Windows 10 Hakkında sorunlar ve cozumler / ALINTI DEĞİLDİR . Windows 10 DirectX12 mi? Windows 10'un Cıkış Tarihini AMD Ağzından Kacırdı. Windows 10 Rezerve Windows 10'un cıkış tarihi resmen belli oldu Windows 10'a şu an gecmeli miyim? Windows 10 Temiz Kurulum Nasıl Yapılır ? Windows 10 Suresi Windows 10 Aile kısıtlması Windows 10 Topic Windows 10 ve km PLAYER Windows 10 - Rezerve Edemiyorum - Windows 10 yeni tarayıcı EDGE W8.1 Den W10 a geciş hakkında. Windows 10 Surucu Kurtarma Şifresi Windows 10 Etkinleştirme İnceleme Ve Kurulum Windows 10 kullanıma sunuldu Windows 10 da driver sıkıntısı yaşar mıyım ? Windows 10 Win 7'den 10'a gecişte takılma Windows 10 Guncelleme takılıyor. Windows 10 - İyimi ? Uyumluluk varmı? Programlar acarmı ? ( SORU/CEVAP VİDEOSU ) windows 10 hakkında Windows 10 USB ile Format Windows 10 Laptop monitor sorunu Windows 10 kurulumu anlatım Neden Windows 10’a Gecmeliyiz? Windows 10 Sıfırlama Nasıl Yapılır? Windows 10 Hakkında Her Şey Windows 10 Sıkca Sorulan Sorular Ve Cevaplar ms-settings

ersonalization-background Hatası Windows 10 Bolum Kuralları Windows 10 Bolumu İndexi [01.08.2015] Windows 10 Yukleme Sorunu Windows 10 Gec Acılma Problemi Windows 10 Coklu ortam ses sorunu Windows 10 nvidia ekran kartı sorunu Windows 10 kurulmuyor lutfen yardım Android Programları Windows 10 da Sorunsuz Calıştırma Windows 10 - Bant Genişliği Ayarı Başlat Menusu ve Cortana Calışmıyor Windows 7 den 10 Yukseltmesi Bu Temayı Yapacak Babayiğit var mı? Gel vatandaş Programın Kralı Burda.. System thread exception not handled (athwbx.sys) Windows 10 Oyunlar Acılmıyor Kilit ekranda şifreyi kaldırma nasıl yapılır? Neden Windows 10 Yuklemeliyiz? Windows 10 Kilit Ekranı Dikkat Windows 10 virusu tehlike sacıyor Başlat Menusu ve Cortana Calışmıyor! windows 10 kaydetmiyor Windows 10 lisanslı geciş windows 10 cok yavaş ve oyunlar tam ekran değil yardım lutfen Windows 10 Disk Sorunu! Win 10 TouchPad sorunu Windows 10 - Ses hoparlorden kulaklığa otomatik gecmiyor yardım Windows 10, Tasarımı ile Odul Aldı! Mikrofon cızırtısı WIN10 iOS Uygulamaları Windows 10'da! Windows 10 Format atmak. Windows 10, 25 milyonu aştı Windows 10 otomatik guncelleştirmeleri manuel yapma masaustu simgeleri (help) Windows 10 Ethernet Sorunu Win 10 update servisi silindi Windows 10 Minecraft Sorunu Windows 10 siyah ekran problemi Windows 10'a İkinci Buyuk Guncelleme! Windows 10 Fotoğraf Goruntuleyisi Hakkında Yardım Lutfen. windows 10 otomatik duzenleme Windows 10 Destekleyen Mac Modelleri! Sony’den VAIO Sahiplerine Windows 10 Uyarısı Android OYunlarını Oynamak Sağ Tık Yapınca Cokuyor! Windows 10'u İnceliyoruz: Gecmeye Değer Mi ? Windows 10 İnteresting Tema V1 - 64 bit icindir.. Microsoft’tan Windows 10 Mobile’a Buyuk Guncelleme! Windows 10'a Yeni Buyuk Guncelleme! Windows 10 kullanıcı sayısının 50 milyona yukseldiği iddia ediliyor Windows Acılış Suresi Nasıl Olculur? Windows 10’un Keşfetmeniz