arkadaşlar sorular.biz sitem icin yaptığım temayı satıyorum, ilgilenenler pm ile mesaj atsın ben 50 tl fiyat duşunuyorum, lisanslama yapamadım, temanın bir cok yerinde ingilizceden entegre olduğu icin ingilizce yazı olabilir. bunları goz onune alarak 50 tl fiyat biciyorum...
ilgilenenler ve ciddi alıcılar lutfen yazsın
Hem Hızlı, Hem sade, Hem kullanışlı, goz yormayan mukemmel tema...
arkadaşlar, ing. olarak bir suru wrz mevcut fakat iclerinde bir suru hata mevcut, deneyip gorebilirsiniz ve isteklerinizi karşılamaz, ben kendi sitem icin yapmış olduğum ve kendi isteklerime gore şekillendirdiğim ve sizinde hoşunuza gidebilecek olan temamı satışa sunacağım...
www.sorular.biz teması, gorduğunuz şekildedir, uye olup detaylarada bakabilirsiniz...
Uye olmayan sadece soru soramıyor, yorum yapıp cevap verebiliyor, bunların hepsi yonetici onayından gecmek zorunda, sorularda niketim oyle...
isteyene tema ile uyumlu soru botu 10 tl ilave ile birlikte verilecektir... toplamda 60 tl.
Siz tema hakkındaki sorularınızı sorun ben yanıtlayayım, ozel mesaj ile ilgili detayları sorabilirsiniz, elin yabancısına dandik temalar icin bile 80-100$ arasında para odemeyin, bence gerek yok yani, inceleyin buyrun.
Genel ozellikler, aklıma gelen
mobil - tablet - pc uyumluluğu Kategorilere gore ozel arama sistemi 720*90(ust alt), 300*250 125*125 125*125 reklam alanları Uye olmadan yorum-cevap yazabilme Son Sorular-Son cevaplar(sadece cevaplar) En cok soran uyeler - Yeni uyeler puana gore sıralama seviyeye gore sıralama raporlama sistemi beğeni sistemi uye panelinden raporları gorme ve silme 20 adet default uye iconu default profil arka plan resmi(Buyuk) istenilen şekilde resim goruntulenebilmesi(sırayla oncelik => yuklenen resim, gravatar, default icon) hangisini yaparsanız uyelerin yapmış olduğu soruları onaydan gecirme
başka sorularınız varsa siz sorun ben cevaplayayım
bottan bir goruntu, gorulduğu gibi otomatik zamanlanmış şekildedir, fark ettiyseniz 1 ay sonrasına zamanlanmış, mantıklı sorular
ilgilenen arkadaşlar pm atabilir, yorum yapabilir...
ilave Yorum botu, + ilave olarak bir soru botu daha ve hepsi toplam 50 TL