25 Temmuz 2010 PAZARResmî GazeteSayı : 27652
YONETMELİK
Başbakanlık (Avrupa Birliği Genel Sekreterliği)'tan:
AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONELİ GOREVDE
YUKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YONETMELİĞİ
BİRİNCİ BOLUM
Amac, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar
Amac
MADDE 1 ? (1) Bu Yonetmeliğin amacı, liyakat ve kariyer ilkeleri cercevesinde hizmet gerekleri ve personel planlaması esas alınarak, Avrupa Birliği Genel Sekreterliği personelinin gorevde yukselme ve unvan değişikliğine ilişkin usul ve esasları belirlemektir.

Kapsam
MADDE 2 ? (1) Bu Yonetmelik, Avrupa Birliği Genel Sekreterliğinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak gorev yapan ve gorevde yukselme veya unvan değişikliği suretiyle atanacak personeli kapsar.
Dayanak
MADDE 3 ? (1) Bu Yonetmelik, 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile 24/6/2009 tarihli ve 5916 sayılı Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Teşkilat ve Gorevleri Hakkında Kanun hukumlerine dayanılarak hazırlanmıştır.
Tanımlar

MADDE 4 ? (1) Bu Yonetmelikte gecen;
a) Aynı Duzey Gorev: Hiyerarşi, gorev, yetki ve sorumluluk acısından; aynı grupta ya da grup icinde alt gruplar olması halinde aynı alt grupta gosterilen gorevleri,
b) Alt gorev: 27/9/1984 tarihli ve 3046 sayılı Kanunda belirtilen hiyerarşik kademeler cercevesinde daha alt hiyerarşi icindeki gorevleri,
c) Genel Sekreter: Avrupa Birliği Genel Sekreterini,
c) Genel Sekreterlik: Avrupa Birliği Genel Sekreterliğini,

d) Genel Yonetmelik: 15/3/1999 tarihli ve 99/12647 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yururluğe konulan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Gorevde Yukselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yonetmeliğini,
e) Gorevde Yukselme: 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi gorevlerden bu yonetmelikte belirlenen gorevlere aynı veya başka hizmet gruplarından yapılacak atamaları,
f) Gorevde Yukselme Eğitimi: Gorevde yukselme sınavına katılabilmek icin gorevlerin ozelliklerine gore verilecek hizmet ici eğitimi,
g) Gorevde Yukselme Sınavı: Gorevde yukselme eğitimini tamamlayanların tabi tutulacağı yazılı sınavı,
ğ) Hizmet Grupları: Benzer veya aynı duzeydeki unvanlı gorevlerin gruplandırılmasını,
h) Hizmet Suresi: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 68 inci maddesinin (B) bendi kapsamında gecen sureler ile muvazzaf askerlikte gecen sureleri,
ı) İş gunu: Ulusal bayram il genel ve hafta sonu tatil gunleri haric, diğer gunleri,
i) Sınav Kurulu: Gorevde Yukselme ve Unvan Değişikliği Sınav Kurulunu,
j) Unvan Değişikliği: En az ortaoğretim duzeyinde mesleki veya teknik eğitim sonucu ihraz edilen unvanlara ilişkin gorevlere yapılacak atamaları,
k) Unvan Değişikliği Sınavı: En az ortaoğretim duzeyinde mesleki veya teknik eğitim sonucu ihraz edilen unvanlara ilişkin gorevlere atanacaklar icin eğitime tabi tutulmaksızın yapılan yazılı sınavı,
l) Ust Gorev: 27/9/1984 tarihli ve 3046 sayılı Kanunda belirtilen hiyerarşik kademeler cercevesinde daha ust hiyerarşi icindeki gorevleri
ifade eder.
İKİNCİ BOLUM
Gorevde Yukselme ve Unvan Değişikliğine İlişkin Esaslar
Hizmet grupları
MADDE 5 ? (1) Bu Yonetmelik kapsamında gorevde yukselme ve unvan değişikliğine tabi kadrolar aşağıda belirtilmiştir.
