Merhabalar.
Sitemde optimizasyon sorunları var hatta bunun icin bir konu acmıştım; http://forum.iyinet.com/ucretli-tas...ptimizasyon-entegre-yaptirilacak-ucretli.html

Cevap gelmemesi uzerine bende kendim el atayım biraz olsun hataları giderip en azından Sarıya (B,C) yapayım istiyorum sitemi. Basit olanları en azından giderebilirim diye duşunuyorum bu yuzden her turlu oneriye ve desteğe acığım.

Şuanki sorunuma gelecek olursam. Sitenin buyuk kısmını resimlerin entegresi kaynaklı olduğunu soyluyor. Benim resimlerim tek resim 700x350 boyutunda. Yani ozellikle fazla fazla resim olmasını istemedim. Farklı cozunurlukler ile cokfazla yer ve alan kaplıyor. Fakat Google bunların optimiza edilmesini istiyor. 3 tane eklenti denemedim bir turlu sonuna ulaşamadım. WP Smushit eklentisini kullandım fakat duşurmuyor. EWW İmage Optimizer kullandım fakat ondada duşurmuyor. Genelde şu hatayı gosteriyor tum resim optimize eklentilerin.
"EWWW Image Optimizer requires exec(). Your system administrator has disabled this function."
Bunun sebebi ne olabilir acaba? Bişeylerin kapalı olduğunu soyluyor fakat bir turlu anlamadım. Acaba FTP den yazma izinleri yada buna benzer birşeydemi sorun var? Yardımcı olursanız sevinirim.

Mobil icin wptouch eklentisini kurdum. Site bazen mobil bazen hala aynı gozukuyor bunun sebebini bir turlu anlayamadım. Şuanda mobile uygunmu sitem bakabilirmisiniz acaba yada duzgun calıştırabileceğim bir yontem varmı mobile icin. Normalde sitem mobilde de duzgun acılıyor fakat mobile uygun olmadığını soyluyordu bende bu yuzden bu eklenti ile cozmeye calıştım.

Birde allinoneseo eklentisi kurdum bu 3 eklentide herhangi bir guvenlik acığı yada sorunu varmıdır? Guvenilir dediler ama yinede bi sorayım istedim.

Bunların dışında site optimizasyonum icin neler yapmalıyım neler yapabilirim yardımcı olacak varsa cok memnun olurum.
Şimdiden Teşekkurler.
RecLast