25 Eylul 2010 CUMARTESİResmî GazeteSayı : 27710
YONETMELİK
Milli Savunma Bakanlığından:
HARP OKULLARI YONETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK
YAPILMASINA DAİR YONETMELİK
MADDE 1 ? 27/9/2001 tarihli ve 24536 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Harp Okulları Yonetmeliğinin 60 ıncı maddesinin birinci fıkrasının (a) bendine aşağıdaki (6) numaralı alt bent eklenmiştir.
?6) Bir disiplin tecavuzu icin indirilecek disiplin puanı, 40 puanı; bir disiplin sucu icin indirilecek disiplin puanı, 50 puanı; askerî ve adlî mahkemelerce kovuşturulan bir suc icin indirilecek disiplin puanı, 60 puanı gecemez.?
MADDE 2 ? Maliye Bakanlığı, Sayıştay ve Yuksekoğretim Kurulunun goruşleri alınarak hazırlanan bu Yonetmelik yayımı tarihinde yururluğe girer.
MADDE 3 ? Bu Yonetmelik hukumlerini Millî Savunma ve İcişleri Bakanları yurutur.

25 Eylul 2010 CUMARTESİResmî GazeteSayı : 27710
YONETMELİK
Milli Savunma Bakanlığından:
ASTSUBAY MESLEK YUKSEK OKULLARI YONETMELİĞİNDE
DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YONETMELİK

MADDE 1 ? 16/10/2003 tarihli ve 25261 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Astsubay Meslek Yuksek Okulları Yonetmeliğinin 60 ıncı maddesinin ikinci fıkrasına aşağıdaki (e) bendi eklenmiştir.
?e) Bir disiplin tecavuzu icin indirilecek disiplin puanı, 40 puanı; bir disiplin sucu icin indirilecek disiplin puanı, 50 puanı; askerî ve adlî mahkemelerce kovuşturulan bir suc icin indirilecek disiplin puanı, 60 puanı gecemez.?
MADDE 2 ? Maliye Bakanlığı, Sayıştay ve Yuksekoğretim Kurulunun goruşleri alınarak hazırlanan bu Yonetmelik yayımı tarihinde yururluğe girer.
MADDE 3 ? Bu Yonetmelik hukumlerini Millî Savunma, İcişleri, Millî Eğitim ve Sağlık Bakanları yurutur.