21 Mayıs 2010 CUMAResmî GazeteSayı : 27587
YONETMELİK
Millî Eğitim Bakanlığından:
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI YONETMELİĞİ
BİRİNCİ BOLUM
Amac, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar
Amac ve kapsam
MADDE 1 ? (1) Bu Yonetmeliğin amacı ve kapsamı, Millî Eğitim Bakanlığı Cıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Mudurluğune bağlı yaygın eğitim kurumlarının kuruluş, gorev, yonetim, eğitim, oğretim ve işleyişi hakkındaki yontem ve ilkeler ile halk eğitimi merkezlerinin iş birliğinde diğer resmî ve ozel kurum ve kuruluşlar, belediyeler, meslek kuruluşları, dernekler, vakıflar ve gonullu kuruluşlarca ozel oğretim kurumları mevzuatı dışında acılacak kurslarda yonetim, eğitim, oğretim, uretim, rehberlik, gozetim ve denetime ilişkin usul ve esasları duzenlemektir.
Dayanak

MADDE 2 ? (1) Bu Yonetmelik; 14/6/1973 tarihli ve 1739 sayılı Millî Eğitim Temel Kanunu, 30/4/1992 tarihli ve 3797 sayılı Millî Eğitim Bakanlığının Teşkilat ve Gorevleri Hakkında Kanun, 5/6/1986 tarihli ve 3308 sayılı Meslekî Eğitim Kanunu, 5/1/1961 tarihli ve 222 sayılı İlkoğretim ve Eğitim Kanunu, 16/6/1983 tarihli ve 2841 sayılı Zorunlu İlkoğrenim Cağı Dışında Kalmış Okuma Yazma Bilmeyen Vatandaşların Okur Yazar Duruma Getirilmesi veya Bunlara İlkokul Duzeyinde Eğitim Oğretim Yaptırılması Hakkında Kanun, 1/12/2006 tarihli ve 11350 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yururluğe konulan Millî Eğitim Bakanlığı Yonetici ve Oğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karara dayanılarak hazırlanmıştır.
Tanımlar
MADDE 3 ? (1) Bu Yonetmelikte gecen;
a) Bakanlık: Millî Eğitim Bakanlığını,
b) e-Yaygın sistemi: Yaygın eğitimle ilgili iş ve işlemlerin veri tabanı uzerinden mevzuata uygun olarak elektronik ortamda yurutulduğu ve bilgilerin muhafaza edildiği sistemi,

c) Genel Mudurluk: Cıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Mudurluğunu,
c) Katılım belgesi: Değerlendirme yapılamayan her turlu faaliyete katılanlara verilen belgeyi,
d) Kulup: Merkez hizmetlerinin verimini artırmak icin hizmetin onemine inanmış, bilgi ve becerisinden yararlanılabilecek, kurslara kayıtlı olan ve olmayan gonullu kişilerden oluşturulmuş calışma gruplarını,
e) Kurs: Halk eğitimi merkezleri tarafından doğrudan veya diğer kurum ve kuruluşlarla iş birliği hÂlinde halka acık ve ucretsiz olarak duzenlenen genel, mesleki ve teknik kursları,
f) Kurs bitirme belgesi: Kursları başarı ile tamamlayanlara verilen belgeyi,

g) Kurs yeri: Merkezlere bağlı olarak mahalle, koy, belde, ilce veya il merkezlerinde herhangi bir alan ya da dalda kurs faaliyeti yapılan sabit veya gecici bina, salon ve benzeri yerleri,
ğ) Kursiyer: Bu Yonetmelik kapsamında acılan kurslara katılan kişiyi,
h) Merkez: Halk eğitimi merkezlerini,
ı) Mesleki ve teknik kurslar: 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununun 37 ve 38 inci maddeleri ile 3/7/2002 tarihli ve 24804 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Mesleki ve Teknik Eğitim Yonetmeliği hukumlerine gore duzenlenen meslek kursları ile geliştirme ve uyum kurslarını,
i) Millî eğitim mudurluğu: İl veya ilce millî eğitim mudurluklerini,
j) Mudur: Halk eğitimi merkezi mudurunu,
k) Mudur yardımcısı: Merkezde gorevli mudur yardımcısını,
l) Okul aile birliği: Merkez ile aile arasındaki butunleşmeyi ve iş birliğini sağlamak amacıyla yonetici, oğretmen, uzman, ucretli usta oğretici, kursiyer, 18 yaşından kucuk kursiyerlerin velileri ile halk eğitimi konusunda deneyimli ve gonullu kişilerden oluşan birliği,
m) Rehber oğretmen (Psikolojik danışman): Eğitim ve oğretim kurumlarındaki rehberlik ve psikolojik danışma servisleri ile rehberlik ve araştırma merkezlerinde oğrencilere rehberlik ve psikolojik danışma hizmeti veren, universitelerin psikolojik danışma ve rehberlik ile eğitimde psikolojik hizmetler alanında lisans eğitimi almış personeli,
n) Sosyal etkinlik: Kursiyerler ile halka acık olarak duzenlenen toplantı, yarışma, sergi, panel, gezi, sempozyum, festival, fuar ve benzeri kurs dışı eğitsel etkinlikleri,
o) Teknik mudur yardımcısı: Bunyesinde doner sermaye işletmesi bulunan halk eğitimi merkezi ve akşam sanat okulu doner sermaye iş ve işlemlerinden sorumlu mudur yardımcısını,
o) Usta oğretici: Ustalık yeterliliğini kazanmış; aday cırak, cırak, kalfa ile mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumları oğrencilerinin iş yerindeki eğitimden sorumlu; mesleki eğitim tekniklerini bilen ve uygulayan kişiler ile kadrolu veya ders ucreti karşılığında yaygın eğitim faaliyetlerinde gorevlendirilen kişiyi,
p) Yaygın eğitim: Orgun eğitim sistemine hic girmemiş ya da orgun eğitim sisteminin herhangi bir kademesinde bulunan veya bu kademeden ayrılmış ya da bitirmiş bireylere; ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kulturel gelişmelerini sağlayıcı nitelikte ceşitli sure ve duzeylerde hayat boyu yapılan eğitim, oğretim, uretim, rehberlik ve uygulama etkinliklerinin tumunu,
r) Yaygın eğitimden sorumlu mudur yardımcısı veya şube muduru: Yaygın eğitim hizmetlerini yurutmekle gorevli il millî eğitim mudur yardımcısı veya şube muduru ya da ilce millî eğitim şube mudurunu,
s) Yetişkin eğitimi uzmanı: Yetişkin eğitimi alanında lisans ve lisansustu eğitim yapmış kişiyi
ifade eder.
