Candan Ercetin uzun bir aradan sonra hayranlarıyla yepyeni bir albumde buluşuyor.Albumun ismi "Kırak kalpler durağında"

Şimdi sizlere album hakkındaki detaylı bilgilere geciyorum

“Hazırım, Sevdim Sevilmedim, Capkın, Oyalama Artık, Elbette, Unut Sevme, Neden, Melek, Aman Doktor”albumleri ile Turkiye’nin en iyi sanatcıları arasında yer alan Candan Ercetin’in yeni albumu Kırık Kalpler Durağında”, 16 Aralık 2009 Tarihinde (bugun) “Pasaj Muzik” etiketi ile tum muzik marketlerde yerini aldı…
.

Candan Ercetin; 10 Şubat 1963′te Anne, Priştina, baba Uskup’lu, Arnavut gocmeni bir ailenin kızı olarak Kırklareli’de dunyaya geldi. İlkokulu Kırklareli’nde bitirdi. Ercetin, 11 yaşında İstanbul’da burs sınavına katıldı ve Galatasaray Lisesi’ni kazandı. 11 yaşında ailesinden ayrıldı. 1989′lu yıllarda Fransız Chanson’u ile tanıştı. 1978′de İstanbul Belediyesi Şan Okulu’na gitti ve şan dersleri aldı. 1986′da Norvec, Oslo’da duzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’n da Turkiye’yi Klipsve Onlar grubu bunyesinde Halley şarkısını seslendirerek temsil etti ve grup Turkiye’nin o zamana kadar ki en iyi derecesini elde etti.

1.Kırık Kalpler Durağında
Soz & Muzik : Candan Ercetin

2.Git
Soz : Cemal Safi Muzik : Candan Ercetin

3.Kader
Soz & Muzik : Candan Ercetin

4.Unutama Beni
Soz & Muzik : Şemi Diriker

5.Vallahi
Soz : Candan Ercetin Muzik : Candan Ercetin & Alper Erinc

6.Yalvaramam
Soz : Candan Ercetin Muzik : Santander / Flavio