Gereken 10 Yeniliği! Bilgisayar acılmıyor napmam lazım acill Stardock, Windows 10 icin Start10’u Piyasaya Surdu w10 dan nasıl 8.1e gecerim? Guncellenmiyor Windows 10 Pazar Payını Artırmaya Devam Ediyor Ses Gitti! İşlem kapanmıyor! windows 10dan anlayanlar ne olur bi baksın Windows 10 ekran kartı guncelleme problemi windows 10 nvidia ekran kartı guncelleme problemi Windows 10 Kaydedilmiş ağı unutmak ? Win 10 NFS Underground 2 Sorunu Windows 10'a Android APK Nasıl Yuklenir? Tarayıcı,hatası... Takılıp kalıyor hicbişey yapamıyorum VMware'a, Windows 10 Desteği Geldi! Windows 10 Kullanımı Artıyor! Windows 10 İcin Office 2016 Onumuzdeki Ay Cıkabilir Windows 10 Nvidia GeForce GT 430 Surucu Yanıt Vermeyi Kesti Hatası windows 10 bilgisayara format atarsam Win 10 ses sorunu %20nin altında iken ses cıkmaması Windows 10 Ne Kadar Tercih Ediliyor? Windows 10’da Uygulama Guncelleme Hatası Giderildi Guncelleme Sonrası Windows 10 Değişti windows 10 kapatıp acınca bilgisayar sıfırlanıyor Oyuncular Windows 10'u Sevdi! exe. gecerli bir win 32 uygulaması değil Windows 10 Aşırı Cpu, Ram ve Disk Tuketimi! Windows 10 İcin Buyuk Guncelleme Yakında Microsoft, Kullanıcılara Baskı Yapıyor! Windows Insider programına katılım 7 milyona ulaştı Windows 10 Kilit Ekranı Secenekleri urun anahtarı Windows 10 Kulaklık sorunu Windows 10 Buyuk Guncellemesinde Neler Var? Windows 10 Simgeleri Değişecek Windows 10 Elektrik! Parlaklık sorunu Wİndows 10 madExpect Hatası Microsoft Sizden Habersiz Toplamda 6GB Veri İndirebilir! Merakla Beklenen Windows 10 Mobile Yeni Surum Ertelendi! Office 2016 Cıkış Tarihi Belli Oldu Windows 10 Kişiler Uygulamasından Nasıl Kurtulurum? Windows 10 Mobile 10536 surumu tek elle kullanım modunu getiriyor Win 10 Kulaklık ve Mikrofon Sorunu Kritik Hata Erroru Onekey Recovery İle Windows 10 Windows 10 Nvidia Olceklendirme Windows10 Siyah Ekran Hatası Windows 10 Yuklenme Sayısı Şaşırtıyor! Windows 10 Mobile Destekleyen Telefonlar Pc ye xp haricinde isletim sistemi kuramiyorum İşlemcim 32 bit ama 64 bit gozukuyor Windows 10 64 Bite Gecmek! Windows 10 Kurmak İstiyorum Ama Driver Sorunu Yaşarmıyım? Windows 10 icin iki soru Windows 10 Etkinleştirme Hataları win 7 starter den 10 yukseltme bir bakın lutfenn Windows Acıldıktan Sonra Siyah Ekran Hatası Windows 10 System Sorunu! Windows 10 ilginc Durum D Diski Silindi! Origin 0xc000007b Hatası Rc ye kaydolamıyorum lutfen yardım edin Windows Kısayolları Calışmıyor! Windows 10 ekran kartı sorunu Windows 10 Etkinleştirme Kesin cozum Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama Klasor seceneği sorunu, virus mu değil mi acil yardım..! windows10 mu 8.1 mi Win10 Laptop Işık Sorunu win 10 sorunları yardım windows 10 ve Firefox-Chrome Acılan Pencereleri windows 10 secim Windows 10 PAE Etkinleştirme Windows 10'da oyun oynama Windows 10 nasıl format atılır gorev cubuğunda arama sekmesi win 10 turkce değil Windows 10'a dev guncelleme