Sizlere Babutsa nın album tanıtımına gecmek istiyorum şimdide

1- Guzelim
2- Neler Geldi Başıma
3- Gariban
4- Yanayım Yanayım
5- Genclik Boyle Gecer (Ekatomiria)
6- Mehmedim
7- Bir Birilerine
8- Kopruden Gecemedim
9- Mutlu Ol
10-Babutsa
11-Zeytinden Aşımısın (Mendil)
12-Ararım Sorarım Seni
13-Yanayım Yanayım (Burak Yeter Remix)
Turkiye'ye yeni sesler, yeni sound'lar kazandırmayı hedefleyen 4 Mart Muzik, ozel bir calışmaya daha imza atıyor Adını kaktuste yetişen dikenli bir meyva olan Babutsa grubu albumunde ilginc tarzı ile dikkatleri cekiyor
BABUTSA , Londara'da yaşıyan 3 turk tarafından ortaya cıkan bir grup, Soner, Ali, Peri adlı uc turk genci tum muzik bilgilerini deneyimlerini ortaya koyarak, eski yavru vatana ait parcaları aldılar ve kendi yorumlarını ekleyip hayatınıza renk katacak bu albumu ortaya cıkardılar
Albumde aslında farklı muzik tarzlarını bir projede karşımıza cıkarıyor, pop, fantezi, rock, blues, regy, rum ezgilerini taşıyan albumde 12 şarkı yer alıyor
Albumun ilk Klibi Ali tarafından seslendirilen "Yanayım Yanayım" adlı şarkıya yonetmen Yavuz Ozkan tarafından Ortakoy'de tarihi bir binada cekildi Albumde farklı tarzların hedef alınması sebebiyle 2 klibte Peri tarafından seslendirilen ve Turkiye'de herkesin sevdiği bir parca olan, duzenlemesi blues formatında yapılan tabii ki gene Yavuz Ozkan tarafından "Kopruden Gecemedim"e cekildi