Firmamız Plus Datacenter Bilgisayar Telekomunikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak web ya da internet sektoru olarak tanımlayabileceğimiz bilişim sektorune olan yatırımlarımızı 2010 yılından bu yana surekli olarak geliştirdik. Bunun son orneği, son zamanların en populer sistemi olan WordPress icin, WordPress Hizmetleri kategorisi oldu. Oyle ki bu alanda ilk ve tek firmayız. WordPress Hizmetlerini profesyonel ve kurumsal olarak sağlıyor, siz değerli muşterilerimizin faydasına olacak tum işlemleri gercekleştiriyoruz. WordPress guvenliği, performansı, SEO calışmaları, guvenlik calışmaları ve icerik hizmetleri sağlamaktayız. Bunlar dışında sunucu hizmetleri, guvenlik hizmetleri, kurumsal ve bireysel mail server hizmetleri ve web hosting sektorune dair tum kategoriler de hizmet vermekteyiz. Ayrıca Turkce, İngilizce ve Almanca dillerinde makale yazımı, ceviri hizmetleri ve editorluk hizmetleri de veriyoruz. Firmamız da editorlerimiz dahil toplam 17 personel bulunmaktadır. Ekibimiz de cevirmen, yazılım uzmanı, server administrator, teknik destek ve muhasebe departman gorevlileri yer almaktadır.
**Sadece Sınırlı Sayıda**
Full Optimizasyon Paketi
Wordpress Son Surum Kurulum Dosya yazma izinleri ve Guvenliği Giriş seviye ayarlar Link Yapısı Duzenlemeleri .htaccess Duzenlemesi Eklenti Kurulumu Eklenti Duzenlemeleri Tema Ayarları Ana Sayfa ayarları Gereksiz fonksiyonların kapatılması Veritabanı Guvenliği Dosya İzinlerinin Onemi ve Duzenlenmesi Kullanıcı Guvenliği Şifreleme Yonergeleri Admin Paneli Guvenliği Eklenti Acıkları Kapatma Tema Acıklarını Kapatma Gereksiz Sorguların Kapatılması Guvenlik Eklentilerinin Kurulumu Yazılımsal Guvenlik Onlemleri CSS Sıkıştırma Resim Sıkıştırma İceriği Sıkıştırma Resimlerin Seo Uyumlu Hale Getirilmesi Yazıların SEO Uyumlu Hale Getirilmesi Google Pagespeed Başarısı SEO Eklentileri Kurulumu Eklenti Ayarları Site İci Linkleme Duzenlemesi Adsense Reklam Yerleşimi
Ucret: 50 TL
Kurumsal Bilgilerimiz
Adres: Kumlubel Mahallesi Esenli Sokak No: 125/7 Tepebaşı /Eskişehir
Telefon: +90 850 885 0 701
Fax: +90 222 321 55 29
Web: http://www.wordpressoptimizasyon.com
Mail: [email protected]
Konu Multi Konudur. Referanslar başka bir siteye aittir.
Mutlu Muşterilerimiz ve Referanslarımız
Nijat: Yerli ve yabancı 3 hosting değiştirdim, sorunlu sitelerdi, hangi hostinge aldımsa siteleri aşırı kaynak tuketiminden gidiyordu siteler 2 kere de başkalarına optimizasyon yaptırmıştım, azalma olsa da sonuc değişmedi. Arkadaşlar hosting ve wordpress konusunda uzman, sorunu bulup kısa surede tamamen hallettiler. Kullanıcı sayım iki katına ulaşmış durumda ama sitelerde sorun yok. Cok ilgili ve deneyimliler, işi gordukten 1 ay gecmesine rağmen soru ve sorunlarımla ilgileniyorlar Her yeni projede olası sorunlara karşı optimize işlemlerimi arkadaşlara yaptırıyorum, uygun fiyata kaliteli iş diye ozetleye bilirim yazdıklarımı.
Seyum: Gayet ilgili arkadaşlar sitemizi emanet ettik guzel bir iş cıkardılar elinize sağlık.
CemUter: siteme ozel bır hosting paketı tamınlandı ben hic karısmadım diger sunucudan tasıma ıslemı saglıklı bir sekılde yapıldı her dedıgıme mantıklı cevaplar verıldı yardımcı oldu arkadaslar cok ılgılı ve basarılı bır fırma olcakalrı sımdıden bellıe tesekkurler.
Angur: Full paket İş verildi rapor bekleniyor. İletişimi iyi bir arkadaş..
cobyyy: kendilerinden 2 site aldım. hala calışmaya devam ediyorum.. sağolsunlar arkadaşlar cok ilgililer..
mehmetcanyetim: wordpress oyun sitemizi teslim ettik. a dan z ye ilgilendiler. sonuc başarılı. teşekkurler.
Emx: Arkadaşın cok başarılı calışmaları var gonul rahatlığıyla calışabilirsiniz,adsense rekalm yerleşimi ve optimizasyon işlemleri yaptırdım,hayırlı olur inşallah.
