Yaklaşık 7 yıl “Elifnağme” isimli televizyon programının sunucusu ve yapımcısı olan, ekranların sevilen yuzu ELİF GUVENDİK, “AŞKNAĞMELERİ” isimli ilk albumuyle muzik dunyasına yorumcu olarak adım atıyor...
Uzun suredir album uzerinde calışan şarkıcı ilk albumunde birbirinden onemli sanatcıların şarkılarına yer verdi. ELİF GUVENDİK ilk albumunde, Serdar Ortac, Yıldız Tilbe, Mustafa Sandal, Ferda Anıl Yarkın, Sude Bilge Demir, Bulent Ozdemir, Emrah Gokelma, Murat Tekyıldız’ın şarkılarından oluşan bir repertuar hazırladı. Ayrıca albumde Turk Halk Muziği’nin sevilen eserlerinden biri olan “Hey Onbeşli” isimli turku ELİF GUVENDİK ve Dj Funky C. dueti olarak yer alıyor...
Albumde uc tane yeni şarkı, dort tane de cover şarkı olmak uzere toplam yedi şarkı bulunuyor... Ayrıca bu şarkılardan uc tanesinin akustik, bir tanesinin de remix olmak uzere farklı versiyonları da albumde dikkat cekiyor...
“AŞKNAĞMELERİ” albumunun ilk klibi soz ve muziği Serdar Ortac’a ait olan ‘’Karagun’’ isimli şarkıya Mehmet Turgut yonetmenliğinde cekildi. Ayrıca albumun fotoğrafları da Mehmet Turgut imzası taşıyor...
ELİF GUVENDİK’in “AŞKNAĞMELERİ” isimli albumu 16 Ekim’de OSSİ MUZİK etiketiyle yayınlanacak albumun yapımcısı Hakan Eren. Albumdeki duzenlemelerde Suat Aydoğan, Emrah Gokelma, Serhat Şenselsi ve Semih Tuncer tarafından yapıldı. Albumun kapak ve kartonet tasarımı Arda Aktaş’a ait.
Album İceriği
1-KARAGUN
Soz –Muzik : Serdar Ortac Duzenleme : Suat Aydoğan
2-AH NE UZULDUM
Soz –Muzik : Sude Bilge Demir Duzenleme :Emrah Gokelma ( EMO)
3- AŞKNAĞMELERİ
Soz - Muzik : Emrah Gokelma (EMO) Duzenleme :Emrah Gokelma ( EMO )
4-SUC BENDE
Soz : Mustafa Sandal – Ferda Anıl Yarkın
Muzik : Mustafa Sandal Duzenleme : Semih Tuncer
5-HOŞCA KAL
Soz :Yıldız Tilbe Muzik : Bulent Ozdemir Duzenleme :Emrah Gokelma (EMO)
6-HEY ONBEŞLİ (Funky C ile Duet)
Soz

7-SALLANDIM
Soz&Muzik : Murat Tekyıldız Duzenleme : Emrah Gokelma ( EMO )
8-HOŞCA KAL – AKUSTİK
Soz :Yıldız Tilbe Muzik : Bulent Ozdemir Duzenleme :Emrah Gokelma (EMO)
9-AŞKNAĞMELERİ – AKUSTİK (Emrah Gokelma ile Duet)
Soz & Muzik : Emrah Gokelma Duzenleme : Emrah Gokelma& Serhat Şenselsi
10-AH NE UZULDUM –AKUSTİK
Soz & Muzik : Sude Bilge Demir Duzenleme :Emrah Gokelma & Serhat Şenselsi
11-SUC BENDE ( Remix )
Soz : Mustafa Sandal – Ferda Anıl Yarkın
Muzik : Mustafa Sandal Remix : Berkay Birecikli
Cıkış Tarihi: 16/10/2009