Windows 10'dan kurtulmak istiyorum... Windows 10 kilit simgesi Resimleri kaldırma? Windows 10 AMD ekran kartı sorunu? Windows 10 AMD Ekran Kartı Sorunu. Windows 10 AMD Ekran Kartımı Gormuyor(Guncel Driver yuklu) win8den win10a geciş hataları. C190011F , 80244019 hataları alıyorum. windows 10 direk olarak usbe download etmek yardım windows 10 da mail hesabı nasıl silinir? Windows 10 Indiriliyor İlerlemiyor ? Broadcast DVR Server Ne işe Yarar ? Windows 10 Başlat Menusu Calışmıyor windows 10 anlayanlar lutfen iceri buyrun yardıma ihtiyacım var Win 10 mu 8.1 mi ??? C:Erişilemiyor Erişim Engellendi Windows10 Windows 10 yuklemek icin hazır olup olmadığınızı bilmiyoruz hatası! Windows 10 Sistem ve Sıkıştırılmış Bellek Sorunu win 10 kritik hata Cızırtılı Ses Sorunu Windows 10 Kendi Kendini Yeniden mi yukluyor? Windows 10 başka bilgisayara aktarma Windows 10 yukledikten sonra oluşan ekran kasmaları. Windows 10'a gecmek istiyorum. Windows 10 Pc Acılmıyor Lutfen Acil!! Dosya erişimi engellendi Gorev cubuğu!!! ??? Ses var goruntu yok! Win10 ram sorunu!!! Goruntu sunucusu yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatası E7500 Win7 mi Win10 mu? Eski bilgisayar windows 10 gta 4 yuklerken hata yardım lutfen. Msı ge60 2oe laptop format atmayı bilen !! Win7'yi, 10'a guncellersem "lisanslı antivirus"umu kaybeder miyim? Pcye Ram Takviye etmek istiyorum Mhz sini bulamıyorum Yardim lutfen. Windows 10 Format Sorunu Windows 10 64 bit yukleme(yardımm) Windows Defender Grup İlkesi Tarafından Devre Dışı Laptobum Windows 10'u kaldırır mı ? Acer laptopumdaki acılma sorunu Arkadaşlar Yardımcı olabilecek kimse var mı ? A4Tech Pc Camera Sorunu Windows 10 32bit işletim sistemi.64 tabanlı işlemci. Ram bellek tavsiyeleri birisi yardımcı olabilir mi ? RetailAdmin Şifresi Nedir ? İki windows arasında dosya aktarım sorunu Win 7'den Win 10'a gectim,cok yavaştı format attım,şimdi Başım Belada karakter sorunu Program Cokmesi fare dokumatik yuzeyi calışmıyor sanırım ayarlar yok Windows 10 Oyun Oynarken Mouse Sorunu Pc'de Donmalar Var Windows10 Windows 10 Siyah Ekran Sorunu .( Win 10 gec acılması Windows 10 mavi ekran hatası windows 10 da hdmi ile tv ye bağladım ses gelmiyor yardım Windows 10 Destegi Windows Gezgini Yavaşlığı - Windows 10 Benzinlik otomasyonu ntp proje Fabrika cıkışlı laptopda win 10 kaldırma Adobe Illustrator CS 6 ve Photoshop CS 6 Windows 10'da Calışır mı? Google Chrome calışmıyor Win 8.1 64 bit Windows 10 dan windows 8 e nasıl donebilirim? Kamera Calışınca; "kernel security check failure" hatası Acill yardım !!! win10 Yonetici olarak calıştır uyarısı Windows 10 Hakkında windows 10 internet kopma sorunu yardım BOX Windows 7 den OEM Windows 10 'a Yukseltme Ofis Windows 10 Calışmayı Durdurdu Hatası Uzaktan işle cağrısı başarısız. ( Forograf Acarken ) Pc'm windows10 kaldırır mı? Windows 10 Cpu! Windows 10 ''Goruntu suruculeri yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarıyla kurtuldu Windows Update Sonrası Groove Muzik Acılmıyor Windows 10 Aşırı Cpu Kullanımı Windows 10 update sorunu ? Ekranın gidip gelmesi Windows 10'a Gecis W10 Cd den baslatmak Windows 10 Hoşgeldiniz hatası. Yerel Disk D:'ye program ekleme Windows 10 Kablosuz sınırlı bağlantı cozumu