(2) Gorevde yukselmeye tabi kadrolar:
a) Yonetim Hizmetleri Grubu;
1) Şef,
b) Bilgi İşlem Hizmetleri Grubu;
1) Cozumleyici,
c) İdari Hizmetler Grubu;
1) Bilgisayar İşletmeni, Sekreter, Şofor, Memur, Santral Memuru,
c) Destek Hizmetleri Grubu;
1) Hizmetli, Kaloriferci,
(3) Unvan değişikliğine tabi kadrolar:
a) Mutercim, Teknisyen, Programcı.
Gorevde yukselme suretiyle atanacaklarda aranacak genel şartlar
MADDE 6 ? (1) Bu Yonetmelikte belirtilen kadro ve unvanlara gorevde yukselme suretiyle atanabilmek icin;
a) 657 sayılı Devlet Memuru Kanununun 68 inci maddesinin (B) bendinde belirtilen hizmet şartlarını taşımak,
b) Gorevde yukselme eğitimine katılacak personelin Genel Sekreterlikte en az 2 yıl calışmış olmak,
c) Yapılacak gorevde yukselme sınavında başarılı olmak,
gerekir.
(2) Gorevde yukselme eğitim ve sınav ilanında belirtilen kadrolardan başvuru yapılmayanlar icin Genel Sekreterlikte en az iki yıl calışmış olmak şartı aranmaz.
Gorevde yukselme suretiyle atanacaklarda aranacak ozel şartlar
MADDE 7 ? (1) Gorevde yukselme suretiyle atanacaklarda genel şartların yanında aşağıdaki ozel şartlar aranır.
a) Şef kadrosuna atanabilmek icin aşağıdaki şartlar aranır;
1) En az iki yıllık yuksekokul mezunu olmak,
b) Cozumleyici kadrosuna atanabilmek icin;
1) En az 4 yıllık Fakulte veya Yuksekokul mezunu olmak,
2) En az bir işletim sisteminin uygulaması ile en az iki programlama dilini bilmek,
c) Bilgisayar İşletmeni kadrolarına atanabilmek icin;
1) En az lise veya dengi okul mezunu olmak,
2) Milli Eğitim Bakanlığından onaylı bilgisayar kursundan sertifika sahibi olmak,
d) Memur, Santral Memuru ve Sekreter kadrolarına atanabilmek icin;
1) En az lise veya dengi okul mezunu olmak,
e) Şofor kadrosuna atanabilmek icin;
1) En az beş yılık ehliyet sahibi ve halen B sınıfı surucu belgesine sahip olmak,
2) En az lise veya dengi okul mezunu olmak.
Unvan değişikliği suretiyle atanacaklarda aranacak şartlar
MADDE 8 ? (1) Bu Yonetmelikte belirtilen kadro ve unvanlara unvan değişikliği suretiyle atanabilmek icin, yapılacak unvan değişikliği sınavında başarılı olmak gerekir.
(2) Ayrıca unvan değişikliği suretiyle yapılacak atamalarda aranacak şartlar aşağıda belirtilmiştir.
a) Mutercim kadrolarına atanabilmek icin;
1) Universitelerin yabancı dil, filoloji, mutercim-tercumanlık bolumlerinden veya ilgili diğer bolumlerinden mezun olmak ya da bunlara denkliği Yuksek Oğretim Kurulu tarafından kabul edilmiş yabancı yuksek oğretim kurumlarından mezun olmak,
2) Başvuru tarihi itibariyle son beş yıl icerisinde Kamu Personeli Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavına (KPDS) katılarak, İngilizce, Fransızca veya Almanca dillerinde (A) duzeyinde puan almış olmak veya buna denk kabul edilen ve uluslararası gecerliliği bulunan bir belgeye sahip olmak,
b) Programcı kadrolarına atanabilmek icin;
1) En az 2 yıllık yuksek okulların bilgisayar programcılığı bolumunden mezun olmak veya dort yıllık yuksek okul mezunu olup Milli Eğitim Bakanlığından onaylı programcı sertifikasına sahip olmak,
2) En az iki programlama dilini bilmek,
c) Teknisyen kadrolarına atanabilmek icin;
1) En az lise dengi mesleki veya teknik eğitim veren okulların ilgili bolumlerinden mezun olmak
gerekir.
UCUNCU BOLUM
Gorevde Yukselme Eğitiminin Esasları
Gorevde yukselme eğitimine alınma
MADDE 9 ? (1) Genel Sekreterlik, memurlarını bir ust goreve hazırlamak amacıyla, bu gorevler icin gerekli oğrenim duzeyi, hizmet suresi, disiplin niteliklerine sahip personeli gorevde yukselme eğitimine alır.
