EK-1 GENCLİK VE SPOR GENEL MUDURLUĞU DİSİPLİN AMİRLERİ CETVELİ A- MERKEZ TEŞKİLATI BİRİMLER DİSİPLİN AMİRİ UST DİSİPLİN AMİRİ Genel Mudur Bakan -- Genel Mudur Yardımcısı Genel Mudur Bakan Genel Mudurlukte Gorevli Personel Genel Mudur -- TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI Teftiş Kurulu Başkanı Genel Mudur -- Başmufettiş-Mufettiş ve Mufettiş Yardımcısı Teftiş Kurulu Başkanı Genel Mudur Diğer Personel Teftiş Kurulu Başkanı Genel Mudur SPOR KONTROLORLERİ KURUL BAŞKANLIĞI Kurul Başkanı Genel Mudur -- Spor Kontroloru Kurul Başkanı Genel Mudur Diğer Personel Kurul Başkanı Genel Mudur İC DENETİM BİRİMİ İc Denetci (Başkan ) Genel Mudur -- İc Denetci Genel Mudur -- İc Denetim Buro Personeli İc Denetci (Başkan ) Genel Mudur HUKUK MUŞAVİRLİĞİ 1.Hukuk Muşaviri Genel Mudur -- Hukuk Muşaviri 1.Hukuk Muşaviri Genel Mudur Avukat 1.Hukuk Muşaviri Genel Mudur Diğer Personel Hukuk Muşaviri 1.Hukuk Muşaviri DAİRE BAŞKANLIKLARI Daire Başkanı Genel Mudur Yardımcısı Genel Mudur Şube Muduru- Daire Tabibi-APK Uzmanı-Araştırmacı- Sportif Eğitim Uzmanı- Mali Hizmetler Uzmanı-Uzman Daire Başkanı Genel Mudur Yardımcısı Sivil Savunma Uzmanı Daire Başkanı Genel Mudur Yardımcısı Sivil Savunma ile Gorevli Diğer Personel Sivil Savunma Uzmanı Daire Başkanı Muhendis-Mimar Şube Muduru Daire Başkanı Diğer Personel Şube Muduru Daire Başkanı MERKEZ CEZA KURULU BAŞKANLIĞI Personel Kurul Başkanı -- FEDERASYON BAŞKANLIKLARI Federasyon Genel Sekreteri Genel Mudur Yardımcısı Genel Mudur Diğer Personel Genel Sekreter Genel Mudur Yardımcısı OZERK SPOR FEDERASYON BAŞKANLIKLARI Federasyon Genel sekreteri Genel Mudur Yardımcısı Genel Mudur Diğer Personel Şube Muduru Daire Başkanı 657 sayılı Kanuna tabi Genel Sekreter gorev yapıyorsa Diğer Personel Genel Sekreter Genel Mudur Yardımcısı B- TAŞRA TEŞKİLATI BİRİMLER DİSİPLİN AMİRİ UST DİSİPLİN AMİRİ İL MUDURLUĞU İl Muduru Vali Genel Mudur Şube Muduru-Araştırmacı-Avukat- Tabip-Muhendis-Sportif Eğitim Uzmanı- Uzman İl Muduru Vali Diğer Personel Şube Muduru İl Muduru İLCE MUDURLUĞU İlce Muduru Kaymakam Vali Diğer Personel İlce Muduru Kaymakam