Orhan Olmez Damla Damla 2008

Uretici : Arma Muzik

Turu : Fantazi

Dili : Turkce

Yayın Tarihi : 14/05/2008

Sure : 71:17 Dakika

Albumdeki Eserler

Yasa Dışı
Soz & Muzik: Orhan Olmez

Sarıl Bana

Damla Damla

Benim Gibi

Kabullendim

Olma O Zaman

Yani Olmuyor

Iki Elin Kanda Olsa Da Gel

Sustu Umudum

Acma Zuluflerin
Soz & Muzik: Neşet Ertaş

Kabullendim (Pb)

Album ile ilgili diğer bilgiler

Anadolunun ceşitli yerlerinde donem donem bulunmuş olan Orhan Olmez lise yıllarında bağlamanın yanı sıra başta gitar olmak uzere ceşitli muzik aletlerine ilgi duymuş, universite yıllarında ise Ege Universitesi Devlet Turk Muziği Konservatuarında eğitim gormuş ve okul yıllarından bu yana uzun bir sure sahne calışmalarında bulunmuştur. Gerek enstrumanıyla gerek sesiyle sahne calışmalarına devam ederken kendine has besteleriyle dikkat cekmiş ve şimdiki durumunun sinyallerini aslında uzun zaman oncesinde vermiştir.

Su Misali isimli ilk albumunun yakaladığı başarı ve edindiği dinleyici kitlesi, sanatcının uzun yıllar boyunca yapmış olduğu calışmalarının ve edindiği birkimin doğru sonuclara gebe olduğunun bir gostergesi olmuştur. Yaklaşık bir yıl aradan sonra Herşeyin Farkındayım isimli albumuyle muzikal kimliğini korumuştur.

Albumunde birbirinden değerli muzisyenlerle de calışmış olan Orhan Olmez, bağlaması ve gitarıyla kendi şarkılarına enstrumanist olarakta duygularını katmıştır.

2003'de uzerinde cok calıştıgı ve ilk albumu olan "Su Misali" ve 2005'te ikinci albumu "Herşeyin Farkındayım" cıkararak başarısını bir adım one taşıyan Orhan Olmez, uzun aradan sorna cıkardığı "Damla Damla" albumu ile tekrardan muzik piyasasındaki yerini almayı hedefliyor.

Albumun cıkış parcası "Damla Damla" ile birlikte toplam 11 eser bulunuyor. Neşet Ertaş'a ait Acma Zuluflerin parcası haric geriye kalan 10 parcanın soz ve muzikleri sanatcının kendisine aittir.

Album Kapak Resimleri