Yakışıklı şarkıcı Keremcem uzun bir aradan sonra Hayata ismini verdiği albumunu cıkardı...Genc sanatcının Hayata albumunu tanıtımına geciyorum şimdi...

Albumdeki Eserler
1. Vurgun
Soz: İsra Gulumser Muzik: Kyriakos Papadapoulos
2. Kustum Hayata
Soz & Muzik: Ceyhun Keskin
3. Bir Daha Sevemem Ben
Soz & Muzik: Ceyhun Keskin
4. Haydi Op
Soz: Belit Ozukan, Barış Yurtcu Muzik: Barış Yurtcu
5. Oyun
Soz: Belit Ozukan, Alper Gemici Muzik: Alper Gemici
6. Boynunu Bukme
Soz & Muzik: Kutup Ata Tuncer
7. Kandırıyor Aşk
Soz: Mabel Matiz Muzik: Mabel Matiz, Alper Gemici
8. Veda Edersek
Soz & Muzik: Yunus Adak
9. Masal Gibiydin
Soz & Muzik: Alper Gemici
10. Olur Ya
Soz: İsra Gulumser Muzik: Amr Mostafa
11. Bir Kalbim Var Benim
Soz & Muzik: Ahmet Faik Dokmeci, Murathan Turgut, Turgay Şenturk
Album ile ilgili diğer bilgiler
Keremcem UZUN BİR ARADAN SONRA “hayata” ALBUMU İLE GERİ DONDU
Uc yıl aradan sonra, Pasaj Muzik tarafından hazırlanan yeni albumu “Hayata”yı tamamlayan Keremcem, sevenleriyle yakında buluşuyor.
Muzik Direktorluğunu İskender Paydaş’ın yaptığı albumde, Erdem Yoruk, Alper Gemici, Cihan Sezer ve İskender Paydaş duzenlemeleri yer alıyor.
Albumde yer alan onbir şarkının soz ve bestelerinde, İsra Gulumser, Kyriskos Papadapoulos, Amr Mostafa, Ceyhun Keskin, Mabel Matiz, Alper Gemici, Kutup Ata Tuncer, Yunus Adak, Barış Yurtcu, Belit Ozukan ve Yarıkapalı gibi isimlerin imzası bulunuyor.
Keremcem “Hayata” albumunde pop-rock soundunu etnik enstrumanlarla birleştirerek muzikal cizgisini farklı bir yere taşıyor.
Albumun ilk video klibi Mahir Akyol yonetmenliğinde “Vurgun” şarkısına cekiliyor. Bestesi Yunanlı muzik adamı Kyriskos Papadapoulos’a, sozleri İsra Gulumser’e ait olan şarkı guclu muzikal alt yapısıyla dikkat cekiyor. Duzenlemesi usta muzisyen İskender Paydaş’a ait.
Duygu olarak hayatta bazen teğet gectiğimiz, gormezden geldiğimiz pek cok noktaya dikkat ceken ve yalnızlaştırılma duygusuna parmak basan şarkının video klibi yakında muzik kanallarında yayınlanmaya başlayacak
Albumun imaj fotoğrafları Balat’ta 110 yıllık eski bir Rum evinde Cem Talu tarafından cekildi.
Albumun tanıtım konseri 30 Mart Carşamba akşamı saat 21.00’da The Hall’da gercekleşecek. Keremcem, yeni orkestrası ve yepyeni şarkılarıyla uzun zaman sonra ilk kez sahne alacak.