(2) Gorevde Yukselme eğitimine katılacakların sayısı, duyurulan boş kadro sayısının uc katını gecemez. Uc katından az istekli bulunması halinde başvuru şartlarını taşıyan başvuru sahibi tum personelin eğitime alınması sağlanır. Duyurulan kadro sayısının uc katından fazla personelin başvurması halinde, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Gorevde Yukselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yonetmeliğin ekinde yer alan EK-1 sayılı Personel Değerlendirme Formunda belirtildiği şekilde puanlama yapılmak suretiyle, toplam puanı en fazla olandan başlamak uzere duyurulan kadro sayısının uc katı kadar personel belirlenerek eğitime alınır. Ancak, yapılan puanlama sonunda eşitlik olması hÂlinde, sırasıyla;
a) Hizmet suresi fazla olanlara,
b) Daha ust oğrenimi bitirmiş olanlara,
c) Ust oğrenim mezuniyet notu yuksek olanlara,
oncelik verilir.
(3) Daha once gorevde yukselme eğitimine katılan ancak gorevde yukselme sınavında başarısız olan personel ile bu sınava katılmayan veya sınavda başarılı olup da muteakip sınava kadar atanmamış olan personelin, aynı veya benzer gorev unvanları icin duzenlenecek muteakip gorevde yukselme sınavına katılabilmeleri icin, bu unvanlarla ilgili duzenlenecek gorevde yukselme eğitimi ve sınavına ilişkin usul ve esaslara tabidir.
(4) Gorevde yukselme eğitimini tamamlayanlar eğitim sonunda yapılacak gorevde yukselme sınavına katılmaya hak kazanırlar.
(5) Gorevde yukselme eğitimi programları, Genel Sekreterlik tarafından duzenlenebileceği gibi, bu eğitime alınacakların sayısı, atama yapılacak gorevler ve eğitim programı bir ay onceden Devlet Personel Başkanlığına bildirilerek uygun goruş alınması hÂlinde Devlet Personel Başkanlığı veya soz konusu Başkanlıkca uygun bulunacak kamu kurum ve kuruluşları tarafından duzenlenecek muşterek gorevde yukselme eğitimi programına katılırlar. Bu eğitim programını tamamlayanlar gorevde yukselme sınavına katılmaya hak kazanırlar.
Duyuru ve başvuru
MADDE 10 ? (1) Gorevde yukselme eğitimleri Genel Sekreterliğin ihtiyacı ve atama yapılacak boş kadro durumuna gore planlanarak; kadroların unvanı, yeri, sayısı, derecesi, sınıfı ile başvuru şartları personele eğitim tarihinden en az kırkbeş gun once duyurulur. Başvuru suresi, başvuru tarihinden itibaren beş iş gunudur. Eğitimin yeri ve zamanı ise eğitime katılacaklara en az onbeş gun once duyurulur. Aylıksız izinde bulunanlar da dahil olmak uzere ilgili mevzuatı uyarınca verilmesi zorunlu olan izinleri kullanmakta olan kurum personelinin, gorevde yukselme eğitimi ve sınavına katılmaları mumkundur. Ancak, başvuru tarihinin son gunu ile sınav tarihi arasındaki surede yıllık izin kullanılamaz. Duyurudan once yıllık izinde bulunanlar, en gec eğitimin başlangıc tarihine kadar izinlerini sona erdirmek kaydıyla başvuruda bulunabilirler.
Gorevde yukselme eğitimi
MADDE 11 ? (1) Gorevde yukselme sınavına girecek olanlar, sınavdan once atanmak istedikleri kadroya yonelik gorevde yukselme eğitiminden gecirilirler.
(2) Gorevde yukselme eğitim programı, bu Yonetmeliğin 12 nci maddesinin birinci fıkrasının (a), (b), (c), (c), (d), (e) ve (f) bentlerinde yer alan ders konularında en az otuz, (g) bendinde yer alan ders konusunda en az kırkbeş saat olmak uzere toplam en az yetmişbeş saat olacak şekilde duzenlenir.
