Uygun Fiyata Wordpress Kurulumu, Tema Duzenleme Ve Eklenti Kurulumu

- Veritabanı oluşturma

- Wordpress kurma

- Kalıcı Bağlantı ayarları ve etiket ayarları

- 5 Adet Eklenti Kurulumu

- All in Seo ya da Yoast Seo Kurulumu ve ayarları

- sitemap Kurulum ve ayarları

- Post-ratings Kurulum ve Ayarları

- Tema kurulumu ve Ayarları

- Sitenizi google, yandex ve bing arama motoruna ekleme + Pingleme

- ilk konu ve yorumun duzenlenmesi

- Tema da kısmi turkceleştirme ( Ekstra ucret ile full turkceleştirme )

- Sitenizi yandex ve google web yoneticisi araclarına kaydediyorum.

- Sitamap 'ı yandex ve google a ekliyorum.

- yandex , google ve istenirse sayyac.com dan sitenize sayac bilgileri icin kodları alıp ekliyorum.

- Sitenizin ilk konusunu 2 sitede manuel olarak imletiyorum

Bu calışma icin ucret sadece 25 :tl dir. Coklu kurumlumlarda fiyat esnetilir.

Ekstra tema detaylı duzenleme : 75 :tl
Ekstra ozel logo & Banner : 20 :tl
Ekstra full tema turkceleştirme : 30 :tl

Bunun dışında sizlere wordpress konusunda 1 hafta teknik destek vermekteyim.
Bu calışmalarımdan sonra siz sadece icerik ekleyip sitenize devam edeceksiniz.
Sizden sadece 5 adet eklenti isteğinize gore kurulum yapılacaktır.

İletişim
PM & Skype : [email protected]

REFERANSLAR - R10 - WS - İYİNET

kursun23' Alıntı:
Kendisi ile dun gece tanistim ve r10 da boyle karaktere sahip bir arkadas daha tanimadim.. Wp ile yapamadiklarim ve yapmak istediklerimi saolsun karsilik beklemeden yapti .. itiraz yok tersleme yok girgir samata ve is hepsi bir arada isin tamamini bir gecede bir kac saatte sorunsuz halletti ..
Gozunuzu kapatin isi teslim edin ve izleyin ..
Genişletmek icin tıkla ...

RuHeLa' Alıntı:
arkadaşla anlaşıldı işi teslim etti. teşekkurler ilgin icin

sezgin_85' Alıntı:
Kendisiyle bir iş icin anlaştık...! Yaptığı işi kendi işiymiş gibi sahiplenen bir arkadaş daha tanımadım iş dışında muhabbeti ve samimiyeti'de cok sağlam... R10'da tandıgım işi istedigin doğrultuda yapan en sağlam en hızlı yapan ve sozunde duran arkadaşlardan biri...

SÂ'fî' Alıntı:
Butun emekleri icin teşekkur ederim. Muhteşem bir insan, her turlu sistemle alakalı bilgisi bulunmakta. Mutlaka oneririm.

PaulKellerman' Alıntı:
Wordpress tema duzenlemesi vb işlemler yaptırıldı . Son derece başarılı. Bus ektorde gorduğum en kalifiye kişidir kendisi. Wordprees yazılımını arkadaş yazdı sandım bir an icin o derece iyi.

ridvanarik' Alıntı:
Arkadaşlara magazin tema işi verildi.1.5 gun gibi bir surede iş teslim edildi.Ayrıca Logo tasarımıda yapıldı.Wordpress uygulaması seo ve eklentiler ile Turkceleştirme yapıldı.Fiyat makul,hizmet hızlı ve guvenli tavsiye ederim.Diğer işlerde inşallah calışacağız.
Teşekkur ederim ellerine sağlık arkadaşların.

trqt' Alıntı:
Yakup Arkadaşıma Teşekkur Ediyorum İşinde Gercekten Cok İyi Ve Ozenerek Yapıyor . Verdiğim İşi Zamanında Teslim Etti Onun İcin Ayrıca Teşekkur Ediyorum.

mtteam' Alıntı:
Arkadaşa Kurumsal site, premium tema işi verildi.Kısa bir surede harikalar yarattı. Temayı baştan yarattı.Ayrıca Logo tasarımı da yaptı.Seo ve eklentiler ile Turkceleştirme yapıldı.Fiyat makul,hizmet cabuk, istenilenden fazlası ve guvenli. Kesinlikle tavsiye ederim. İcerik girişi bittiğinde siteyi paylaşıcam ne demek istediğimi fazlasıyla goreceksiniz. Kendisine Yeni iş verilmiştir.
İlgi ve alakan icin Cok Teşekkurler.

