Merhabalar arkadaşlar ;
15 Yıllık tasarımcı, kodlayıcı olarak sizlere blog sitelerinin sorunsuz şekilde calışması icin kullandığımız wordpress sistemi uizerinde bazı ipucları vermek istiyorum.
Onemli bir notla yazıya başlamak istiyorum, İlk başta kurduğunuz wordpress sistemini guncel tutmaya ozen gosterelim.Ve resmi sitesinden siteye ait dosyaları edinelim.
Wordpress uzerinden maddiyat nasıl olur; İlk başta deneyenimizle ilgili bir adım atalım, tasarımcıyım, kodlama, sinema, muzik v.b gibi sektorlerde bir secimimizi yapıp adımımızı sağlam atabiliriz.Google uzerinde baktığımız zaman copluk derecisine gelen wordpress altyapılı blog adresleri mevcut.Tittle'da insanların aramasına gore bi başlık secilir, iceriğe girersin ki anahtar kelimeleri sıralarlar, icerik boş ve hic birşey yok.boylede olunca kopyalığınız yazılarda ve başlıklar aynı olur, kısacası golgemizle yarıışırız.
İlgi alanımıza ve tecrubimize gore sectiğimiz iceriğimizden para kazanmak hicte zor değil.bunun icin neler yapmamız gereken başlıklarımızı iceriğe gore girmemiz icerikte ozgun girdilerimizi girerek eğitim videolarıyla suslendirerek iceriğinizin sağlam olmasını sağlayabiliriz.
Etiket kullanımı : Wordpress bloglarımızda etiket kullanımı cok onemlidir.bunu da iceriğe gore girmemiz gerekiyor, başlığımızdan kırpıp halde değil. Mesala ''Wordpress ile başarı kazanmak'' başlığımızdan gorduğumuz gibi bunu etiket kısmına nasıl girmemiz gerekiyor.
Doğru şekil : Wordpress, Wordpress ipucları
Yanlış şekil: Wordpress ile başarı kazanmak, wordpress, wordpress nedir, wordpress başarı,
Tekrar goruşmek uzere ;