(3) Eğitimler, ilgili mevzuat cercevesinde yapılır. Eğitim programının tamamına katılmak şarttır. Ancak, ilgili mevzuatı uyarınca verilmesi zorunlu olan izinler suresince eğitime katılma şartı aranmaz. Aylıksız izinde bulunanlar, eğitim programı ile ongorulen toplam surenin en az yarısı kadar eğitime katılmaları kaydıyla, bu eğitim sonunda duzenlenecek gorevde yukselme sınavına girebilirler. Ancak bu izinler dışında zorunlu olduğu belgelendirilen hallerde on saate kadar mazeret izni verilebilir.
Gorevde yukselme eğitiminin konuları
MADDE 12 ? (1) Gorevde yukselme eğitimi aşağıdaki konuları kapsar.
a) T.C. Anayasası;
1) Genel esaslar,
2) Temel hak ve odevler,
3) Devletin temel organları,
b) Ataturk ilkeleri ve inkılap tarihi, ulusal guvenlik,
c) Devlet teşkilatı ile ilgili mevzuat,
c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve ilgili mevzuat,
d) Turkce dil bilgisi ve yazışmayla ilgili kurallar,
e) Halkla ilişkiler,
f) Etik davranış ilkeleri,
g) Genel Sekreterlikce belirlenecek gorev alanları ve atama yapılacak gorevin niteliği ile ilgili konular ile bilgi edinme hakkı.
(2) Duzenlenecek eğitim programında birinci fıkranın (g) bendinde belirtilen konulara ilişkin eğitimin ağırlığı yuzde altmışın altında olamaz.
(3) Gorevde yukselme eğitiminin ortak konularına ilişkin sınav sorularının hazırlanmasında, Devlet Personel Başkanlığınca bu konularla ilgili belirlenen ders notları esas alınır.
DORDUNCU BOLUM
Gorevde Yukselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Esasları
Gorevde yukselme sınavı ve şekli
MADDE 13 ? (1) Gorevde yukselme eğitimini tamamlayanların, gorevde yukselme niteliğinde atamalarının yapılabilmesi icin, gorevde yukselme sınavına katılarak başarılı olmaları şarttır. Gorevde yukselme eğitim programını tamamlayanlar, Oğrenci Secme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığına, Milli Eğitim Bakanlığına, Turkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitusu Genel Mudurluğune veya yuksek oğretim kurumlarından birine yaptırılacak yazılı sınava tabi tutulurlar.
(2) Gorevde yukselme eğitim programının tamamlanmasından itibaren bir ay icinde sınavın yapılması icin İdari Hizmetler Başkanlığı tarafından Oğrenci Secme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığına, Milli Eğitim Bakanlığına, Turkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitusu Genel Mudurluğune veya yuksekoğretim kurumlarından birisine başvurulur.
(3) Bu sınavda yuz uzerinden en az yetmiş puan alanlar başarılı sayılırlar. Sınav sonunda başarılı olanların aldıkları puanlara gore başarı listesi duzenlenir.
(4) Sınav giriş belgesini ibraz edemeyenler ile sınava her ne sebeple olursa olsun girmeyenler haklarını kaybetmiş sayılır.
(5) Sınav sonucları, aynı gorev icin yapılacak muteakip sınava kadar gecerli kabul edilir.
(6) Sınav soruları eğitim konularının ağırlığı ile orantılı olarak hazırlanır.
Unvan değişikliği sınavı
MADDE 14 ? (1) Bu Yonetmelik kapsamında belirtilen unvan değişikliklerine tabi kadrolara, sadece Genel Sekreterlik personeli başvurabilir. Bu unvanlara, en az orta oğretim duzeyinde mesleki veya teknik eğitim sonucu ihraz etmiş bulunan personelin, bu yonetmelikte belirtilen usul ve esaslar cercevesinde eğitime tabi tutulmaksızın yapılacak unvan değişikliği sınavı sonucundaki başarısına gore atamaları gercekleştirilir. Unvan değişikliği sınavı, gorev alanları ve atama yapılacak gorevin niteliğine ilişkin konularda Oğrenci Secme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığına, Turkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitusu Genel Mudurluğune, Milli Eğitim Bakanlığı veya yuksekoğretim kurumlarından birine yazılı olarak yaptırılır. Bu sınavda yuz uzerinden yetmiş ve daha fazla puan alanlar başarılı sayılırlar.