Ersin07' Alıntı:
Arkadaş gercekten işinin ehli ucrete bakmadan işini yapan r10 da gorduğum nadir insanlardandır kendisine cok teşekkur ederim ve nice işlere Kolay Gelsin..

SecurityHome' Alıntı:
Calışkan bir insan, maddiyatı bircok şeyin arkasında tutan birisi. Keşke daha onceden tanışsaydım diye kendime kızıyorum. Cok rahat ve kaliteli bir şekilde iş yapıldı. Kesin kes oneriyorum.

puyol1907' Alıntı:
arkadaşla iş yaptık gercekten calışmaktan keyif aldığımız bir arkadaş ...

aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor ... her zaman calışabileceğimiz bir arkadaş kazandık....

CemerYILMAZ' Alıntı:
Arkadaş bazı sorunlarımda yardımcı oldu gercekten işinde profesyonel ..

Cyber61' Alıntı:
hızlı ve cabuk bir iş cıkardın teşekkur ediyorum

Boteks' Alıntı:
Son derece iyi niyetli ve işinin ehli bir arkadaş.Gozunuz kapalı sitenizi bırakın.

serhat_akan' Alıntı:
Cok hızlı ve profesyonel şekilde kurulumlar yapıldı.Tavsiye ederim.

wyand0tte' Alıntı:
Sitemdeki sorunları hızlı bir şekilde giderdi. Hızlı ve anlayışlı bir arkadaş. Teşekkur ederim.

blueoscar' Alıntı:
arkadaşla anlaşılıp iş teslimini yaptı guvenirli ve durust ilgili bir arkadaş calışmamız dışcekim.com sitesini teslim etmiştir herkez gozu kapalı arkadaşa işini teslim edebilir.

savi' Alıntı:
Yakup Arkadaşıma Teşekkur Ediyorum, İşinde Gercekten Cok İyi Ve Ozenerek Yapıyor . anlaştığımız İşi beklediğimden once bitirdi Teşekkur Ediyorum.

Nativity' Alıntı:
Temayla ilgili hata giderildi, hızlı işlem icin teşekkurler. Gelecek calışmalarda iş yapmak dileklerimle.

swm' Alıntı:
Wordpress konusunda uzman ve işini titizlikle dortdortluk yapan birisi.

Kendisini tebrik ederim işine verdiği onemden dolayı.

Calışmayı planlayan arkadaşlara kesinlikle oneririm

Web_Bilgini' Alıntı:
R10'da wordpress konusunda gorduğum en sağlam arkadaş. Forumdan bircok arkadaşın deneyimte ben bunu kuramam dediği temayı sorunsuz bir şekilde kurmayı başardı. Ayrıca iş ahlakı ve samimi yaklaşımı icin kendisine bu vesile ile teşekkur ediyorum.

emrahaksoy' Alıntı:
Detaylı tema turkceleştirme yaptırıldı iş teslim alındı teşekkurler

ibrahimz' Alıntı:
2 Adet Tema Duzenlenmesi Yapıp işi teslim etti. teşekkurler

blackcode06' Alıntı:
arkadaş cok ilgili saolsun gece gunduz demeden uzun surecek bi işi bitirdi teslim etti. sorunsuz şekilde. temiz calışan bi arkadaş tavsiye ederim.

omurr43' Alıntı:
Hocam 2 gundur uğraştığım sorunu en kısa yoldan cozuverdi. Emeğinden dolayı cok teşekkur ediyorum. İşini dort dortluk yapan bir arkadaştır.

Arcade' Alıntı:
Cok başarılı bir arkadaş ellerine sağlık. Wordpress Edit ve Logo yaptırıldı Teşekkuler yakup kardeşim..

Anahtarcim' Alıntı:
arkadaş gercekten profesyonel ve işini en guzel şekilde yapıyor. Tavsiye edebilirim herkese

bulsep' Alıntı:
Calıştığımız projede gostermiş olduğu temiz ve ozverili calışmasından dolayı teşekkurlerimizi borc biliriz.

JCan' Alıntı:
Wordpress tema duzenlemesi yaptırıldı. Kendisi işbaşı ucret talep etmeden işimi hızlı ve temiz şekilde halletti. Tekrar teşekkur ediyorum.