İKİNCİ BOLUM
Yaygın Eğitim
Amac ve gorevler
MADDE 4 ? (1) Yaygın eğitim faaliyetleri, Anayasa, Turk millî eğitiminin genel amac ve temel ilkeleri ile Ataturk ilke ve inkılÂpları doğrultusunda evrensel hukuka, demokrasi ve insan haklarına uygun ve bir butunluk icinde yerine getirilmesi icin planlı kalkınma hedefleri kapsamında toplumun ozellikleri ve ihtiyaclarına gore;
a) Bireylerin millî butunleşme ve bireysel gelişimini guclendirici, yurttaşlık hak ve odevlerini bilincli olarak yapmalarını sağlayıcı, demokrasi kulturunu, duşunce, kişilik ve yeteneklerini geliştirici bicimde eğitim calışmaları yapmak,
b) Bilmeyenlere okuma-yazma oğretmek, bilenlere eksik eğitimlerini tamamlamaları icin surekli eğitim imkÂnları hazırlamak,
c) Turkcenin doğru, guzel, etkili ve kurallarına uygun olarak oğretilmesi, kullanılması ve yaygınlaştırılması yonunde yurt ici ve ikili anlaşmalar cercevesinde yurt dışı icin oğretim programları hazırlamak ve uygulanmasını sağlamak,
c) Millî kultur değerlerinin korunmasına, dunya kulturune acık olarak geliştirilmesine ve yaygınlaştırılmasına yardımcı olmak,
d) Yoresel ozellik ve ihtiyaclara gore eğitim, oğretim, uretim, istihdam ve pazarlamaya yonelik calışmalar ile nitelikli iş gucunun yetiştirilmesinde meslekî ve teknik icerikli eğitim calışmaları yaptırmak,
e) Goc edenlerin yeni ortamlarına uyum sağlamalarına yonelik eğitim calışmaları yaptırmak,
f) Sağlık kuruluşları ve alan uzmanları ile iş birliği yapılarak halk sağlığının korunması, aile planlaması, sağlıklı beslenme ve barınma, iyi bir uretici ve bilincli bir tuketici olma niteliğini kazandırıcı calışmalar yaptırmak,
g) Hayat boyu oğrenme anlayışıyla bireylerin; bilimsel, girişimci, teknolojik, iktisadi, sosyal, kulturel gelişmelerini ve serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirme ve kullanma alışkanlıkları kazandırmak, yeteneklerini geliştirme imkÂnını sağlamak,
ğ) Ozel eğitim gerektiren bireylere, gelişim ozelliklerine gore, bireysel yeterlilikleri doğrultusunda okuma-yazma oğretmek, bilgi ve beceri kazanmalarını sağlamak,
h) Aile eğitimi programları ile Turk aile yapısını guclendirerek toplumsal yapının korunmasını sağlamak ve bu amacla surekli eğitim imkÂnları hazırlamak,
ı) Toplumda sevgi, hoşgoru, diyalog, iş birliği, farklılıklara saygı, yardımlaşma ve birikimleri paylaşma kulturunun gelişmesini sağlamak,
i) Yaşlı bireylerin sosyal ve ekonomik hayata etkin olarak katılımları icin eğitim calışmaları yapmak
amacıyla duzenlenir.
İlkeler
MADDE 5 ? (1) Yaygın eğitimin ilkeleri şunlardır:
a) Herkese acıklık
b) İhtiyaca uygunluk
c) Sureklilik
c) Gecerlilik
d) Planlılık
e) Yenilik ve gelişmeye acıklık
f) Gonulluluk
g) Her yerde eğitim
ğ) Hayat boyu oğrenme
h) Bilimsellik ve butunluk
ı) İş birliği ve eş gudum
UCUNCU BOLUM
Merkezlerin Kuruluş ve Gorevleri
Kuruluş
MADDE 6 ? (1) Bu Yonetmelik kapsamındaki eğitim faaliyetlerini yurutmek uzere il ve ilcelerde merkezler kurulur.
(2) İhtiyac ve şartlar doğrultusunda belde, koy ve mahallelerde merkezlere bağlı olarak kurs yerleri oluşturulur.
Merkezlerin gorevleri
MADDE 7 ? (1) Merkezlerde yaygın eğitimin amac ve ilkeleri doğrultusunda aşağıdaki gorevler yurutulur:
a) Millî kultur, bilimsel ve teknolojik gelişmelere uyum, yurttaşlık eğitimi, aile eğitimi, guzel sanatlar, sportif, sosyal ve kulturel etkinlikler ile benzeri konuları iceren eğitim calışmaları yapmak.
b) Bilmeyenlere okuma-yazma oğretimi, bilenlere eksik eğitimlerinin tamamlanması icin destek sağlayıcı surekli eğitim vermek, şartlar ve ihtiyaclara gore ilgili eğitim kurumları ile iş birliği yapılarak programlar hazırlamak ve uygulamak.
c) Meslek oncesi eğitim ve yeni bir meslek edinme, cok yonlu iş eğitimi, endustri icinde eğitim ve hayat boyu oğrenme konularını kapsayan yaygın eğitim veya kısa sureli ve kademeli mesleki ve teknik eğitim programları uygulamak; yerel duzeyde iş gucu piyasası ile ilgili araştırmalar yaparak istihdama yonelik meslek alanlarında kurslar duzenlemek ve nitelikli insan gucu yetiştirilmesine katkı sağlamak.
c) Eğitim ihtiyacı olan alanlarda okuma-yazma, sosyal ve kulturel, mesleki ve teknik kurslar ile sosyal etkinlikler cercevesinde toplantı, gezi, kampanya, kurs, seminer, konferans, yarışma, acık oturum, sergi, panel, sempozyum ve benzeri etkinlikler duzenlemek; gerekli şartların oluşturulması kaydıyla yoresel, ulusal ve uluslar arası duzeyde etkinlikler gercekleştirmek; ihtiyac duyulan kulupleri oluşturarak calıştırmak.
d) İmkÂnlar olcusunde kitaplıklar oluşturmak, belli aralıklarla yayınlar yapmak, cevrenin tarihî ve kulturel değerlerini derlemek ve yayın yoluyla tanıtmak.
e) Millî bayramlar, mahallî kurtuluş gunleri, belirli gun ve haftalar, cevreye ait gelenek ve gorenekler ile millî kultur değerlerinin tanıtılması, korunup yaşatılması yonunde calışmalar yapmak.
f) Etkinliklerle ilgili hazırlanmış yazılı, gorsel ve işitsel araclardan belli bir program cercevesinde kursiyerlerin yararlanmasını sağlayıcı calışmalar yapmak.
g) Hayat boyu oğrenmeyi destekleyen ulusal ve uluslararası bilgi ağı oluşturmak, e-oğrenme uygulamalarında erişime acık bilgi kaynaklarının artırılmasını sağlamak.
ğ) Bakanlığa bağlı olmayan kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak ozel eğitim gerektiren bireyler, koruma altındaki bireyler, sokakta calışan veya yaşayan cocuklar, değişik sektorlerde calışan cocuklar, tedavi altındaki madde bağımlıları, tutuklu ve hukumluler, rehabilitasyon merkezleri ile hastanede yatan kişilere kurs ve etkinlikler duzenlemek.
h) Emekliliğe uyum ve yaşlılara yonelik etkinlikler gercekleştirmek.
ı) Aileyi geliştirmeye yonelik olarak cocuk psikolojisi, bakımı, gelişimi; ergenlik ve genclik psikolojisi; ev yonetimi, aile iletişimi ve benzeri konularda eğitim etkinlikleri duzenlemek; anne-babalara cocuk eğitimiyle ilgili uygulamalı kurslar duzenlemek ve bu kursiyer cocuklarının yararlanabileceği cocuk bakım ve oyun odaları oluşturmak.
i) Uzaktan eğitimle ilgili her turlu gelişmeyi takip ederek, bu tur eğitim faaliyetlerinden yararlanmak icin gerekli onlemleri almak.
DORDUNCU BOLUM
Gorev, Yetki ve Sorumluluklar
Yaygın eğitimden sorumlu il millî eğitim mudur yardımcısı veya şube mudurunun gorev ve sorumlulukları
MADDE 8 ? (1) Yaygın eğitim hizmetlerinden sorumlu il millî eğitim mudur yardımcısı veya şube muduru; il duzeyindeki tum merkezlerce yurutulen yaygın eğitim etkinliklerinin bir butunluk icinde planlanması, programlanması, yurutulmesi, denetlenmesi ve eş gudumunden millî eğitim muduru adına yetkili ve sorumludur.