(2) Yonetmelik kapsamındaki personelden doktora oğrenimini bitirmiş olanlar, unvan değişikliği sınavına katılmaksızın oğrenimle ihraz edilen gorevlere atanabilirler.
Sınav kurulu
MADDE 15 ? (1) Sınav Kurulu, Genel Sekreter veya Genel Sekreterin gorevlendireceği Genel Sekreter Yardımcısı veya İdari Hizmetler Başkanı başkanlığında, birisi İdari Hizmetler Başkanı olmak uzere birim başkanları ile daire başkanları arasından Genel Sekreter tarafından belirlenecek uyeler dahil toplam beş asil uyeden oluşur. Aynı usulle yedek uyeler de belirlenir. Asil uyelerin bulunmadığı toplantılara yedek uyeler katılır.
(2) Sınav Kurulunun Başkan ve uyeleri; eşlerinin, ucuncu dereceye kadar (bu derece dahil) kan ve ikinci dereceye kadar (bu derece dahil) kayın hısımlarının katıldıkları sınavlarda gorev alamazlar; bunların yerine yedek uyeler katılır. Sınav Kurulu uye tam sayısı ile toplanır. Kararlar oy cokluğu ile alınır. Cekimser oy kullanılamaz.
(3) Kurulun sekretarya işleri İdari Hizmetler Başkanlığınca yurutulur.
Sınav kurulunun gorevleri
MADDE 16 ? (1) Sınav Kurulunun gorevleri şunlardır:
a) Sınavın yaptırılacağı kurum veya kuruluş ile protokol yapmak,
b) Atanılacak gorevin niteliğine gore gorevde yukselme eğitiminin konularını, suresini, bu Yonetmelikte belirtilen sureyi dikkate alarak tespit etmek,
c) Gorevde yukselme ve unvan değişikliği sınavına katılacaklar icin ongorulen atanılacak gorevin niteliği ile ilgili konuları ihtiva eden notları hazırlamak veya hazırlattırmak ve ilgili personele verilmesini sağlamak,
c) Sınav konularına ilişkin notların ilgili personele eğitimin başlayacağı tarihe kadar, unvan değişikliğine tÂbi gorevlere atanacaklar icin ise sınav tarihinden en az bir ay once verilmesini sağlamak,
d) Gorevde yukselme eğitiminin takvimini belirlemek,
e) Sınavı yapacak kurumlara bildirilmek uzere, gorevde yukselme ve unvan değişikliği sınavında sorulacak soruların bilgi kaynağını hazırlamak,
f) Sınav sonuclarının değerlendirilmesi sonucunda başarı listesi duzenlemek,
g) Sınav sonuclarını ilan etmek,
h) Sınavlara ilişkin itirazları inceleyip, karara bağlamak,
ı) Sınavlara ilişkin diğer işlemleri yurutmek.
Sınavların gecersiz sayılması
MADDE 17 ? (1) Sınavlarda kopya cekenler, kopya verenler veya bunlara teşebbus edenler, sınav kÂğıtlarına belirtici işaret koyanlar sınav salonundan cıkarılır ve duzenlenecek bir tutanakla sınav kÂğıtları gecersiz sayılır.
(2) Sınava girecek aday yerine başka bir kişinin sınava girdiğinin anlaşılması halinde, ilgililerin sınavı bir tutanakla belirlenerek gecersiz sayılır.
(3) Birinci ve ikinci fıkralarda belirtilen fiilleri işlemeleri nedeniyle sınavları tutanakla gecersiz sayılanlar, beş yıl sureyle gorevde yukselme sınavına alınmaz.
Sınav sonuclarının acıklanması
MADDE 18 ? (1) Sınavı gercekleştiren kurumdan Genel Sekreterliğe ulaşan sınav sonucları, sınav tutanağı hazırlamak suretiyle Sınav Kurulu Başkan ve uyelerince imzalanır. Sınav tutanağına başarılı ve başarısız olanların notları yazılır. Tutanakta, değerlendirme sonucları en yuksek puandan başlayarak gosterilir. Sınav Kurulunca, sınav sonucları intikal tarihinden itibaren beş iş gunu icerisinde ilan edilir ve ilgililere yazılı olarak bildirilir.