JSS: Şimdi ustadlar beni dinleyin azıcık kulak verin. Hadisemiz gercekten ilginc. Ben wphizmetlerine sitemi emanet ettikten sonra calışanı olan arkadaşın bana yaptığı yanlışlardan oturu kendilerine -trader ve şikayet acmamla gelişti herşey. Sonrası samet beyle goruşmemiz ve olayın aslının bana anlatılması yani sorumlu personelin işten cıkarıldığını oğrenmemle gelişti. Sonra ucretim iade olunup websitem tamamen optimize edildi. Ne icin 60 tl mi yok yok ustadlar iş ahlakı ve vicdan. Buna sahip cok az kişi vardır.Ustune aynı şehirde olduğumuzu oğrenip yuzyuze goruşerek tamamen olayı farklı bir boyuta taşımış olduk. Ozetle şer gorduğunuz bir işte hayır , hayır gorduğunuzdede şer olabilir. Selametle. Bol kazanclar dilerim
Edit: Yapılan işte gayet başarılı ve websitem uzerine daha yorum gerektirmeyecek kadar iyi oldu. Gozunuz kapalı calışabilirsiniz.
fatihan:4 site icin anlaşılmıştı rapor teslim edildi cok guzel bir calışma olmuş teşekkur ediyoruz.
ThePartizan: İş kalitesini test etmek icin 1 sitede calıştık, iş sonunda yapılanlar hakkında detaylı teknik bir rapor aldık. Raporda yapılanlar dışında onerilerde sunuyorlar ilerisi icin. Gozle gorulur ciddi bir tecrube ve iş kalitesi var.
Bunun dışında mumkun olduğunca ilgileniyorlar.
Kısacası biz oldukca memnun kaldık ve surekli calışma konusunda hic bir endişe taşımıyoruz.
NRUCEL: 2 Yıldır calışıyoruz. İşinde başarılı bir arkadaş. Destek konusunda şupheniz Olmasın. Gece vakti olduğu halde anında destek aldım. Herkese tavsiye ederim.
akvarist: Full paketten bir adet calışma yaptırıldı. Gercekten kurumsal ve profesyonel calışıyorlar. İlgili, kibar ve anlayışlı bir arkadaş. İnşallah bundan sonra da birlikte calışacağız.
Teşekkur ediyor, calışmalarında kolaylıklar diliyorum...
barkıncapan: Temamın cok sorunlu ve duşuk puanlarda ve o kadar cpu tuketmesine karşın arkadaşla anlaşma sağlandı ve rapor teslim alındı cok guzel sonuclar elde ettik ve bir cok eksik gediği cozdu sağolsun. İş surecinde merakımdan sorduğum sorulara anında ve net cevaplar verdiği icin teşekkur ederim. İşinin ehli arkanıza yaslanın bırakın professional ellere diyorum başka birşey demiyorum.
_FaNTaSY_: Arkadaşa bir adet iş verdim, verdiğim iş dışındada bazı konularda yardımcı oldu oldukca aktif samimi bir arkadaş kalan 12 işide ona vermeyi duşunuyorum her şey icin teşekkurler.
AgReSsiVe35:Full optimizasyon yaptı, oldukca ilgili bir arkadaş. Anlaşma dışında bazı işleride yaptı sağ olsun. Şiddetle tavsiye ederim. Sitenin gelişimi hakkında da ilerleyen gunlerde bilgi veririm. İlgi ve alakası icin tekrar teşekkur ederim.
fuatefe:Full optimizasyon paketi alınmıştır.Arkadaslar işinde ehli ve titiz calışmaktadırlar.Yaptıkları işin sonuna kadar arkasında durup sonuclandırmaya hedefli calışmaktadırlar.
OxY: Wordpress Full Paketi satın alınmıştır.Sorunsuzca işlemleri başlayıp arkadaşlar bitirmiştir teşekkur ederim.
cihat_besik:wordpress konusunda işinin ehli. başıma bela bir virusu işi alıp beceremeyip kacan bir kac kişiden sonra epey uğraşarak temizledi ve sitemi duzeltti. Tavsiye edilir.
SkyGhostAir: Enkaz halindeki sitem icin optimizasyon işini verdim ve biraz beklemek durumunda kaldım, ancak iş neticeye ulaştığımda mukemmel bir sonuc ile karşılaştık. CPU kullanımı tavan yapan site şu an CPU kokluyor diyebilirim Kendi gozumden gorduğumu yukleme suresi ortalama 5-6 saniyeydi, tıklayıp bir sure bekliyordum, site optimizasyondan sonra tıkladığım anda acılır duruma geldi, tıklar tıklamaz sayfa değişiyor ve 1 sn icinde gorsellerde yuklenmiş oluyor. Elinize sağlık.
erbuisiklar: Calışma tamamlandı. Ekstra virus temizleme işleri ile uğraştırdım biraz ama sabırla sağolsunlar yardımcı olmaya calıştılar. Teşekkurler. Tavsiye ederim.
UcuzUkashtr: Arkadaşla bir kac kere calışma şansımız oldu tavsiye ederim.
nettescilhost: Samet hocama iş verildi, işini layıkıyla yaptı. işinde cok profesyonel muşterimin CPU sorununa cozumu buldu ve bizi rahatlattı işinde gayet başarılıdır. bundan sonra samet hocamla calışıcaz. herkeze tavsiye ediyorum mutlaka danışın.
emirhan26:İşlerini kesinlikle layıkıyla yapıyorlar ilk başta cpu işi icin anlaşmıştık iyi bir calışma ortaya cıktığı icin optimizasyon işini de arkadaşla yapacağız ilgisi icin cok teşekkurler.
ReaL204:Full optimizasyon yaptırıldı. Tavsiye ederim