(2) Yaygın eğitimden sorumlu mudur yardımcısı veya şube muduru;
a) Merkezlerin oğretmen ve usta oğretici ihtiyaclarını karşılamak icin gerekli calışmaları yapar.
b) Bakanlık ile diğer kurumlar arasındaki iletişim ve iş birliğinin duzenli yurutulmesini sağlar. Kurs ve sosyal etkinliklerle ilgili olarak yıl boyunca il duzeyinde eğitim ihtiyaclarını belirleme calışmalarının surdurulmesi, duzenli ve verimli olarak gercekleştirilmesi icin gerekli onlemleri alır.
c) Merkezlerin eğitim, oğretim, uretim, yonetim ve butce etkinlikleri ile ilgili oneri, istek, rapor gibi bilgi ve belgelerin suresi icinde Bakanlığa ulaştırılmasını sağlar.
c) Merkezde ihtiyac duyulan gorsel, işitsel ve yazılı materyalin sağlanması ve dağıtımı yonunde gerekli onlemi alır.
d) Bakanlığın denetim ve gozetiminde diğer resmî ve ozel kurum veya kuruluşlar ile gonullu kuruluşlarca ucretsiz duzenlenecek kursların gercekleştirilmesi icin iş birliği imkÂnları sağlar.
e) Belirli aralıklarla merkez ve kurs yerlerinin rehberlik ve denetim calışmalarını yapar, buna dair aylık program hazırlar, bu programı millî eğitim mudurunun onayına sunar.
f) Merkezlerce yurutulen hizmetlerin il genelinde butunluk icinde yurutulmesini sağlar.
g) İlin yaygın eğitim ihtiyaclarının belirlenmesi, planlanması, değerlendirilmesi calışmalarını yapar, sorunların cozumu icin gerekli onlemleri alır.
ğ) İlce hayat boyu oğrenme, halk eğitimi planlama ve iş birliği komisyonu toplantılarına imkÂnlar olcusunde katılır ve calışmaları takip eder.
h) İhtiyac hÂlinde iş birliği protokollerinin hazırlanması, iş ve işlemlerin yurutulmesine dair gorevleri yerine getirir.
ı) İl hayat boyu oğrenme, halk eğitimi planlama ve iş birliği komisyonu toplantılarına katılır, komisyonun sekretarya hizmetlerini yurutur ve ilcelerden gelen onerileri komisyona sunar.
i) Ulusal ve ikili anlaşmalar cercevesinde yurutulecek projelerin il genelinde uygulanması icin gerekli onlemleri alır, projede gorevli personel arasındaki eş gudumu sağlar.
j) İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu kararlarını da dikkate alarak mesleki ve teknik eğitim kursları ile ilgili eğitim ihtiyaclarının belirlenmesi ve planlanmasını sağlar.
Mudurun gorev ve sorumlulukları
MADDE 9 ? (1) Mudur; millî eğitimin genel amac ve temel ilkeleri doğrultusunda, kurumun amaclarını gercekleştirmek uzere tum kaynakların etkili ve verimli kullanımından, ekip calışması anlayışı ile yonetim ve temsilinden, yaygın eğitim faaliyetlerinin etkin ve verimli yurutulmesinden birinci derecede sorumludur.
(2) Mudur;
a) Eğitim, oğretim, uretim ve yonetimin verimliliğinin artırılması, surekli gelişme icin gerekli araştırmaların yapılması ve sonuclarının değerlendirilmesini sağlar.
b) İş gucu ihtiyacını ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak araştırır, belirler ve eğitim ihtiyaclarını karşılamak icin varsa oncelikle ilgili mesleki teknik oğretim kurumlarıyla iş birliği yapar.
c) İhtiyac duyulan oğretmen ve usta oğreticilerin gorevlendirilmesi icin ilgili birimlere onerilerde bulunur.
c) Merkezin gelişmesi icin cevre imkÂnlarını ve ihtiyaclarını dikkate alarak uzun donemli bir plan hazırlar ve her oğretim yılı başında bu planı gozden gecirir, gercekleştirilen calışmaları değerlendirir ve yeni hedefleri belirler, araştırma ve geliştirme calışmalarının etkin bir şekilde yurutulmesi icin de gerekli onlemi alır.
d) Eğitim ihtiyaclarını belirleme calışmaları yanında yorenin ihtiyacına gore program geliştirme, yonetim, butce ve benzeri konularda planlama ve duzenleme yapılmasını sağlar.
e) Gunluk calışma cizelgesi ile oğretmenlerin nobet cizelgelerinin duzenlenmesini sağlar ve onaylayarak yururluğe koyar. Mucavir alan dışındaki eğitim ihtiyaclarını belirleme calışmalarını yurutecek personelin yıllık gorevlendirme onaylarını alır.
f) Merkezin harcama yetkilisi olarak kurumun satın alma işlemlerinin ilgili mevzuat hukumlerine gore yurutulmesini sağlar.
g) Oğretmen ve diğer personelden gorevlerini başarılı olarak yurutenler ile yonetim, eğitim ve oğretimin etkinliğini artırmak icin buyuk caba gosterenlerin odullendirilmesini onerir, personelin sicil raporlarını duzenler.
ğ) Ozel sektor ile diğer resmî ve gonullu kuruluşlarla da iş birliği yaparak yeni ihtiyaclara gore istihdamı kolaylaştırıcı kurslar acılmasını sağlar.
h) Merkezin, cevre ihtiyaclarına gore amaclarına ulaşabilmesi icin cevre ile etkili bir iletişim kurar; bu amacla yoresel eğitim programlarının hazırlanması, uygulanması ve geliştirilmesinde cevredeki ilgililerin goruşlerini alır, program sınırları icinde bunlardan yararlanır, gerekli durumlarda ust makamlara onerilerde bulunur.
ı) Merkez halk eğitimi ve hayat boyu oğrenme planlama komisyonuna başkanlık eder, alınan kararlar doğrultusunda calışmaları yonlendirir, il ve ilce hayat boyu oğrenme, halk eğitimi planlama ve iş birliği komisyonu toplantılarına katılır.
i) Millî kultur değerlerimizin korunması, yaşatılması, yaygınlaştırılması, geliştirilmesi ve tanıtılması calışmalarını ozendirir ve planlar; okul aile birliğini kurar, kulupler oluşturarak etkin şekilde calıştırılmasını sağlar.
j) Halk eğitimi etkinlikleri ile personeli izler, değerlendirir ve sonuclarını rapor hÂline getirir.
k) Merkezde yapılan faaliyetlerin sonucunda elde edilen urunlerin sergilenmesini sağlar, bu konuda girişimci kursiyerlere destek verir.
l) Aday oğretmen, kadrolu usta oğretici, diğer personel ile ucretli usta oğreticilerin iş başında eğitimleri ve calışmaları ile ilgili bilgilendirme, rehberlik calışmalarını yapar, bu konuda gerekli tedbirleri alır.
m) Mudur yardımcıları arasında gorev paylaşımını yapar, calışmalarını denetler.
n) Oğretim yılı başlamadan once personel arasında iş bolumu yapar ve yazılı olarak bildirir. Komisyon ve ekipleri oluşturur. Oğretim programları ile eğitim ve oğretimle ilgili kaynakların kurumda bulundurulmasını sağlar.
o) Kurs planlarının hazırlanması amacıyla oğretmen, kadrolu usta oğretici ve ucretli usta oğreticilerle toplantı yapılmasını sağlar. Oğretmenlerden sorumlu oldukları dersler ile atolye ve laboratuvar etkinliklerini; bolum, atolye, laboratuvar, uretim ve hizmete yonelik kurs planlarını kurs başlamadan once alır, inceler, gerekli değişiklikleri yaptırarak onaylar ve bir orneğini oğretmen veya usta oğreticiye iade eder.
o) Merkezin derslik, laboratuvar, atolye, kutuphane, makine, arac ve gerec ile diğer tesislerinin eğitim ve oğretime hazır bulundurulmasını sağlar.
p) Kurslara devam eden dezavantajlı veya ozel eğitim gerektiren bireylerin yetiştirilmesi ile ilgili gerekli onlemleri alır.
r) Okuma yazma ile ilgili iş ve işlemleri, 16/6/1983 tarihli ve 2841 sayılı Zorunlu İlkoğrenim Cağı Dışında Kalmış Okuma Yazma Bilmeyen Vatandaşların Okur Yazar Duruma Getirilmesi veya Bunlara İlkokul Duzeyinde Eğitim Oğretim Yaptırılması Hakkında Kanuna gore yurutur.
s) İlgili kuruluşlarla iş birliği yaparak, her turlu tehlikeye karşı gerekli guvenlik onlemlerini alır.
