Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi cok sacma bir sorunum var yaklaşık 2, 3 aydır uğraşıyorum, bu sorunun benzerini bulamadım bir arkadaş yaşamış ama cozememiş. Kısaca sorunu anlatayım.
Arama motorlarına bazı kelimeleri yazdığım zaman tarayıcı kilitleniyor, şimdi o kelimeleri yazamıyorum cunku yine kilitlenir cok fazla değiller sadece 2 kelime ama cok rahatsız ediyorlar. mesleğimle ilgili oldukları icin işimi de duzgun yapamıyorum. Farklı tarayıcılarda denedim farklı arama motorlarında denedim hepsinde kilitleniyor.
Hatta yazmama gerek yok herhangi bir site de o kelime gecen sayfaya gireyim yine kilitleniyor. Bilgisayarım da o kelimeyi arattığımda yine kilitleniyor.
Bitdefender Total Security kullanıyorum. Kac kere tam tarattım virus bulamadı.
Bu bir virus mudur? Virus değilse nedir? Nasıl cozerim? Bir fikri olan varsa lutfen paylaşsın.
Edit: Bu yazıyı yazdıktan bir kac saat sonra belirttiğim gibi kullandığım bitdefender total security'nin kendi "safepay" diye antivurus programı icinden acılan bir tarayıcısı var. Oradan aynı kelimeyi arattım. O kelimenin icinde gectiği sayfalara girdim kilitlenmedi bir sıkıntı olmadı ama diğer tarayıcılarda durum hala aynı
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 10
- Hayatımda gorduğum en sacma ve garip bir sorun yaşıyorum