Arkadaşlar selamlar.
Saat almaya karar verdim ve almışken de akıllı saat alayım en azından ufak tefek işlerimi buradan hallederim dedim.
Biraz araştırma yaptım ve 1750TL butce ile birkac model etrafında duruyorum şu anda. Sizden isteğim bu modellerden kullanan varsa artı ve eksilerini yazması.
Başlıca istediğim ozellikler şunlar:
-Android telefon kullanıyorum ve kesinlikle Apple telefona veya akıllı saatine gecmek gibi bir niyetim yok.
-Akıllı saatlerdeki spor, egzersiz ve sağlık uygulamaları benim icin tercih sebebi değildir. Olsa da olur olmasa da.
-Gelen aramaya cevap verebilecek, reddedebilecek, sessize alabilecek veya hızlı cevap verebilecek olursa cok iyi olur.
-SMS ve WhatsApp bildirimlerine cevap verebilirse iyi olur.
-Google asistan, e-posta, takvim, hava durumu, Spotify gibi gunluk hayatta cokca kullandığımız uygulamaları acabilmeli.
-Suya ve toza karşı dayanıklılık da calıştığım sektorden dolayı onemli.
Duşunduğum modeller:
Samsung Galaxy Watch active 2 40mm veya Samsung Galaxy Watch active 2 44mm. Samsung Galaxy Watch 3 41mm. Huawei Watch GT 2 46mm. Honor magic Watch 2 46mm. Honor Watch GS Pro. Amazfit gtr 2 47mm. Oppo Watch 46mm. Evet arkadaşlar tum onerilerinize acığım. Eğer butcemi aşan ama parasını kesinlikle hak eden saat onerileriniz varsa butcemi arttırabilirim.