Win10 Ekran Kartı Sorunu Windows 10 Ses sorunu Yardım Lutfen Windows 10 Ekran Kartı Sorunu.. Ses var goruntu tırt. Otomatik Windows 10 Guncellemesi Yapan ve Bir Daha Acılmayan Bilgisayar Windows 10 başlat menusu ve cortana hatası. benden habersiz yukseltmiş ? Windows 10 Siyah Ekran ve Başlat Menusu Sorunu Gta 4 kasma sorunu Windows 10 Ps2 Algılamama Sorunu Windows 10 mağaza + fotoğraflar , groove , hesap makinesi gibi uygulamar acılmıyor system_service_expection hatası! yardım Komut İstemi Mouse Makro Tuşu Mouse ve PC Yeniden Başlatma Asus k555ub core i5 6200u 2.3ghz-4gb ram-500gb hdd-2gb-15.6"w10 notebook Bu eylemi gercekleştirebilmeniz icin izne gereksinim hatası Windows 10 Win 10 Siyah Ekran hatası COK ZOR DURUMDAYIM Windows 10 32 bit mi 64 bitmi yuklemeliyim Win 10 cok yavaş Windows 10 arama calışmıyor yardım edebilirmisiniz ? win 10 Tum Renkler Ters Donmuş windows.old klasourunu geri yukleme ASUS Windows 10 Ses Gelmiyor Dll ile ilgili bi sıkıntım var bilgisayarı sıfırlarsam ? windows 7 den 10'a Mouse Tekerleği windows 10 yukleme sorunu Windows 7 veya 8.1'den Nasıl Windows 10'a Yukseltilir? Windows 10 Home Arka Plan Ayarları windows 10 update hizmeti silindi Win10 yerel disk d oluşturma yardım Wizard.exe ? Gorev cubuğu tıklama sorunu!!! Windows 10 Kurulum Medyası Nasıl Oluşturulur? Windows 10 Amd guncelleme sorunu Windows 10 Ekran kartı guncelleme sorunu Windows 10 - Pc fazlasıyla uygun ama 0xC1900200 hatası veriyor yardım lutfen. [Cozum] Uygulama duzgun olarak başlatılamadı 0xc000007b Windows 7 den Windows 10 gectim ama urun anahtarımı kabul etmiyor? Windows 10 Oyunlarda siyah ekran cozumu Kasma problemi hakkında bir soru vs2013msi uygulama Tum işletim sistemlerini silmek W10 da antivirus kullanmaya son Windows 10 kısayol Simgeler gozukmuyor 32 bit'i 64 bit yapma CD'si var mı? Varsa fiyatı ne? Spider Solitaire Windows 10 Acılmıyor Windows 10 Sorunu Windows 10 fps sorunu SYSTEM F surucusu nedir Gorev cubuğunda tarih gozukmuyor. Acil bi cozum lazım! internet sorunu win10! Acil Yardım Silinen Dosyayı Geri Getirme Lutfen ! Windows 10 tema yukleme Microsoft Edge sorunu Laptopda kulaklıktan ses gelmiyor acil cevap Windows 10 Uyku Modu Sorunu Windows 10 32 bit 64 bit analyan! Win 10 (artı ve eksileri neler ? ) soruyorum Masaustu W10 usb ile internete bağlanma sorunu Windows 10 port kapatma Windows-upt.exe Virusu Pencere boyutunu ayarlarken bulanıklaşma oluyor windows 10 *****li indirme Dun guncelleştirme indirdi .Bugun acılmıyor Windows 10 usb flash surucusu bulamıyoruz. Kişisel bilgisayarınız sıfırlanırlarmış bir hata oluştu Win 10 hic bir şey acılmıyor Acillk yardım!!!! Window