ş) Kanun, tuzuk, yonetmelik, yonerge, genelge ve benzeri duzenlemelerle verilen diğer gorevleri yapar.
Mudur yardımcılarının gorev ve sorumlulukları
MADDE 10 ? (1) Merkezlerde gorevli mudur yardımcıları mudure karşı sorumludur.
(2) Mudur yardımcılarının alanlara gore gorevleri şunlardır:
a) Eğitim ihtiyaclarının belirlenmesi ile ilgili gorevler;
1) Cevrede yapılacak alan araştırmalarına dair planlamanın yapılması, bu calışmada gorev yapacak oğretmen, usta oğretici ve gonullu kişilerin belirlenmesi, gorevlendirme onaylarının mudure sunulması ve alan calışmalarının bir plan cercevesinde gercekleştirilmesi,
2) Uygulanan programların cevrede bıraktığı sosyo-ekonomik etkililiği ve verimliliğini tespit etmek icin araştırmalar yapılması,
3) Merkezin yıllık calışma planının hazırlanması ve onaya sunulması,
4) Etkinlikler icin gerekli ozendirme kampanyalarının planlanması ve mudurun onayı ile uygulanması,
5) Uygulanacak programlara gore oğretmen ve oğretim elemanı ihtiyacının belirlenmesi,
b) Program geliştirme ile ilgili gorevler;
1) Bakanlıkca hazırlanan yaygın eğitim programlarından cevreye uygun olanların etkin bir şekilde uygulanmasının sağlanması,
2) Yerel duzeyde hazırlanacak eğitim programları ile ilgili komisyona başkanlık edilmesi, programların cevreye gore duzenlenmesi, denenerek geliştirilmesi, hazırlanan programların uygulanması icin ders arac, gerec ve materyallerinin sağlanması,
3) Cevredeki yuksek oğretim kurumları ve diğer kurumlarla yapılacak program geliştirme calışmalarının planlanması,
4) Uygulamada birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla oğretmen ve usta oğreticiler arasındaki eş gudumun sağlanması,
5) Merkezdeki araştırma, geliştirme, uzaktan eğitim, ic ve dış kaynaklı proje calışmalarının yurutulmesi,
6) Merkezlerde gorevli aday oğretmen ve ucretli usta oğreticilere bilgilendirme, danışmanlık ve rehberlik yapılması,
7) e-Yaygın sistemi programı ile ilgili iş ve işlemlerin yurutulmesi,
c) Yonetim ve mali işler ile ilgili gorevler;
1) Kursiyer kayıt ve kabul, eğitim, oğretim, devam, izin, disiplin işleri ile diğer yonetim konularının ve bunlarla ilgili defter, dosya ve belgelerin duzenlenmesi, takip edilmesi ve sonuclarının izlenip değerlendirilmesi,
2) Merkezin bina, tesis, arac, gerecinin duzen, temizlik, bakım ve korunması ile her an kullanıma hazır durumda bulundurulmasının sağlanması,
3) Satın alma işlemlerinin yurutulmesi,
4) Bakanlıkca veya merkezce acılacak hizmet ici eğitim, kurs, seminer ve benzeri calışmalar ile ilgili iş ve işlemlerin yurutulmesi,
5) Merkezlerde calışma saatleri dışındaki nobet gorevinin yerine getirilmesi,
6) Okul aile birliği ve kulup faaliyetlerinin duzenli olarak yurutulmesinin sağlanması,
7) Taşınır kayıt, kontrol ve duşum işlemleri ile eğitim, oğretim suresince kullanılacak değerlendirme form ve belgelerin hazırlanması, kayıtların tutulması,
c) Merkezin işleyişi ile ilgili gorevler;
1) Halk eğitimi merkezi planlama komisyonunun sekretarya iş ve işlemlerinin yurutulmesi,
2) Oğretmenlerden not cizelgelerinin alınması, incelenmesi ve mudurun onayına sunulması,
3) Ders programlarının oğretmenlere dağıtımı ile ilgili cizelgelerin hazırlanması,
4) Nobet cizelgelerinin hazırlanması, mudure onaylatılması, oğretmenlerin ve diğer gorevlilerin nobet gorevlerinin kontrol edilmesi,
5) Memurların ve diğer personelin gorev dağılımının duzenlenmesi, mudurun onayına sunulması ve bu gorevlerin yurutulmesinin sağlanması,
6) Aylık maaş ve ders ucretleriyle ilgili iş ve işlemlerin yapılması,
7) Merkezdeki harcamalarla ilgili olarak gorevlendirildiğinde gercekleştirme gorevinin yapılması,
8) Merkezin muayene, teslim alma ve sayım kuruluna başkanlık edilmesi ve işlemlerin yurutulmesi,
d) Acık oğretimle ilgili gorevler;
1) Kayıtların alınması,
2) Kitap dağıtım işlerinin yapılması,
3) Oğrenci belgesi ve diğer belgelerin elektronik ortamda duzenlenmesi, diplomaların dağıtılması,
4) Acık oğretim ile ilgili diğer iş ve işlemlerin yurutulmesi.
(3) Merkez muduru, mudur yardımcıları arasında dengeli bir gorev dağılımı yapar. Merkezde bir mudur yardımcısı olması hÂlinde, muayene ve kabul komisyonuna kendisi başkanlık eder.
Teknik mudur yardımcısının gorev ve sorumlulukları
MADDE 11 ? (1) Teknik mudur yardımcısı, doner sermaye işletmesi ile ilgili etkinliklerin yurutulmesinden mudure karşı sorumludur.
(2) Teknik mudur yardımcısı;
a) Doner sermaye mevzuatında belirtilen gorevleri yerine getirir.
b) Calışma saatleri dışında idari nobet tutar.
c) Mudurun vereceği diğer gorevleri yapar.
Diğer personel
MADDE 12 ? (1) Merkezde gorevli atolye veya laboratuvar şefi, oğretmen, rehber oğretmen, uzman, yetişkin eğitimi uzmanı, sosyolog, psikolog, kadrolu usta oğretici, ucretli usta oğretici, gonullu oğretici, teknisyen, memur, kutuphane memuru, ambar memuru, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, ayniyat mutemedi, şofor, aşcı, kaloriferci, bahcıvan, hizmetli ve bekci gibi diğer personelin gorev ve sorumlulukları Bakanlıkca cıkarılacak yonerge ile belirlenir.
BEŞİNCİ BOLUM
Bina ve Tesisler
Merkez binası
MADDE 13 ? (1) Merkez binası; programların ozellikleri, kursiyerlerin durumu ve cevrenin ihtiyacları dikkate alınarak planlanır. Binalarda; yonetim, oğretmenler odası, derslik, atolye, laboratuvar, arac, gerec, gorsel sanatlar ve muzik odaları, konferans salonu, kutuphane gibi yerler bulunur. Spor salonu, cok amaclı salon, cocuk bakım ve oyun odaları, spor ve oyun alanları kurumun amaclarına gore duzenlenir. Bina ve eklentilerinin yeterli olması durumunda, ihtiyaca gore cağın gerektirdiği hobi alanları, internet erişim merkezleri ve sosyal etkinlik ortamları duzenlenir. Binalar bilimsel ve teknolojik arac ve gerecle donatılır.
(2) Koridorlarda, Bakanlıkca tavsiye edilmiş Turk buyuklerine ait resimler ile Turk tarihi ve kulturune ait levhalar, eğitici ve sanat değeri olan resimler, duvar gazetesi ile kursiyerlerin diğer etkinliklerinin sergilenebileceği panolar bulundurulur.
Turk bayrağı ve Ataturk koşesi
MADDE 14 ? (1) Turk bayrağının bulundurulması, temizliği, korunması ve kullanılmasında 22/9/1983 tarihli ve 2893 sayılı Turk Bayrağı Kanunu hukumlerine uyulur.
