Merhabalar. Bir anda gelişen ciddi bir sorunum var. League of legends oyununun client dosyasını actığım andan itibaren client aşırı derecede kasıyor ve ses hizmeti bozuluyor. Hizmetler sekmesinden ses hizmetini tekrar acıyorum. Cok gecmeden yine bozuluyor. Client boyunca cok aşırı kasma oluyor. Sorunu ihmal edip oyuna girmeye calıştım. Oyunu actığım andan itibaren her aşamada aşırı derecede kastı ve 4-5 defa ses bozuldu. (Ses hizmeti kullanılamıyor şeklinde) Aşırı derecede kastı. En sonunda da oyunun yukleme ekranında donup kaldı. Bilgisayarı tuşla kapatıp acmak zorunda kaldım. Suruculerim guncel , bilgisayarı Windows 10 aracılığıyla C diskini sıfırlayacak şekilde tamamen sıfırladım. Oyunu silip tekrar kurdum. Hicbir şekilde sorunu cozemedim. Aynı bilgisayarla uzun zamandır oyunu oynuyorum. Hic boyle bir sorun yaşamadım. Sadece birkac hafta once ses gitme sorunu Chrome taracısıyla olmuştu. Chrome'u actığımda benzer şekilde kasıp ses gidiyordu. (O sorun esnasında Lol ile ilgili bir sorun yoktu.) Kurtarma yaptığımda duzelmişti. Lol ile ilgili problem ne yapsam duzelmiyor. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkurler…
Bilgisayar ozelliklerim ; İntel core i3 2330M CPU ; 2,20 Ghz , AMD Rodeon HD 7400M Series, 4 GB Ram