Wordpress icin uzerinde uzun suredir uğraştığım eklentinin artık son aşamalarına geldim. Wordpress Sosyal Site Eklentisi sitenizin tamamen sosyalleşmesine imkan sunacak. Tum uyeler birbirleriyle etkileşim kurabilecek ve sitenizin daha aktif ve canlı olması boylelikle sağlanmış olacak. Bu sistemin eşsiz ozellikleri;

Wordpress Sosyal Site Eklentisinin Ozellikleri

Wordpress sitenizin teması her ne olursa olsun her tema ile %90 uyumlu bootsrap standartlarına gore responsive tasarım uygulandı. Boylelikle eğer siteniz mobil uyumlu ise eklenti mobil gorunumde asla sorun cıkarmayacaktır...
Uyumlu ve canlı renkler kullanılarak tasarım herkesin seveceği turden hale getirildi.
Uye ol, uye girişi, şifremi unuttum gibi sayfalar ekstradan tasarlanıldı ve wordpress ile %100 uyumlu hale getirildi. Artık bir uye klasikleşmiş metodlar ile uye olmayacak yeni tasarlanmış panelden uyelik işlemlerini yapabilecek.
Kullanıcılara ozel panel olup buradan profillerini duzenleyebilecekler.
Her kullanıcıya ozel profil sayfası olup buradan uyeler kullanıcının bilgilerine bakabilecek arkadaş ekleyip birbirleriyle etkileşim kurabilecekler. Bir uye gizlilik ayarlarından arkadaşlık isteklerini kapayabilir kendi profilini gizleyebilir ve arkadaş olmadığı kişilerden ozel mesaj almayı kapayabilir.
Eklenti yonetim panelinden sitenize bir uyeyi yazar olarak atayabilirsiniz. Yazar olanlar kendi panellerinden sitenize konular ekleyebilir. İsterseniz bir uyeyi sadece bir kategoriye yazar olarak atayabilir veya tum kategoriye icerik girmesini sağlayabilirsiniz... Dilerseniz tek tek uyeleri yazar yapabilir veya her uyeye yazarlığı verebilirsiniz. yazarların eklediği icerikler admin onaylıdır ve adminlerin onayı olmaksızın eklenmez...
Sitenizdeki resim, acıklama gibi olan ozel alanlarınızı ozelleştirebilirsiniz. Bu ozel alanların isimlerini yonetim panelinden değiştirerek sitenizi eklenti ile uyumlu hale getirebilirsiniz...
Eklenti surekli guncellenecektir. İlerki versiyonlarında bir cok ozellik hayata gecirilecektir... E-ticaret ozelliği eklenecektir.

Bu eklenti ile yukarıdaki tum ozellikler sitenizin olacak. Boylelikle siteniz sosyalleşecek ve uyeler daha fazla zaman gecirerek sitenizin hiti de doğal olarak artacak. Hem prestij kazanacaksınız hem de ekstra ozelikler...

Bu eşsiz eklenti cok yakında denemeler bittikten sonra yayın hayatına girecektir...

Bu eşsiz eklentiden gorunumler. (Surekli guncellenecek calışmalar bittikce)