(2) Kurumlarda, yonetimin bulunduğu binanın girişinde kolayca gorulebilecek en uygun yerde Ataturk koşesi oluşturulur.
Derslikler
MADDE 15 ? (1) Derslikler, programın ozelliklerine gore duzenlenir, kursiyer sayısı, yaş ve gelişim durumları dikkate alınarak donatılır.
(2) Derslik, laboratuvar ve atolyelerde; yazı tahtasının ust kısmına cerceveli Ataturk resmi, Ataturk resminin sağına İstiklÂl Marşı, soluna Ataturk'un Gencliğe Hitabesi asılır. Buralarda Turkiye haritası ile taşınırlar listesi de bulundurulur.
Atolye ve laboratuvarlar
MADDE 16 ? (1) Programın ozelliğine gore merkezlerde atolye ve laboratuvar kurulur ve eğitim, oğretime hazır hÂlde bulundurulur. Bu birimler, ozel eğitimi gerektiren kursiyerlerin de yararlanabilecekleri şekilde duzenlenir.
Cocuk bakım ve oyun odası
MADDE 17 ? (1) Merkezlerin bunyesinde ihtiyac duyulması durumunda cocuk bakım ve oyun odası oluşturulur.
Spor alanları ve gorsel sanatlar derslikleri
MADDE 18 ? (1) Merkezler bunyesinde varsa spor alanı, spor salonu ve cok amaclı salonlar sosyal, kulturel ve sportif etkinlikler icin kullanıma hazır durumda bulundurulur.
(2) Spor tesislerinin kullanımıyla ilgili acıklamalar, gorulebilecek yerlere asılır. Tesislerin korunması ile ilgili guvenlik onlemleri alınır. Bu tesisler, 31/5/2005 tarihli ve 25831 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Okul-Aile Birliği Yonetmeliği hukumlerine gore işletilir.
(3) İmkÂnları elverişli merkezlerde gorsel sanatlar ve muzik derslikleri oluşturulur. Gorsel sanatlar dersliğinin, bir kursiyere 2 m² alan duşecek şekilde duzenlenmesine ozen gosterilir.
(4) Muzik dersliği diğer dersliklerden daha uzak bir yerde ve anfi şeklinde planlanır, muzik aletleri icin oda veya bir bolum ayrılır.
(5) Dersliklerde standartlara uygun arac ve gerec bulundurulur.
Kantin
MADDE 19 ? (1) Merkezin fizikî şartlarının uygun olması hÂlinde kantin kurulabilir. Kantinin kurulması, işletme ve denetimi ile ilgili işlemler Millî Eğitim Bakanlığı Okul-Aile Birliği Yonetmeliği hukumlerine gore yurutulur.
Uygulama birimi
MADDE 20 ? (1) Bunyesinde doner sermaye bulunan merkezlerde gıda uretimi, beslenme, ticaret, turizm ve benzeri bolum ve atolyeler uygulama birimi olarak kurulabilir.
ALTINCI BOLUM
Eğitim, Oğretim Etkinlikleri
Kurslar
MADDE 21 ? (1) Yaygın eğitim programları veya kısa sureli ve kademeli eğitim uygulayarak ekonomimizin gelişmesi doğrultusunda ve istihdam politikasına uygun meslekleri edinmeleri icin yaş, eğitim seviyesi ve cinsiyet farkı gozetmeksizin bireyleri, meslek sahibi, ortak kulturun gonullu temsilcisi, katılımcı, paylaşımcı ve uretken vatandaş olarak yetiştirmek amacıyla yer ve zamana bağlı olmaksızın genel, mesleki ve teknik eğitim kursları duzenlenir.
Kurs turleri
MADDE 22 ? (1) Kurslar; genel, mesleki ve teknik olmak uzere iki bolumden meydana gelir. Bu bolumler birbirini destekleyici bicimde hazırlanır.
(2) Meslek kurs programları belgeye goturecek şekilde, ulusal ve uluslararası meslek ve eğitim standartlarına uygun olarak yapılandırılır.
Eğitim ihtiyaclarını belirleme calışmaları ve uygulanacak yontemler
MADDE 23 ? (1) Kurslar, cevrede yapılacak kapsamlı eğitim ihtiyaclarını belirleme calışmaları sonucuna gore planlanır ve duzenlenir. Merkezlerdeki oğretmenler, eğitim ihtiyaclarını belirlemek icin toplantı, goruşme, anket, gozlem ve benzeri bilimsel yontemlerle oğretim yılı başında ve sonunda eğitim ihtiyaclarını belirleme calışmaları yaparlar.
(2) Eğitim ihtiyaclarını belirleme calışmalarında bilişim teknolojisi başta olmak uzere cevredeki iletişim araclarından yararlanılır.
(3) Yorum ve demec icermeyen ve sadece merkez ve bağlı birimlerin faaliyetlerini tanıtımla sınırlı olmak kaydıyla kitle iletişim kuruluşlarına bilgi verecek gorevliler mulki amirlerce belirlenir.
Kursların duzenleneceği yerler
MADDE 24 ? (1) Kurslar;
a) Merkez binalarında,
b) Ceza infaz kurumları ve tutukevlerinde,
c) İl, ilce, belde, koy ve mahallelerde eğitim icin sağlanan yerlerde,
c) Rehabilitasyon merkezlerinde,
d) Kamu veya ozel kuruluşlara ait yerlerde,
e) Orgun eğitim, oğretim kurumlarına ait binalarda,
f) Gezici olarak hazırlanan mobil eğitim araclarında,
g) Merkezlerce uygun gorulen diğer yerlerde
duzenlenir.
Kursların doğrudan merkezlerce duzenlenmesi
MADDE 25 ? (1) Kurs duzenlenmesi ile ilgili eğitim ihtiyaclarını belirleme calışmalarından sonra talep edilen kurs, merkezin imkÂnlarıyla acılır. Gerekli olan arac, gerec, techizat, bina, butce, personel ihtiyacları merkezlerce karşılanır. Kursa katılanlardan durumu uygun olanlar, kendi istekleriyle etkinlik giderleri icin okul aile birliğine katkıda bulunabilirler.
Kursların iş birliği ile duzenlenmesi
MADDE 26 ? (1) Mesleki ve teknik, sosyal ve kulturel alanlarda meydana gelen gelişmeler doğrultusunda kaynakları birleştirmek, eğitimde kaliteyi yukseltmek, istihdam kolaylığı ve katılımcılara sosyal yararlar sağlamak amacıyla gerektiğinde ceşitli orgun eğitim-oğretim kurumlarına ait binalarda ve programların ozelliğine gore atolye ve laboratuvar gibi eğitim ortamlarında, ozel ve resmî kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapılarak da kurslar duzenlenebilir.
(2) Ozel, resmî kurum ve kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları ile iş birliği yaparak il genelinde duzenlenecek kurslar icin il millî eğitim mudurluğunce; bir merkez ile iş birliğinde yerel olarak duzenlenecek kurslar icin merkez mudurluğunce protokoller hazırlanıp uygulanabilir. Merkez mudurlukleri tarafından imzalanan protokoller, millî eğitim mudurunun onayı ile gecerlilik kazanır. Ulke genelinde diğer Bakanlık ve ilgili kurum veya kuruluşlar arasındaki uygulamalar icin Bakanlıkca protokol duzenlenir.
(3) İş birliği protokolleri cercevesinde duzenlenebilecek kurslarla ilgili alınacak onayda, tarafların kursa katkıları ve kursun iş birliği hÂlinde duzenleneceği acıkca belirtilir. Bu şekilde duzenlenen kurslarda gozetim, izleme, rehberlik ve kurs sonunda kurs bitirme belgesi duzenlenmesi merkezlerce yapılır, bu yetki başka kurum ve kuruluşlara devredilemez.
