Tasarım Acıklaması:
Herkeze merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır bircok taslak proje uzerinde calışmaktaydım ve boş bir vaktimde sanal alemdeki bircok kullanıcının işine yarayacak olan inşaat sitesi tasarımını bitirdim ve ucretsiz bir şekilde tum kullanıcılara sunmuş bulunmaktayım. Tasarım basit bir html sistem uzerine oturtulmuştur. Tasarımı duzenlemek oldukca kolaydır. Yan sayfalarda bulunan icerikleri images klasoru icersinden bulunan ilgi dosyayı bir metin belgesi ya da notped++ kullanarak basit bir şekilde html yazı kodları ile değiştirebilirsiz ya da kod bilginiz varsa bu sayfaları kendi kodlarınızla donatabilirsiniz. Tamamen sizlerin yaratıcılığına kalmış. Tasarım v1 surum olarak adlandırdım ve ilerleyen gunlerde manşet sistemli olmak uzere birkac tasarım daha yayınlayacağım. Tasarım icin 6 farklı renk tonu belirledim. Kullanmak istediğiniz renk dosyalarınızı images klasorune surukleyip bıraktıktan sonra değiştir diyoruz ve o rengimiz kullanılmaya başlanıyor. Onceki tasarımlarda direk ilgili sayfaya kodları ekliyordum ve bircok kullanıcı da bu konuda bana şikayette bulunuyodu. Yeni yontem ile dosyalarımızı yan sayfalardan cağırıyorum ve herhangi bir bicimde tasarımın kaymasını ortadan kaldırmış bulunuyoruz. Tasarımın sağ ust kısmına sosyal ağ botunları ekledim ve bunlarıda yine kod duzenleme programları ile acıp kullanıcı adınızı yazabilirsiniz. Galeri kısmında kendi oluşturduğum basit bir galeriyi yayınladım. Bunu da Aneesoft 3D Flash Gallery isimli program ile yaptım ve cıktı aldım. Vermiş olduğu dosyaları klasorume atıyorum ve kodları galeri.html sayfasına cağırdım diğer sayfalarda olduğu gibi. Yapamayan arkadaşlar olursa PM atabilirler yardımcı olabilirim. İletişim sayfasına Yandex Haritalar Servisi'nden almış olduğum harita kodumu ekledim ve sizde harita.html'e kendi kodlarınızı ekleyin ve kaydedin. Tasarım dediğim gibi oldukca kullanışlı ve duzenlemeside artık cok kolay. Tasarımı bircok internet sitesinde yayınlayacağımdan dolayı kırık linkleri bircok site uzerinden tek tek kontrol etme şansım yok. O yuzden kırık link olursa rar dosyasının icine orjinal konu linki adında kendi sitemdeki konu adresini yazacağım. Kırık link olursa ordan duzeltirim ve bu şekilde indirip kullanabilirsiniz. Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim...

Tasarım Renkleri:

Tasarımı Onizle:
Insaat Firmasi Tasarimi v1 Ana Sayfa

Tasarım İndirme Adresi:
Alternatif Link 1

Virus Total Dosya Sonucları:
https://www.virustotal.com/tr/file/...972d985f3c0d5ed0e82eb819/analysis/1365970514/

Tasarım Dosya Şifresi:
Kod:
www.clantasarim.tk