Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Gorevde Yukselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yonetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yonetmelik 10 Ocak 2014 CUMA
Resmi Gazete
Sayı : 28878
YONETMELİK
Milli Eğitim Bakanlığından:
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONELİNİN GOREVDE YUKSELME, UNVAN
DEĞİŞİKLİĞİ VE YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMASI HAKKINDA
YONETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YONETMELİK
MADDE 1 - 12/10/2013 tarihli ve 28793 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Gorevde Yukselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yonetmeliğin 14 uncu maddesinin birinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

"(1) Sozlu sınav ve değerlendirme kurulu; atamaya yetkili amirin gorevlendireceği en az grup başkanı veya il milli eğitim muduru duzeyinde birinin başkanlığında, atamaya yetkili amir tarafından belirlenecek personel birimi temsilcisi veya temsilcileri ile diğer uyeler olmak uzere beş kişiden teşekkul eder. Aynı usulle birer yedek uye belirlenir."
MADDE 2 - Aynı Yonetmelik eki EK-3 Hizmet Bolgeleri Cizelgesinde Aydın ilinin birinci hizmet bolgesine dahil ilceleri arasına "Efeler" ilcesi eklenmiş ve Siirt ilinin beşinci hizmet bolgesine dahil ilceleri arasında yer alan "Aydınlar" ibaresi "Tillo" olarak değiştirilmiştir.
MADDE 3 - Bu Yonetmelik yayımı tarihinde yururluğe girer.
MADDE 4 - Bu Yonetmelik hukumlerini Milli Eğitim Bakanı yurutur.