Ebru Yaşar'ın merakla beklenen yeni albumu "SEVİYORUM SENİ" Avrupa Muzik markasıyla muzik marketlerdeki yerini aldı. 2 yıl aradan sonra muzik severlerle buluşmak icin gun sayan Ebru Yaşar hem yeni şarkıları hem de yeni imajı ile surprizlerle dolu bir album hazırladı.

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin tam halini gormek icin buraya tıklayın. Asıl resim 600x595 boyutlarındadır.

Ebru Yaşar albumunde İSMAİL YK ile muhteşem bir duete imza attı. Ebru Yasar aynı şirketteki sanatcı arkadaşı İSMAİL YK'dan aldığı, soz ve muziği İsmail YK'ya ait olan "SEVİYORUM SENİ" isimli slow şarkı şimdiden cok konuşulmaya başlandı.

Yaptığı albumlerle muzik sektorunde fırtınalar estiren ve en cok satan albumler listesinin zirvesinden inmeyen İsmail YK, EBRU YAŞAR ile hem duet yaptı hem de uzun sure dillerden duşmeyecek olan bu şarkının klibin de oynayarak destek oldu.

Turkiye'nin en onde gelen yonetmenleri Deniz Akel ve Ayşe Ersayın'ın 60 kişilik bir ekiple 3 ayrı mekanda, 30 saat aralıksız suren bir calışma ile 16 mm film formatında cektiği bu ozel video klip muzik kanallarında yayınlanmaya başladı.

Albumun kapak fotoğraflarını ise Ajda Pekkan kliplerinden sonra ilk defa ortak bir calışmaya imza atan Deniz Akel ve Ayşe Ersayın birlikte cekti.

10 şarkının yer aldığı "Seviyorum Seni" albumunde Ebru Yaşar, yaptıkları şarkılarla sektore damgalarını vuran son donemlerin en genc ve en iyi aranjorleri Sinan Akcıl, Erhan Bayrak, Caner Tepecik ve Suat Aydoğan ile calıştı. Albumde ayrıca bir donemin dillerden duşmeyen "Ateşim Var Kulum Yok" turkusu Suat Aydoğan'ın yepyeni duzenlemesi ve Ebru Yaşar'ın yorumuyla yeniden hayat buldu.

Şarkı Listesi:

Seviyorum Seni
Soz & Muzik: İsmail YK
Eğer
Soz & Muzik: Ersay Uner
Yalan
Soz & Muzik: Sinan Akcıl
Alkışlıyorum
Cok İyi Gordum
Ateşim var Kulum Yok