Temel Araclar Yuklendi Hatası GTX950M Oyun Hata Yardımı! Windows 10 hangi Sistem ozellikleri gerektirir Microsoft Visual C++ 2008 Cakışkan G/C Hatası Cozumunu Bilen Var Mı Arkadaşlar? Windows 10 şifre ekranı gelmiyor Bilgisayarım ve Modemim Windows 10 dongu problemi Windows 10 Recovery sorun oluştu! Win7 - Win10 calışır mı? Windows 10 Mic ayarı win10 coktu acılmıyor. format cd lerim yk yardım lutfen. windows 10 taplet modu Ping Sorunu Windows 10 da saat eskisi gibi en sağda olsun ister misiniz? Windows 10 Gercek zamanlı koruma bugta kaldı windows 10 en kolay format windows 10 derecelendirme Black bar Windows 10 Chrome Yuklenmıyor Yardım Resimli Windows 10 Dxdiag YARDIM. Windows 10 yeni guncellemesiyle daha uzun pil omrune olanak sağlıyor Windows 10 yeni guncellemesiyle herkesin rahatsız olduğu problemleri sonlandıracak windows 10; Bubilgisayar,C,D,E giriş problemi Windows 10 kullanım oranı artıyor! Asus Laptop ilk alındığı gune geri getirme Notebook'da Cızırtı Sesi ? Cok Acil Yarına Kadar Casper... Windows 10’un tasarım değişiklikleri netlik kazandı Windows 10’un yeni guncellemesi beklenen bir ozelliği kullanıma sunuyor Ekranda dikey cizgi Windows 10'da Oyun Performansı Nasıl Artırılır? Ekran kartım 2gb fakat 4 gb gorunuyor Windows 10’un şubat ayı guncellemesi gecikecek Win 10 D surucu gorunmuyor DxDiag hatası Windows 10 duvar kağıdı Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı Windows 10 Downgrade [ Win10 To Win 7] (Resimli Anlatım) Windows 10’un buyumesi şubat ayında durgunluk donemine girdi Acil yardım aşağıdaki yer buyudu acill Fn tuşu pasifleştiroe windows 10 Create no appropriate device HATASII YARDIMM!!!!! windows 10 ''systemscore'' cok duşuk neden olabilir? windows 10 ''system score'' cok duşuk Acil format sorunu lutfen yardım edin !!!! Mavi Ekran Hatası- Monster Abra a5 v10.1 Casper Nirvana CBT Bios Sorunu Windows 10 İso Dosyasını Usb ' Ye Yazma Windows 10 olum fermanına imzasını attı! Windows 10’un kilit ekranındaki reklamlardan kurtulmak mumkun Disk alanı nerede VAIO İntel Driver Guncellenmiyor Sacma bir bildiirm var. Oyun Oynayanların Tercihi Win 10 mu Olmalı ? Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 10 S duyuruldu PDU ® Windows 10 icin destek sona erdi Windows 10 ulaştığı kullanıcı sayısı ile goz dolduruyor Windows 10’un yeni buyuk guncellemesi icin geri sayım başladı Windows 10 Veri Kullanımı Nasıl Sıfırlanır? Microsoft'tan Cin hukumetine ozel Windows 10! Microsoft'un dev değişimi: En buyuk Linux dağıtımları, Windows Store'a geliyor Gorev cubuğundan arama kutusu nasıl kaldırılır? Windows 10, torrent istemiyor! Snapdragon 835'li Windows 10 Bilgisayarları Uretecek Markalar Belli Oldu! SKYPE 1632 hatası (temp) Bilgesayarım Sistemi Oldukca Yuskek Ama Kasıyor Laptop kapağı kapanınca ekran kartlarım devre dışı kalıyor yardım!! Silinemeyen "pᄂ7ᄚᆪᅯ.¢6." Klasoru Windows 10 icin buyuk değişim zamanı! ACİL yardım LUTFEN !!!