Sınav sonuclarına itiraz
MADDE 19 ? (1) Sınava katılanlar sınav sonuclarının kendilerine bildiriminden itibaren beş iş gunu icinde sonuclara itiraz edebilirler. Birimleri kanalıyla İdari Hizmetler Başkanlığına yazılı olarak yapılacak başvuru uzerine Sınav Kurulu tarafından itiraz incelenir. Sonuc ilgiliye on gun icerisinde tebliğ edilir.
(2) Yapılan sınavlarda hatalı sorulara tekabul eden puanlar eşit şekilde diğer sorulara dağıtılır. Ancak soruların yuzde beşinden fazlasının hatalı olduğunun birinci fıkrada belirtilen sure icinde yapılan itirazlar uzerine veya herhangi bir şekilde tespit edilmesi halinde, sınav iptal edilir ve en kısa surede yeni sınav yapılır.
Sınav belgelerinin saklanması
MADDE 20 ? (1) Sınavlarda başarı gosterenlerin sınavla ilgili belgeleri ilgililerin ozluk dosyalarında, başarısız olanlara ilişkin sınav belgeleri ise İdari Hizmetler Başkanlığınca dava acma suresinden az beş yıldan fazla olmamak kaydıyla aynı unvan icin yapılacak bir sonraki sınava kadar saklanır.
Sınavı kazananların atanması
MADDE 21 ? (1) Gorevde yukselme veya unvan değişikliği sınavı sonucunda başarılı olanlar arasından, uc ay icinde başarı sıralamasına gore duyurulan boş kadro sayısı kadar atama yapılır. Ancak yapılan puanlama sonunda eşitlik olması halinde, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Gorevde Yukselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yonetmeliğin ekinde yer alan EK-1 sayılı Personel Değerlendirme Formunda belirtildiği şekilde puanlama yapılmak suretiyle, toplam puanı en yuksek olandan başlamak uzere atama yapılır. Ancak, yapılan puanlama sonunda eşitlik olması durumunda, sırasıyla;
a) 12 nci maddenin birinci fıkrasının (g) bendine ilişkin puanı yuksek olanlara,
b) Hizmet suresi fazla olanlara,
c) Daha ust oğrenimi bitirmiş olanlara,
d) Ust oğrenim mezuniyet notu yuksek olanlara,
oncelik verilir.
(2) Duyurulan kadro veya pozisyonlardan;
a) Atanma şartlarını taşımadıkları icin sınavların gecersiz sayılması veya bu sebeple atamaların iptal edilmesi, atanılan goreve gecerli bir mazeret olmaksızın suresi icinde başlanılmaması ya da atanma hakkından vazgecilmesi,
b) Emeklilik, olum, memurluktan cekilme veya cıkarılma, başka unvanlı kadro veya pozisyonlara ya da başka bir kuruma naklen atanma,
sebepleriyle boş kalan veya boşalanlara, gorevde yukselme veya unvan değişikliği sınavı tarihinden itibaren iki yıllık sureyi aşmamak uzere aynı unvanlı kadro veya pozisyonlar icin yapılacak muteakip sınava kadar, sınavı kazandıkları hÂlde kadro yetersizliği nedeniyle ataması yapılamayan personelin başarı sırasına gore atamaları yapılabilir.
(3) Gorevde yukselme sınavında başarılı olan, ancak aylıksız izinde olanlar dahil, ataması yapılmadan atanmak istemediğini yazılı olarak bildirenler ile ataması yapılanlardan gorevi kabul etmeyenler ve gorevi kabul ettikleri halde atandıkları goreve gecerli mazeretleri olmaksızın 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 62 nci maddesinde belirtilen sure icerisinde başlamayanlar bu haklarını kaybeder ve atamaları iptal edilir. Bu durumdaki personel, aynı unvan icin tekrar acılacak gorevde yukselme veya unvan değişikliği sınavını kazanmadıkca, atanma hak ve talebinde bulunamaz.