Kursların doner sermaye kapsamında duzenlenmesi
MADDE 27 ? (1) Bunyesinde doner sermaye işletmesi bulunan merkezlerde sadece uretime yonelik kurslar doner sermaye kapsamında duzenlenir. Kursların bu şekilde duzenlenmesinde verilen eğitimde mal ve hizmet uretiminin gercekleştirilmesi de sağlanır.
(2) Uretime yonelik duzenlenecek kurslar merkez halk eğitimi ve hayat boyu oğrenme planlama komisyonunda belirlendikten sonra onaya sunulur. Kursun doner sermaye kapsamında duzenlendiği bu onayda belirtilir ve işlemler, doner sermaye ile ilgili mevzuata gore yurutulur.
Ozel mevzuatı olan kurslar
MADDE 28 ? (1) Bakanlık veya diğer bakanlık, kurum ve kuruluşlarla iş birliği hÂlinde duzenlenen kurslar, kendi ozel mevzuatına gore acılır ve yurutulur.
Ozel eğitim gerektiren bireylere yonelik duzenlenecek kurslar
MADDE 29 ? (1) Ozel eğitim gerektiren kişileri mesleki ve teknik ile sosyal ve kulturel alanda bilgi ve beceri sahibi yapmak, onları hayata kazandırmak, uretken bireyler hÂline getirmek amacıyla kurslar duzenlenir. Kursların duzenlenmesinde ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapılır.
(2) Ozel eğitim gerektiren kişiler icin ozel sınıf ve gruplar oluşturulabileceği gibi kaynaştırma yolu ile diğer kurslardan da faydalanmaları sağlanabilir.
(3) Bu bireylerin eğitim oğretim hizmetleri 31/5/2006 tarihli ve 26184 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Ozel Eğitim Hizmetleri Yonetmeliğinin ilgili hukumleri doğrultusunda yurutulur.
Merkezlerin gozetiminde duzenlenecek kurslar
MADDE 30 ? (1) Ucretsiz olarak halka acık yaygın eğitim amaclı kurs duzenlemek isteyen diğer bakanlıklar, resmî ve ozel kurum ve kuruluşlar ile gonullu kuruluşlar halk eğitimi merkezi mudurluklerinin gozetim ve iş birliğinde kurs duzenleyebilirler. Mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumlarınca acılan kurslar bu kapsamda değerlendirilmez. Kuruluş kanunlarında verilen yetki gereği diğer bakanlık ve kurum, kuruluşlarca acılan kurslarda da Bakanlıkla iş birliği yapılır. Hizmet ici eğitim faaliyetleri haric Bakanlığın izin, denetim ve gozetimi dışında kurs adı altında duzenlenen etkinliklerde verilen belgeler gecerli kabul edilmez.
Kursların meslek kursları statusunde duzenlenmesi
MADDE 31 ? (1) Merkezlerce, meslek kursları ile ilgili gerekli eğitim, oğretim ortamı oluşturulamadığı durumlarda bolgedeki mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumlarıyla iş birliği yapılarak meslek kursları duzenlenir.
(2) Mesleki ve teknik kurslarla ilgili işlemler, Mesleki ve Teknik Eğitim Yonetmeliğinin meslek kurslarının duzenlenme ve yurutulme esasları hukumleri doğrultusunda yurutulur. Bu kurslara katılanlar, işletmelerde beceri eğitimine devam ettikleri surece Mesleki Eğitim Kanunu cercevesinde cırak oğrencilere tanınan iş kazaları ve meslek hastalıkları ile hastalık sigortaları hukumlerinden faydalandırılır.
Kursa kayıt-kabul
MADDE 32 ? (1) Kursa devam edeceklerde, Turkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma şartı aranır. Haymatlos (ulkesi belli olmayan) veya multeci durumundaki yabancılar, Turkiye'de calışma izni verilen yabancılar, yabancı misyon şefliklerinde veya uluslararası kuruluş temsilciliklerindeki gorevliler ile Turk vatandaşlığını kazanmış olup sonradan Bakanlar Kurulundan Turk vatandaşlığından cıkma izni alarak yabancı bir devlet vatandaşlığı hakkını kazanan kişiler ve bunların birinci derecede yakınları kurslara devam edebilirler. Bunlarla ilgili işlemlerde Mesleki ve Teknik Eğitim Yonetmeliği ile Turkiye'de oğrenim goren yabancı uyruklu oğrencilere ilişkin mevzuat hukumlerine uyulur. Yukarıda belirtilenlerin dışındakiler icin mulki amirin izni gerekir.
(2) Kurslara kayıt, kursiyerin T.C. kimlik numarası esas alınarak yapılır. Kursiyerlerden, acılacak kursun ozelliğine gore gerektiğinde oğrenim belgesi istenir.
(3) Başvurular, merkezlere bireysel ve toplu olarak doğrudan yapılabileceği gibi bilişim teknolojisi kullanılarak da yapılabilir. Ayrıca merkezlerden uzak yerleşim birimlerinde ikamet edenler, bulundukları yerdeki muhtarlıklar ve Bakanlığa bağlı okul veya kurum mudurluklerine başvuruda bulunabilirler. Muhtarlık, okul veya kurum mudurlukleri, yapılan başvuruları belirli aralıklarla merkez mudurluğune ulaştırır.
Kursların duzenlenmesi ve kursa katılacakların sayısı
MADDE 33 ? (1) Merkezlerce kurslar en az 12 kursiyerin katılmasıyla duzenlenir. Kurslar; program, aday kursiyer sayısı, oğretmen ve usta oğreticilerin calışma saatleri ile benzeri bilgiler iceren teklifin millî eğitim muduru tarafından onaylanmasıyla acılır.
(2) Kurs acılma onayları, tek olarak alınabileceği gibi belirli donemlerde toplu olarak da alınabilir.
(3) Kursiyer sayısının 8 in altına duşmesi durumunda, merkez mudurunun teklifi, millî eğitim mudurunun onayı ile eğitime devam edilebilir.
(4) Okuma yazma, ozel eğitim gerektiren bireylere, koruma altındaki bireylere, sokakta calışan veya yaşayan cocuklara, rehabilitasyon merkezlerinde ve hastanelerde yatan kişilere, tutuklu ve hukumlulere, 3/7/2005 tarihli ve 5402 sayılı Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezleri ile Koruma Kurulları Kanunu kapsamında duzenlenen kurslar ile unutulmaya yuz tutmuş geleneksel el sanatlarının yaşatılmasına yonelik ve doner sermaye işletmesi bunyesinde duzenlenecek kurslarda kursiyer sayısı dikkate alınmaz.
(5) Kurslarda programın ozelliği ve katılımcının isteği, mevcut imkÂnlar ve benzeri hususlar dikkate alınarak eğitimin bireyselleştirilmesi yoluna da gidilebilir.
(6) Kursların herhangi bir nedenle kapatılması durumunda kursiyerler, istemeleri hÂlinde aynı programı yuruten en yakın kurs merkezine nakledilebilir.
(7) Bir kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler, yeni acılan aynı tur ve seviyedeki bir kursa katılabilirler. Ancak bu durumdaki kursiyerlerin sayısı, kursa katılanların sayısının 1/4 unu aşamaz.
Kursa devam
MADDE 34 ? (1) Kursiyerler;
a) Duzenli olarak kursa devam etmek zorundadırlar. Ozurlu ve ozursuz devamsızlıkların toplamı kurs suresinin 1/5 ini gecemez.
b) Moduler oğretim programının uygulandığı kurslarda, kazanılmayan ve devam edilmeyen modullerden devamsız ve başarısız sayılırlar. Daha once başarısız oldukları kursa tekrar katılmaları veya diğer kurslara devam etmek istemeleri hÂlinde eğitim aldıkları ve başarılı oldukları modullerden muaf tutulurlar.
Disiplin
MADDE 35 ? (1) Kurslarda eğitim ve oğretimi aksatan, kursun duzenini bozan, oğretmen ve kursiyerlerin huzurunu kacıracak tutum ve davranışlarda bulunan, yapılan uyarılara rağmen davranışlarını duzeltmeyen kursiyerlerin kursla ilişikleri kesilir. Kurumun arac, gerecine kasten zarar verenlerin de kursla ilişiği kesilir.
