Resmi Satış Sayfası: http://haber.32dakika.com/
Merhaba Arkadaşlar. Daha once burada tema calışmam icin goruşlerinizi istemiştim. Gelen beğeni ve tebrikler sonunda temayı tamamlamış bulunuyorum. Temanın hikayesini kısaca ozetlemek isterim. Kendi acacağım yerel haber portalı icin tema araştırırken piyasadaki temaların/scriptlerin ihtiyacımı karşılamadığını ve fahiş fiyatta olduklarını gordum. (Şahsi Goruşumdur) Bu nedenle 4-5 farklı temadan uygun gorduğum kısımlarından esinlenerek kullanışlı ve akıcı bir tema yaptım. Amacım bircok farklı ozelliği aynı iskelette toplayarak şık ve pratik bir arayuz ile ziyaretcileri boğmamaktı. Seo ve arayuz olarak bir cok temadan daha iyi olması ve satın alacak arkadaşların memnun kalması icin elimden geleni yaptığımı duşunuyorum. Unutmayınız; Bu temayı sadece kendi kullancağım site icin yapmıştım fakat gelen yorumlar sonucu belirli sayıda kişiye temayı lisanslamak hem bu fiyata alıcılar icin artı, hem de kendi emeğimin karşılığını alabilmem adına bir artıdır.
Sizlere kısaca tema ozelliklerinden bahsetmek istiyorum. Başta bir wordpress teması olması haber siteleri icin buyuk artı. Temada hemen hemen her haber temasında olan ozellikler demoda gorebileceğiniz uzere mevcuttur. (galeriler, ozel manşetler vs..) Artı olarak soyleyebileceklerim;
Ornek Haber | Ornek Foto Galeri | Ornek Video Galeri
+Kayan ana menu ve ana menu altında acılan icerikerle yukarıda bahsettiğim pratik gorunumu yakalamaya calıştım.
+Bir cok kişinin ozenmediği yorum alanını wp yorum ve facebook yorumları olarak tablar oluşturarak yorum sayısının artmasını ve facebookta one cıkmayı hedefledim.
+Anasayfa manşetlerini (gundem,spor..vs) alışagelmişin dışında bir tasarımla oluşturmaya calıştım. Bunu yaparken tum başlıkların dikkat cekmesini amacladım.
+Reklam alanlarını dikkat cekebilecek noktalara ve ayrıca arayuzu bağmayacak yerlerde tutmaya calıştım.
+Sosyal araclara fazlasıyla onem verip bir kac eklentiyi direk tema icine gomdum
+Video galerilerinde ozel alana video kodu kullanmaktan kacınıp sitemap-video icin direk acıklama bolumune ekledim. Aynı şey sitemap-image icinde gecerli.
+Bir cok farklı manşet modulleriyle tum sayfaları zenginleştirmeye calıştım.
+Tema yonetim paneli harici tema kodlarla uğraşmamanız icin tum ayarların tek bir tema yonetim panelinden yapılmasını sağladım. (Manşetler, sayfalar, reklam yonetimi vs..)
+w3 hatalarını dikkate alarak temiz bir kodlama ve derleme yapmaya calıştım.
+Seo acısından başarılı olabilmesi icin birkac eklentiden de yararlanp bir cok calışma yaptım.
Bunlar gibi onlarca ozelliği buraya sıralayabilirim. Fakat fazla uzatmamak icin demoyu incelemenizi rica ediyorum. Ayrıntılı olarak incelediğinizde sizde ne kadar fazla ozellik sıralayabileceğimi gorebileceksiniz.
Demo: 32 Dakika
Kullandığım eklentilerden bahsetmek gerekirse sidebar icin şık bir sosyal ağ kutusu icin Social Count Plus , Foto galeri icin daha şık gorunumlere ve farklı sliderlere sahip olabilmek icin Easyrotator, Ustte ajax ile pratik bir uye ol ve uye girişi icin Simplemodal Login, Seo adına All İn One Seo, Automatic Seo Links, Google Sitemap, Google İmage Sitemap, Google Video Sitemap ve Bircok kişinin kullandığı Postviews, Pagenavi gibi eklentiler kullandım.
Bazı Eklentilerin tamamını veya bir kısmını direk temaya gomdum. Gerekli ve editlenen tum eklentiler tema ile beraber verilecektir.
Tema yonetim paneline gerekli tum ayarları yapabileceğiniz alanları ekledim. Boylece temayı kullanacağınız yıllar boyunca tema kodlarını ozel editlemek haricinde acmanıza gerek kalmayacaktır.
Kurulumu satın alacak arkadaşlara bizzat kendim yapabilirim. Kendi kurmak isteyen arkadaşlara ayrıntı bir şekilde hazırladığım kurulum, ayarlar ve bilgiler iceren txt dosyasını tema ile beraber gondereceğim. Tema icin mumkun oldukca destek vereceğim. Tema adına karşınıza cıkabilecek her tur sorundan bizzat sorumluyum.
Piyasadaki fiyatı 2500TL olan ve bu temayla aynı ozelliklere sahip olan başka bir tema icin pm isteyiniz. Boylece kıyaslama yapabilirsiniz.
Haber siteleri icin tavsiyem: Haber sitelerinin ozgun olması mumkun değildir. Bu seo icin kotu gozuksede bir kac hafta haberleri daha cok makaleye benzer editleyip, kendi kelimelerinizle anlatıp yayınlarsanız, Google News başvurusu ile cok yuksek hitlere cıkmanız mumkun.
Aşağıda belittiğim fiyat tek domain lisansı icindir.
=55TL=