(4) Sınavda başarılı olanlardan, atanma şartlarını taşımadıkları sonradan anlaşılanların sınavları gecersiz sayılarak atamaları yapılmaz. Atamaları yapılanların ise atamaları iptal edilir. Gorevde yukselme sınavını kazanarak atanmaya hak kazanmış adaylardan atanma aşamasında gorevden uzaklaştırılmış olanlar, haklarında herhangi bir disiplin soruşturması devam edenler ile 4483 sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Gorevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanun hukumlerine gore on inceleme veya hazırlık soruşturmasının atanmalarına engel teşkil etmeyecek şekilde sonuclanmasına kadar atanamazlar. Gorevden uzaklaştırılanların, goreve iade edilinceye kadar atamaları yapılmaz. Ancak, bu durumlar ilgililerin gorevde yukselme eğitim ve sınavına girmelerine engel teşkil etmez.
BEŞİNCİ BOLUM
Ceşitli ve Son Hukumler
Gorev grupları arasında gecişler
MADDE 22 ? (1) Bu Yonetmelikteki gorev grupları arasındaki gecişler aşağıdaki esaslar cercevesinde yapılır;
a) Aynı hizmet grubu icinde kalmak uzere sınav yapılmaksızın, ilgili personelin isteği ve atanılacak kadro icin aranılan şartları taşımak kaydıyla aynı veya alt duzey gorevlere atanılabilir.
b) Gruplar arası gorevde yukselme niteliğindeki gecişler ve alt gruptan ust gruplara gecişler gorevde yukselme eğitimi ve sınavına tabidir. Ancak, Genel Sekreterlikte veya diğer kamu kurum ve kuruluşlarında daha once bulunulan gorevler ile bu gorevlerle aynı duzey veya alt gorevlere, gorevde yukselme eğitimi ve sınavına tabi tutulmadan atama yapılabilir.
c) Unvan değişikliğine tabi kadrolara yapılacak atamalar ile bu kadrolar arasındaki gecişler, ilgili kadro icin duzenlenen unvan değişikliği sınavı sonucuna gore yapılır.
d) Bu Yonetmelik kapsamında bulunan ve doktora oğrenimini bitiren personelden, atanılacak gorev icin aranan ve Genel Yonetmeliğin 6 ncı maddesinin ikinci fıkrasına gore hesaplanan toplam hizmet suresine sahip olmaları ve mevzuatla aranan oğrenim şartını taşımaları kaydıyla uzman veya aynı duzeydeki gorevler ile daha alt gorevlere atanılabilir.
Naklen atamalar
MADDE 23 ? (1) Diğer kamu kurum ve kuruluşlarından bu Yonetmelikteki aynı unvana veya bu unvanın bulunduğu alt gruptaki unvanlara naklen atama yapılabilir. Ancak bu şekilde atama yapılacak kadrolara, Genel Sekreterlikte belirli sure calışmış olma şartı dışındaki şartlar aranır.
(2) Diğer personel kanunlarına tabi olanların, Genel Sekreterlikteki 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi gorevlere atanmalarında ihraz ettikleri unvanlar; aynı unvanın Genel Sekreterlikte olmaması halinde, oğrenim durumu, ihraz ettiği unvanla birlikte atanacağı unvan ve Devlet Personel Başkanlığının olumlu goruşu dikkate alınır.
(3) 24/11/1994 tarihli ve 4046 sayılı Ozelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanunun 22 nci maddesi hukumlerine gore yapılacak ilk atamalarda bu Yonetmelik hukumleri uygulanmaz.
Kazanılmış haklar
MADDE 24 ? (1) Bu Yonetmeliğin kapsamına giren unvanları, ilgili mevzuatları uyarınca kazananların hakları saklıdır.
Ozurlulerin eğitim ve sınavı
MADDE 25 ? (1) Genel Sekreterlik, bu Yonetmelikte sayılan gorevlere ilişkin şartları taşıyan ve atanılacak gorevi yapabilecek durumda bulunan ozurlulerin eğitimleri ve sınavlarının yapılabilmesi icin gerekli tedbirleri alır veya alınmasını sağlar.
Hukum bulunmayan haller
MADDE 26 ? (1) Bu Yonetmelikte hukum bulunmayan hallerde, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Gorevde Yukselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yonetmelik hukumleri uygulanır.
Yururluk
MADDE 27 ? (1) Bu Yonetmelik yayımı tarihinde yururluğe girer.
Yurutme
MADDE 28 ? (1) Bu Yonetmelik hukumlerini Avrupa Birliği Genel Sekreterliğinin bağlı olduğu Bakan yurutur.