Windows Calışmayı Durdurdu Hatası Merhaba, laptop kapağnı kapatınca oyun goruntusu donuyor videolu yardım.. windows 10 realtek hd auodio ses yoneticis hoparlor calışmıyor. Windows 10 da Ozlenen Temalar Geri Geliyor. windows 10 hard disk bolme "Hazırda Beklet" devre dışı ama etkin gibi calışıyor Windows 10 Redstone 3'un ayak sesleri geldi Yardımcı Olursanız Sevinirim

Windows 10, Eski Bilgisayarları Kullanılmaz Hale Getiriyor! Klasordeki dosyaların otomatik sıralanması. Microsoft Paint tarih oluyor microsoft visual c++ 2015 runtime Yukleyemiyorum Yardım w10 Hoporlor Cızırtı Sesi windows 10 yonetici izin sorunu acil kullanıcı adı geri getirme Asus bilgisayarım donuyor Limit Dışı Hatası Ve Bant Sınırı Aşıldı Hatası Mouse cursor sıkıntısı windows 10 bilgisayarı guvenli modda başlatmak windows 10 mağza dan indirilen uygulamaları kaldırma ve silme Windows 10 Guncellemelerini İlk Siz Alabilirsiniz! Windows 10 Mav ışık guncellemesi Kacırmayın: Windows 10 S Yukseltmesi Uzatıldı! Video takılması win10 disk %100 dolu Font Problemi? Şifre Hatası Acil ! ikinci işletim sisteminde windows 10 gozukmuyor yardım lutfen HDMI Ekran Resette Kapanıyor (FORMAT ATAMIYORUM) İnternet Explorer'da Ciddi Bir Acık Keşfedildi! Windows 10 Yapı 17004 Gorundu! Windows 10 Surum 16299, Slow Ring'e Geldi Windows 10 İNTERNET SIKINTISI windows 10 donuyor ve kalıyor Windows 10 Başarmak Uzere! İstediğiniz Bildirimi Kapatın! Store'a Donanım Urunleri Geliyor Windows 10 (CMD Kendi Kendine Acılıyor) Cozum Lutfen Enterprise ile Education Arası Geciş Kolaylaşıyor. Yeni harddisk aldım fotmat atamıyorum ? Windows 10’un yeni tasarımı boyle olacak Windows 10 Fall Creators Update indirmeye sunuldu; İşte one cıkan yenilikler Microsoft, TruePlay ile oyunlarda hile yapanlara goz actırmayacak Merhaba işletim sistemi soru ekran kartını guncelleyemiyorum Oyunlardan Direct Hatası Bu Nedir ? Başlat / Başlangıc Simgeleri Gozukmeme / Kaybolma Sorunu Windows 10’a ucretsiz gecmek icin son şansınız Win 10 hoparlor en kısıkda ses geliyor? Windows 10’a “AirDrop” benzeri kablosuz dosya paylaşım ozelliği Uefi kurulum hatası Snapdragon işlemcili Windows 10 bilgisayarlar performans konusunda uzebilir Casper Bilgisayarımın Guc Kesmesi Bilgisayarımı hic kapatmıyorum Android, Windows 10'a mı Geliyor? Uzakmasaustu bağlantısı Windows 10'da Wi-Fi Sorunlarına Cozumler! Bilgisayarımın ekranına renkler geliyor mavi ekran hatası veriyor Bu Fiyata Bu cihaz sizce nasıl ? Windows 10 Formattan sonra acilmiyor Merakla Beklenen Windows Timeline Gorundu! Windows Hazırlanıyor Lutfen Bekleyiniz Hatası Win10 donma Kablosuz ağ uzerinden dosya paylaşımı Win10 Sağ klik yapınca anlık takılma sorunu yaşayanlar Windows 10'a Nasıl Gecilir Bilgisayar kapanması Vista'yı win10'a yukseltmek minimum kaca mal olur? Windows 10 eBoost indirdikten sonra An operating System wasn't found. Hatası Windows 10 kullanıcılarını uzen haber Windows 10 olum fermanı Office 2019 sadece Windows 10 altında calışacak! update hatası hk Windows 10 S icin onemli karar! Windows ve Android tek tablette! Yeni Windows 10 Buyuk Guncellemesinin Adı Belli Oldu Windows 10, Windows 7’yi Geride Bıraktı. Windows 10 .NET Framework 3.5 Yardımcı olur musunuz ? (COZULDU) Windows 10 Ust Duzey Performans Modu geliyor! ARM Tabanlı Windows 10 Hakkında Yeni Bilgiler Cıktı UWP konsol uygulamaları Windows 10 icin geldi! Windows 10 Guncellemeleri Hızlanacak Bilgisayar Ozelliklerim Nasıl? Yeni Windows 10 guncellemesi neler getiriyor? Microsoft’un yeni Windows 10 gizlilik kontrolleri endişeleri gidermeyi amaclıyor Windows 10 Spring Creators Guncellemesi geliyor! W10 klavye sorunu!!! HP Pavilion drıver kurma Windows 10 Video Dxgkrnl Fatal Error Hk hp pavillion 15-ac116nt kullanan arkadaşlar bakabilir mi konuya Bu bilgisayar kac para eder Yeni Buyuk Windows 10 Guncellemesine Az Kaldı Windows 10'a Yeni Erişebililrlik Ozellikleri Yolda USB gormuyor Pencere Başlıkları Gorunmuyor