Kurs arac, gerecinin korunması
MADDE 36 ? (1) Kurs icin gerekli arac, gerec merkezlerce sağlanır. Kurs suresince ayrıca iş birliği yapılan kurum veya kuruluşlar ile kursiyerlere ait arac, gerec de kullanılabilir. Kursa katılanlar, demirbaş eşyanın bakımı ve korunmasından sorumludur.
Yıllık calışma suresi
MADDE 37 ? (1) Merkezlerdeki etkinlikler, yıl boyunca surdurulur. Kursların acılış ve kapanış tarihleri, kutlanacak veya anılacak belirli gun, haftalar ve tatil zamanları, il hayat boyu oğrenme, halk eğitimi planlama ve iş birliği komisyonunca onceden planlanır. Etkinlikler, il millî eğitim mudurluğunce hazırlanan oğretim yılı calışma takviminde belirtilir.
Haftalık calışma suresi
MADDE 38 ? (1) Haftalık calışma suresi en fazla 40 saattir. Kursların haftada kac saat, hangi gun ve saatte yapılacağı, kurs yeri, kursiyerlerin durumları ve uygulanacak program dikkate alınarak belirlenir.
Gunluk calışma suresi
MADDE 39 ? (1) Gunluk calışma suresi mesai saatleri icinde ve dışında kursiyerlerin durumuna, bolgenin ozellik ve ihtiyaclarına gore belirlenir. Etkinlikler, gerektiğinde hafta sonu tatil gunlerinde de devam eder. Oğretmen, uzman ve usta oğreticilerin gunluk calışma programları buna gore duzenlenir ve uygulanır.
Ders saatleri
MADDE 40 ? (1) Bir ders saati suresi 45 dakikadır. Kurslarda blok ders yapılabilir. Dinlenme suresi en az 5, en fazla 15 dakikadır.
Haftalık ders dağıtımı
MADDE 41 ? (1) Yonetici ve oğretmenlerin aylık karşılığı ve ucretli okutacakları dersleri gosteren haftalık ders dağıtım cizelgesi yonetimce hazırlanır ve ilgililere tebliğ edilir.
(2) Haftalık ders dağıtım cizelgesi duzenlenirken;
a) Dersler, ozellikleri dikkate alınarak blok veya haftanın belirli gunlerinde işlenecek şekilde planlanır.
b) Teorik ve uygulamalı meslek derslerinin aynı gune konulması durumunda, teorik derslerin oğleden onceye, uygulamalı derslerin ise oğleden sonraya konulmasına ozen gosterilir.
c) Teorik ve uygulamalı meslek dersleri, imkÂnlar olcusunde birbirini izleyecek şekilde planlanır.
Kurs planı
MADDE 42 ? (1) Alan oğretmenleri ve usta oğreticiler, kurs başlamadan planlarını hazırlayarak mudure onaylatır. Gerektiğinde kurs planlarında zumre oğretmenlerinin onerileriyle yapılacak değişiklikler de mudurun onayına sunularak uygulanır.
(2) Onaylanan kurs planının aslı oğretmen ve usta oğreticilere verilir. Bir orneği de yonetimce oğretim yılı boyunca saklanır. Oğretmen ve usta oğreticiler kurs planını yanında bulundurur.
Ders planı
MADDE 43 ? (1) Oğretmen ve usta oğreticiler, derse girmeden once kurs planını dikkate alarak ders planı yaparlar. Ders planı, istendiğinde merkez muduru ve denetime yetkili kişilerce gorulebilir.
(2) Aynı alanda birden fazla kursta gorevlendirilen oğretmen ve usta oğreticiler, yaptıkları planı diğer kurslarda da kullanabilirler. Ancak planı uygularken kursların seviyeleri goz onunde bulundurularak gerektiğinde plan uzerinde bazı değişiklikler yapabilirler.
(3) Moduler programlarda; modul bilgi sayfaları, işlem analizleri gunluk plan olarak değerlendirilir.
Başarının değerlendirilmesi
MADDE 44 ? (1) Yaygın eğitimde başarı, programın ozelliğine gore değerlendirilir.
(2) Değerlendirme; ders oğretmeni tarafından yazılı, sozlu, uygulamalı sınavlar veya varsa odev ya da projelere gore yapılır. Birden fazla sınav şekli ile sınavı yapılan dersin puanı veya notu, bu sınavların aritmetik ortalaması ile belirlenir. Bu puan veya not, kurs veya modulun başarı puan ya da notu olarak değerlendirilir.
(3) Moduler eğitim uygulanan programlarda her modulun sonunda değerlendirme yapılır.
(4) Programların ozelliğine gore sınavlar ve başarı değerlendirmesi bilişim teknolojisi kullanılarak da yapılabilir.
(5) Kursiyerlerin sağlık durumları veya bedensel engelleri nedeniyle bazı derslerdeki sınavlar, durumlarına uygun sınav yontemiyle yapılır.
(6) Yetişkinler Eğitimi II. Kademe Başarı Belgesi alanlar, ilkoğretim okulu 5 inci sınıfını tamamlamış sayılırlar ve ilkokul mezunlarına tanınan butun haklardan yararlanırlar.
(7) Kursiyerlerin başarılarının değerlendirilmesinde 100 puan uzerinden 5 lik not duzeni kullanılır. Puanlar ve not olarak karşılığı ile başarı derecesi;
85-100 arası 5 Cok iyi
70-84 arası 4 İyi
55-69 arası 3 Orta
45-54 arası 2 Gecer
0-44 arası 1 Başarısız
olarak değerlendirilir.
(8) Kursiyerlerin sınav kÂğıtları en az bir yıl saklanır. Kurs suresince uygulanan programın ozelliğine gore; kurs veya modul sonunda yapılan sınavda kursiyerlerin başarısını gosteren puan veya notlar, puan veya not cizelgesine yazılır. Bu cizelge, denetleme yetkisi olanlardan başkasına gosterilmez ve kurs sonunda yonetime teslim edilir.
(9) Sınavlara hazırlık kurslarının sonunda, seminerler ve kulup calışmalarında değerlendirme yapılmaz.
(10) Kursa duzenli olarak devam edip başarısız olanlar ile gecerli mazeretinden dolayı kurs donemi sonunda yapılan sınava katılamayanlara, aynı tur ve seviyedeki kursa tekrar devam etmeksizin, iki yıllık sure icerisinde uc defa sınava girme hakkı tanınır. Kursiyerler, başarısız olduğu veya sınavına katılamadığı program veya modulun, merkezde acılamaması hÂlinde diğer merkezlerde acılmış olan aynı tur program veya modulun sınavına katılabilir. Başarması hÂlinde kursiyerin kayıtlı bulunduğu merkezce belge duzenlenir.
(11) Bireylerin, ceşitli yollarla kazandıkları bilgiler değerlendirilerek belgelendirilir. Buna ilişkin yonerge Bakanlıkca duzenlenir.
Kursiyerlerin odullendirilmesi
MADDE 45 ? (1) Kurs suresince başarılı calışmaları ve davranışlarıyla arkadaşlarına ornek olan, duzenlenen sosyal etkinliklere aktif olarak katılan kursiyerlere teşekkur belgesi verilir.
YEDİNCİ BOLUM
Programlar
Programların amacları
MADDE 46 ? (1) Merkezlerce; yaş, eğitim duzeyi ve cinsiyet farkı gozetmeksizin kursiyerlerin ilgi, istek, yetenek ve beklentileri doğrultusunda bilgi, beceri ve davranışlarını geliştirmek amacıyla, yaygın eğitim programları ile kısa sureli ve kademeli mesleki ve teknik eğitim programları hazırlanarak uygulanır. Bu Yonetmeliğin 30 uncu maddesi kapsamında acılan mesleki ve teknik eğitim ile ilgili kurs programlarının hazırlanmasında, Mesleki ve Teknik Eğitim Yonetmeliğinin ilgili hukumleri uygulanır.
