Merhabalar,
Bugun, sizlere dağıtma iznini aldığımız ve hukuki haklarının da bizde olduğu bir scripti paylaşmak istiyorum.
Script 2 sene once zeusbilisim tarafından yazılmıştır. 2011 yılının başlarında zeusbilisim aktif hosting ve web tasarım hayatına son verdi. Ben de belli miktar ucret odeyip bu scriptin butun haklarını enes arkadaşımızdan satın aldım. Bu gece mirac kandili bildiğiniz gibi.. Bende herkese yararım olsun, firma-şirket sahipleri yararlansın diye boyle bir iyilikte bulunayım istedim. Yakın cevrem iyi bilir ki para da felan gozum yoktur, ama tek duanız yeter. Biz sizin sayenizde ayaktayız ve kalmaya da devam edicez..
Script ozelliklerine bakıcak olursak;
1) Admin paneli mevcuttur ve herşeyi oradan yapabiliyorsunuz.
2) Urun, marka vb. gibi işlemlerinizi admin panelinden halledebiliyor ustelik resimde ekleyebiliyorsunuz.
3) Sınırsız kategori ekleyebiliyorsunuz, sınır yok!
4) Kategorilerinize alt kategoriler ekleyebilirsiniz, max 6 tane tavsiyemdir.
5) Her urunun acıklaması altında en cok goruntulenen urunler yer almakta..
6) Hakkımızda bolumu mevcut..
7) Satış Noktaları sayfasından bayilikleriniz varsa yazabilirsiniz.
8) Duyurular ve yenilikler bolumunden, yeni haberlerinizi kullanıcılarınıza iletebilirsiniz.
9) İletişim bolumu ve harita mevcuttur.
10) Slide bolumu vardır. ( Demoda gorduğunuz buyuk resimlerin sırayla slayt olarak değişmesi )
Bilgi:
Sadece firma tanıtım scripti olarak değil, portal olarak vs.de kullanabilirsiniz..
Kod yapısı kolay olduğu ve şifreli hicbir dosya bulunmadığı icin cok uğraşcağınızı zannetmiyorum.
Ancak yinede yapamayan kişilere yardımcı olabilirim.
Demo: Geyik.com.tr
Demo Bilgi:
Ustte resimlerde gorduğunuz gibi script cok guzeldir.
Ancak demo da duzgun herhangi resim, urun vs. bulunmadığı icin kotu durabilir..
Urun ve markalarınıza resim eklediğinizde, slider yonetimi(slayt resim) resim eklediğinizde harika bir goruntu ortaya cıkıyor.
Kullanıcı Adı: admin
Şifre: admin
Panel: http://www.geyik.com.tr/demo/firma-script/admin
KURULUM !
Kurulum cok basit. Ancak bilmeyenler icin hemen anlatayım.
Rardan cıkardığınız butun dosyaları ftp ana dizinine gonderiyorsunuz. PhpMyAdminden o arada mysql bilgileri oluşturup dbyi yukluyorsunuz.
ayar.php
Admin/ayar.php
Admin/login/ayar.php
Bu 3 dosyada ki mysql bilgilerini giriyorsunuz. Ardından /admin paneline girip kullanıcı adı ve şifresi admin olan user bilgilerini değiştiriyorsunuz.
İşlem bu kadar. Artık sitenize urun, icerik eklemeye başlayabilirsiniz.
Duzenleyeceğiniz Alanlar:
Satış Noktaları
İletişim Bolumu ( iletisim.php icerisindeki en altta mail bolumunu de duzeltin. )
Anasayfada bulunan telefon numarası..
Hakkımızda bolumu
CHMOD Ayarlamaları!
/admin/uresim >>> 777
/admin/rresim >>> 777
/admin/resimler >>> 777
Yasal Uyarı !
Ucretsiz dağıttığımız bu scriptin dağıtılması serbest..
SATILMASI YASAKTIR !
Scripti İndirmek icin Tıklayın!
v2.0 icin en yakın zamanda calışmalara başlanacak..
Guncellemelere hazır olun.