Merhaba,

14.02.2020'de satın aldığım Samsung Galaxy Watch active 2 saatim dun itibarıyla denize girdiğimde ekranda "rebooting" yazısı belirdi. Daha sonra ise kapandı, ve şu anda acılmıyor, şarj olmuyor vesair. Bir tepki gostermiyor.
Biraz araştırdığımda bu sorunu yaşayan insanlar olduğunu ve Samsung'un bu urunu garanti suresi icerisinde olsa dahi para karşılığında tamir ettiğini oğrendim. Lakin urunun acıklamalarında, kendi sitesinde de egzersizlerde dahi yuzme sporu mevcut, yanlış hatırlamıyorsam ise de 50 metreye kadar da su gecirmez ozelliği var. Ekipmansız yuzen birisi olan 50 metreye dalmam zaten mumkun de değil. Yani urun, ayıplı mal hukmunde olmuş oluyor. Tarafımdan da urune ek bir fiziki hasar vesair verilmemiştir.
Garanti suresi dolmasına rağmen bir malın ayıplı olması durumunda tuketiciyi haklı bulan mahkeme kararları okudum. Misal olarak: Garanti Suresi Biten Cihaz - Ekin Hukuk
Bu surecte, urunu servise gonderip gelen rapor ile mi hareket etmeliyim, yoksa doğrudan tuketici hakem heyeti aracılığı ile mi hareket etmeliyim sizce? THH bu durumda servis raporu vesair talep eder mi? Ya da takip etmemi onerdiğiniz bir yol var mıdır?
Herkese teşekkurler.