Polis Meslek Yuksekokulları Eğitim-Oğretim Yonetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yonetmelik
19 Mart 2014 CARŞAMBA
Resmi Gazete
Sayı : 28946
YONETMELİK
İcişleri Bakanlığından:
POLİS MESLEK YUKSEKOKULLARI EĞİTİM-OĞRETİM
YONETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA
DAİR YONETMELİK

MADDE 1 - 17/8/2008 tarihli ve 26970 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Polis Meslek Yuksekokulları Eğitim-Oğretim Yonetmeliğinin 19 uncu maddesinin ikinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiş ve aynı maddeye aşağıdaki fıkra eklenmiştir.
"(2) Diplomasını kaybedenlere, istekleri halinde mezun oldukları yuksekokul mudurluğunce mezuniyet belgesi verilir. Mezuniyet belgesinin kaybedilmesi durumunda yeniden belge verilmez. Ancak durumları yazı ile ilgili kurum veya kuruluşa bildirilir."
"(3) Polis Meslek Yuksekokulu Mudurluklerinden mezun olan oğrencilere bir defaya mahsus olmak uzere not dokumu (transkript) ve diploma eki ucretsiz verilir. Daha sonra Polis Meslek Yuksekokulu Mudurluklerine yapılacak olan not dokumu (transkript), mezuniyet belgesi ve diploma eki taleplerinde, her eğitim-oğretim yılı başlangıcında tum Polis Meslek Yuksekokulu Mudurluklerince uygulanmak uzere Akademi Yonetim Kurulu tarafından tespit edilecek miktarda, Akademi Doner Sermaye İşletmesine yatırılmak uzere ucret alınır."
MADDE 2Bu Yonetmelik yayımı tarihinde yururluğe girer.
MADDE 3Bu Yonetmelik hukumlerini İcişleri Bakanı yurutur.