(2) Yaygın eğitim programları;
a) Hayat boyu oğrenme uygulamaları doğrultusunda kişisel gelişim taleplerinin karşılanmasının yanı sıra değişen ve gelişen ekonomiye iş gucu duyarlılığının artırılması icin kamu, ozel sektor ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği icerisinde kursiyerleri, ilgi, istek ve yeteneklerine uygun olarak uretken, bilincli, yenilikleri ve gelişmeleri izleyen ve kendini buna gore surekli geliştiren, iyi insan, iyi vatandaş olarak yetiştirmek, istihdam icin gerekli ve ihtiyac duydukları yeterlikleri kazanmalarına uygun eğitimleri sağlamak; araştıran, geliştiren, değerlendiren, tasarlayan, girişimci bireyler olarak yetiştirmek,
b) Bir meslek sahibi olup mesleğinde ilerlemek isteyenler ile meslek değiştirmek isteyenlere ilgi, istek ve yeteneklerine uygun meslek edindirmek,
amaclarını taşır.
Programların iceriği
MADDE 47 ? (1) Yaygın eğitim programları, orgun eğitim ile birbirini tamamlayacak, gerektiğinde aynı vasıfları kazandırabilecek ve birbirinin her turlu imkÂnlarından yararlanarak bir butunluk icinde duzenlenir. Hazırlanan programlarda hangi materyallerin kullanılacağı, olcme ve değerlendirmenin nasıl yapılacağı belirtilir.
Programın hazırlanması ve uygulanması
MADDE 48 ? (1) Programların hazırlanması, incelenmesi, izlenmesi, surekli guncellenmesi, ihtiyaclara uygun olarak uygulanması ve modullerinin belirlenmesi merkezlerce ve Genel Mudurlukce gercekleştirilir. Hazırlanan programlar Bakanlığın onayından sonra uygulanır.
(2) Eğitim programında yer alan mesleki uygulamaların merkezlerde imkÂnsızlıklar nedeniyle yapılamaması durumunda diğer okul, resmî kurum ve işletmelerle iş birliğinde uygulama calışmaları yapılır.
Programların suresi ve izlenmesi
MADDE 49 ? (1) Eğitim programlarında; program iceriği, seviyesi ve eğitim suresi saat olarak belirtilir. Programların suresi; iceriğinde yer alan bilgi, beceri ve kazanıma gore belirlenir.
(2) Yaygın eğitimde uygulanan programların izlenmesi, geliştirilmesi ya da devam ettirilmesi calışmaları; sektorun, oğretmen ve kursiyerlerin beklentilerini karşılama duzeylerini belirlemek icin yapılır.
(3) Programların değerlendirilerek geliştirilmesi Genel Mudurlukce yapılır veya yaptırılır.
Programların seviyesi
MADDE 50 ? (1) Mesleki ve teknik eğitim kurs programlarında orgun ve yaygın eğitimdeki referans seviyeleri birbiriyle ilişkilendirilir.
(2) Genel kurslar ile beceri geliştirme kurslarında seviyelendirme aranmaz.
Programların denkliği
MADDE 51 ? (1) Denklik işlemleri, değerlendirme yetkisine sahip kurumlarca Mesleki ve Teknik Eğitim Yonetmeliği hukumlerine gore yapılır.
(2) Modullerin eğitim suresi ile mesleki uygulamaların suresi dikkate alınarak, eğitim programlarını tamamlayanlara verilen belgeler, bireylerin muracaat etmeleri hÂlinde cıraklık eğitimine gecişte değerlendirilir.
SEKİZİNCİ BOLUM
Rehberlik, Bilgilendirme ve Danışmanlık, Sosyal Etkinlikler, Kulupler,
Gezi, Gozlem ve İnceleme Etkinlikleri
Rehberlik, bilgilendirme ve danışmanlık hizmetleri
MADDE 52 ? (1) Merkez yonetimince, oğretmen ve usta oğreticilere merkez, merkezin faaliyetleri ve kurslar ile ilgili olarak bilgilendirme, yonlendirme, danışmanlık ve rehberlik hizmetlerinde bulunulur.
(2) Yaygın eğitim konusunda bireyleri bilinclendirmek, faaliyetleri halka tanıtmak, kurslara katılma engellerini ortadan kaldırmak icin ozellikle mesleki eğitim kurslarına katılanlara rehberlikte bulunulur. Bu hizmetlerde yetişkin eğitimi uzmanı ve rehber oğretmenlerden de yararlanılır.
(3) Merkezler bunyesinde veya millî eğitim mudurluklerince uygun gorulecek merkez dışındaki yerlerde bilgilendirme, yonlendirme ve danışmanlık hizmetlerinde bulunmak ve acık oğretim oğrencilerine yonelik danışma ve halkla ilişkiler burosu kurulabilir.
(4) Rehberlik, bilgilendirme ve danışmanlık hizmetlerinin yurutulmesinde resmî, ozel kurum, kuruluşlar ve gonullu kişilerle iş birliği yapılır.
Sosyal etkinlikler, kulupler, gezi, gozlem ve inceleme etkinlikleri
MADDE 53 ? (1) Yapılan eğitime destek vermek amacıyla merkezlerce, millî kultur değerlerimizi sevdirmek, yaşatmak, yaygınlaştırmak, yeni nesillere aktarımını sağlamak, kursiyerleri zararlı alışkanlıklardan korumak, katılımcılığı ozendirmek, kursiyerlerde ozguven ve sorumluluk duygusunu geliştirmek, yeni ilgi alanları ve beceriler oluşturmak, yeteneklerini sergileme imkÂnı vermek amacıyla merkezlerce; yarışma, konser, panel, sergi, sempozyum, fuar, festival, sportif ve benzeri sosyal etkinlikler duzenlenebilir.
(2) Sosyal etkinlikler, merkezlerce duzenlenebileceği gibi diğer kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapılarak da planlanıp uygulanabilir. Merkezler, yıl boyunca kurslar icin yapmış oldukları eğitim ihtiyaclarını belirleme calışmalarını sosyal etkinlikler icin de yaparlar.
(3) Merkezlerdeki sosyal, bilimsel, sanatsal, sportif ve kulturel etkinliklerin verimini artırmak, toplum sorunlarına duyarlılık kazandırmak ve bu sorunların cozumune yardımcı olmak, katılımcılığı teşvik etmek, birlikte calışma ve iş birliği yapma becerilerini geliştirmek amacıyla gonullu kişilerden oluşan kulupler kurulabilir.
(4) Konuların işlenmesinde cevre ile ilişki kurmak, bilgi alış verişinde bulunmak, cevreyi incelemek ve tanımak amacıyla il ici, il dışı ve yurt dışı geziler duzenlenir. Yurt ici ve yurt dışında fuar, defile, sergi, sanatsal, sportif, sosyal, kulturel ve benzeri etkinliklere katılan kursiyerler devam edemedikleri sure icinde izinli sayılırlar.
(5) Merkezlerce yapılacak sosyal etkinlik ve kulup calışmaları, gezi, gozlem ve inceleme etkinliklerinin iş ve işlemleri, 13/1/2005 tarihli ve 25699 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı İlkoğretim ve Ortaoğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yonetmeliği hukumlerine gore yurutulur.
DOKUZUNCU BOLUM
İzleme ve Değerlendirme
İzleme ve değerlendirme
MADDE 54 ? (1) Merkez ve kurs hizmetlerinin kanun, tuzuk, yonetmelik ve diğer duzenleyici işlemlere uygun olarak yurutulup yurutulmediğinin belirlenmesi icin izleme ve değerlendirme Genel Mudurluk yetkilileri, mufettişler, il veya ilce millî eğitim mudurlukleri ve merkez yonetimince yapılır.
(2) Merkez yonetimince ucretli usta oğretici icin bir genel değerlendirme rap