Ahmet Selcuk İlkan 2011 yılına bomba gibi giriş yaptı...Kendisini beğenerek ve zevkle dinlediğim şair,birbirinden guzel şarkı ve şiirlere guzel sesiyle hayat verdi...2011 albumunde muzik dunyasının en seckin romantiklerini bir araya getirdi...

Ahmet Selcuk İlkan “Seni o kadar cok sevdim ki” isimli 11. albumunde yer alan ‘Ona Yanarım’ parcasında Selami Şahin ve Ferhat Gocer ile bir ilke imza atarak “Yılın Triosu” nu gercekleştirdi.Ayrıca, Coşkun Sabah, Hakan Altun, Meyra, İntizar, Baha ve Haktan gibi sanatcılar da onun yazdığı olumsuz şarkıları yeniden yorumlayarak bu albumde buluştu.
Hayatımın Ozeti, sloganı ile yepyeni şiirlerini olumsuz şarkılar eşliğinde seslendiren Ahmet Selcuk İlkan, ayrıca Ona Yanarım, Kanatsa da İcimi, Sitem, Bir Duşun, Gittiğin Gun ve Aşk Ben de Kaldı isimli altı yeni parcasına da albumde yer verdi.
Aranjorluğunu Ozan Kavasoğulları’nın yaptığı albumun cıkış parcası ‘Ona Yanarım’ ın klibini unlu yonetmen Kemal Başbuğ cekti.
Album, Esen Muzik etiketi ile tum muzik marketlerde ve digital satış kanallarında satışa sunulacak.

1 Yanarım / Ona Yanarım
2 Seni O Kadar Cok Sevdim Ki / Kanatsada İcimi
3 Sen Uyurken / Sabahcı Kahvesi
4 İşte Gidiyorsun / Ayrılık Kolyesi
5 Gozlerin Kal Diyor / Gozler Kalbin Aynasıdır
6 Ah Agop Ah / Bana Sor
7 Hic Bir Yerde Her Yerdesin / Anılar
8 Ben Seni Asla / Hatıram Olsun
9 Sustum / Bir Gulu Sevdim
10 Sevda Turizm / Gunun Birinde
11 Ben En Cok İnsandan Korktum / Ben Ne İnsanlar Gordum
12 Bir Adam Gidiyor / Sitem